Siz o bayanlar size sesleniyorum

Erkekte çok masum. Evinde işinde gücünde bir erkeği kadın gelip ayartıp götürür zaten. Gerizekalı zaten kadın. Ama adam ipeklere sarılasıca.. Hep bu kadın hep... Adamın şeyini ayartıp (gönlünü) sonra hayatının içine eder bu kadın. Namus sadece kadına özgü. Namussuzlukta kadına özgü. Erkek yazık kıyamayız ona. Kadın namussuz şerefsiz gözü çıkasıca. Ama erkek yazık nefsi var onun. Birde gerzek bir organı. Hep bu kadın... hep..

Kocasi aldatan kadinlar da gelip bu siteye sariyorlar, ben de bunu anlamiyorum. Bu minvalde cok konu acildi hanimefendi. Artik sorununuz kimleyse, buraya patlamak yerine o kisiye soyleyin bunlari. Gelip herkes gibi sorununuzu yazsaniz amenna da, kamu spotu verir gibi "evli erkeklerimize bakmayiiggn!" lar cidden sacma yani.

Tabikide hayır ben bekarım yuvamın yıkılmasını istemem hemcinsim tarafından o tür bayanlar dedim farkındaydaysanız
sana tavsiyem evleneceğin kişiye aldatılırsa suçun başka kadınlarda olduğunu düşündüğünü söyleme . ve aldatılmak istemem demişsin ona göre birini seçmeye çalış. hayat bu tabiki yanılabiliriz. seçtiğin kişi seni aldatırsa ,Allah korusun, bu onun suçudur . seninle evlenen sana sadık kalması gereken o . diğer kadını aklamıyorum ama o olayda asıl suçlu erkek .

Erkekte çok masum. Evinde işinde gücünde bir erkeği kadın gelip ayartıp götürür zaten. Gerizekalı zaten kadın. Ama adam ipeklere sarılasıca.. Hep bu kadın hep... Adamın şeyini ayartıp (gönlünü) sonra hayatının içine eder bu kadın. Namus sadece kadına özgü. Namussuzlukta kadına özgü. Erkek yazık kıyamayız ona. Kadın namussuz şerefsiz gözü çıkasıca. Ama erkek yazık nefsi var onun. Birde gerzek bir organı. Hep bu kadın... hep..
Ya ama onlar masum cici
Erkek onlar ,nefisleri var,birde zavalli kocalari seytan denilen yaratik hic rahat birakmiyorki
Napsinlar kocaciklar ,birde disardaki sirfintilar
Yazik ya acidim su kocalara neler cekiyorlar neler ,zaten pek akillarida yok olan akilda uckura inmis...
Tek suclu kadinlar ,zilliler:sinirli:

Ya ama onlar masum cici
Erkek onlar ,nefisleri var,birde zavalli kocalari seytan denilen yaratik hic rahat birakmiyorki
Napsinlar kocaciklar ,birde disardaki sirfintilar
Yazik ya acidim su kocalara neler cekiyorlar neler ,zaten pek akillarida yok olan akilda uckura inmis...
Tek suclu kadinlar ,zilliler:sinirli:
Acınası bir durum gerçekten.. Bu zihniyete acıyorum.

Back
X