- 7 Ekim 2017
- 5
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Kedimkacti
-
Sizce bu ihanet midir peki ?Ben affederdim..Eğer affetmeyecek olsaydimda annemlerden gelmez bitirirdim.geldim ama effetmedim diye evliliggimi tuhaf bir hengameye sokmazdim.Ya affet yaa affetme bir kararın olsun..Çok yorulursun.
Karşı taraf yazmış siz öyle söylediniz.bu benim için önemli.konusmaya kız ikna ediyor ve sorular soruyor.esinizde eğer evli olmamış olsaydım seni birakmazdim diyor.burada lben evliyim eşimi bırakmam senin için mesajida var.kiz fazla kaşınıyor telefonda konuşmak istiyor falan..ilerlermiydi durum Allah bilir ama şu kadarıyla olan kısım ihanet değil bence.Sizce bu ihanet midir peki ?
Bende istemiyorum boyle olsun,sogukta davranmiyorum aramiz sogumasin diye
Karşı taraf yazmış siz öyle söylediniz.bu benim için önemli.konusmaya kız ikna ediyor ve sorular soruyor.esinizde eğer evli olmamış olsaydım seni birakmazdim diyor.burada lben evliyim eşimi bırakmam senin için mesajida var.kiz fazla kaşınıyor telefonda konuşmak istiyor falan..ilerlermiydi durum Allah bilir ama şu kadarıyla olan kısım ihanet değil bence.
Telefon numarasını biliyor galiba tel değiştirt madem affettiniz.
Ama yapacak.Bir dahada yapmaz diye umuyorum
Oyle mi diyorsunuz , evet guvenim tamamen sarsildi , nasil toparlanir bilmiyorumAma yapacak.
Siz de bir daha eskisi gibi eşinize güvenemeyeceksiniz.
Şimdi müsait değilim demesi bana onu anlattı.Oyle bir durum yok Allahtan , zaten surekli telefonu bende
Şu kisim benim icin yeterli. Kusurabkma ama sen eski sevgiline bunlari yazarmiydin? Esini cok seven adamda bunlari yazmaz!„pismanmisin beni biraktigina“ esimin cevabi „evlenmeseydim seni asla birakmazdim“ konusma bir sure devam ediyor kiz „ benim aklim karisti“ esimin cevabi „benimde“
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?