- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
Çok uzun hikaye...Neler yaşadınız mesela![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok uzun hikaye...Neler yaşadınız mesela![]()
Ehhhh bi zahmet karılarını boynuzlayan erkeklere de bi iki laf edeydiniz.Bakın hanımlar biraz önce çok sinirlendim çocuklar toplanmış küçük bir çocuğu almışlar ortalarında erllerinde kola şişesi küçük tatlı çocuğa verir gibi yapıp kandıroyorlar çocuğu masum yavruda her defasında almak için elini uzatıyor ve bu çocuğun annesi yok babasının velayetinde ayrıldılar neden başka bir kadın yüzünden ve o kadın-nerede yuvayı dağıttı gitti çocuklar alaya almış çocuğu o kadının ismiyle sesleniyor bu çocuk bunalrı hak ediyor mu ?
Giderken yoğurt da alsınHep yuva yıkıcı olacak değiliz ya canım. Ben de benimkini öğrenince evine dön diyeceğim.![]()
Çok uzun hikaye...
Ehhhh bi zahmet karılarını boynuzlayan erkeklere de bi iki laf edeydiniz.
Off, şunu anlatamadık anlamadınız.
O herifler yeter ki aldatmak istesinler. Sen kabul etmesen ötekiyle yapar yapacağını. Hiç mi kimseyi bulamadı, şişme bebekle aldatır! Olmaz demeyin, bu gözler bunu da okudu bu sitede.
İş adamda bitiyor! Kimse kafasına silah dayamadı ya metres tut diye. İstiyor ki aldatıyor bu adam.
Ben niye engelleyecekmişim ki? Yapacaksa yapsın kocam, hadi hodri meydan! Yakalarsam fena öperim ama onu! Ödeyeceği tazminat ve nafaka ile zaten hayatı boyunca normal bir ilişkisi olamaz. Hadi buyursun aldatsın, bir güzel boşarım. Hem de bir pislikten kurtulmuş olurum, haberim yokken kafasında aldatma planı kurup kurup eyleme geçemeyen bir eziktense eyleme geçmiş bir şerefsizi tercih ederim.
Saygılar!
her gün farklı bir konu yok dini nikahlıydı yok eşiyle aynı evde kalmıyordu yok severek evlenmemiş cart curt yok öyle birşey bir evlilik kolay olmuyor milyonlar ca bekar erkek var mümkünse evli erkeklerle gereksiz muhabbete bile girmeyin yeter artık iğreniyorum sizden
Bi yerde toplanmistik birinin kocasi birinin karisi ile kacmis kaynanm nede dedi beyenirsin kadin kircak dizini oturcak evinde bosanmiycak kocasini beklicek dedi .bende bnm kocam yapsa aninda bosarim dedim yok dddi kircan dizini oturcan dedi erkek bu yapar elinin kiri dedi bende aldatanin cinsiyeti olmaz ama serefsizdir dedim .sustu :) yok ole bencede yok o geldi aklini celdi bilmem ne her halti yiyen ikisiyse ikiside suclu
başka bir kadın yüzünden değil babasının yüzünden .Bakın hanımlar biraz önce çok sinirlendim çocuklar toplanmış küçük bir çocuğu almışlar ortalarında erllerinde kola şişesi küçük tatlı çocuğa verir gibi yapıp kandıroyorlar çocuğu masum yavruda her defasında almak için elini uzatıyor ve bu çocuğun annesi yok babasının velayetinde ayrıldılar neden başka bir kadın yüzünden ve o kadın-nerede yuvayı dağıttı gitti çocuklar alaya almış çocuğu o kadının ismiyle sesleniyor bu çocuk bunalrı hak ediyor mu ?