Siz olsanız alır mıydınız

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Selam hanımlar!sizden bir fikir almak istiyorum.demek iki gün sonra kaynana cadısının doğum günü olacak.geçen yıl onun pastalı fotosunu whatsapp durumunda paylaşmadıgımız için telefonlarımız balkondan aşağı gitti kayınpeder cezasının yüzünden.acaba ona bir hediye alsam mı?siz olsanız alır mıydınıZ?demin beni sinirlendirdiler Allah’ın cezaları.çocuklar niye ağlıyor çocuklar niye gülüyor diye?ne zaman kayınpeder evde kalırsa benim günüm mahvolmalı.bu arada güzel bir haber aldım bu gün.eve posta kutusuna mektup gelmiş İnşaAllah evimizin anahtarlarını verirler yakın zamanda,tadilat yapmak gerekiyor.İnşaAllah bu evden kurtulurum İnşaAllah yalan olmaz.neyse esas sorum şu ki siz olsanız o cadaloza doğum gününe hediye alır mıydınız?

Kocandan hediye için para al. 100 lira al, ama kaynanaya 50 liralık hediye al. Diğer 50 lirayı sakla kendine biriktir.

o evden gidene adar ayıya dayı de,
abartılacak bir şey alma almadın da olmaz, para vermişte olmazsın

ve unutma yapacağın göstermelik şeyler kocan hanesine yazılır
ilerde bir gün başına kakabilirsin
tam ifade edebildim mi bilmiyorum ama

Kocandan hediye için para al. 100 lira al, ama kaynanaya 50 liralık hediye al. Diğer 50 lirayı sakla kendine biriktir.
Kocamla küsüm konuşmuyorum.lazere gitmek gerek akne lekelerinin temizlenmesi için.onun parasını nasıl alacağımı düşünürken kaynana için oara isteyim ?

Oo Nilu hoş geldin bende nerdeydin diye söylûyordum kaç zamandır olayların kadını.

geçen yıl onun pastalı fotosunu whatsapp durumunda paylaşmadıgımız için telefonlarımız balkondan aşağı gitti
Bu nasıl bir aile?
Eve tadilat falan yapma anahtar gelir gelmez taşın.
Gerçekten senin sahte hesap olmanı o kadar çok istiyorum ki. Keşke bizimle dalga geçiyor olsan

Bu nasıl bir aile?
Eve tadilat falan yapma anahtar gelir gelmez taşın.
Gerçekten senin sahte hesap olmanı o kadar çok istiyorum ki. Keşke bizimle dalga geçiyor olsan
Ne yazık ki ben gerçeğim aile değil ki boş bir şey,ve bu insancıllarla boşa giden koskoca 8 yıl

Telefonlar nasıl atıldı aşşaya o kısmı bi anlatabilirmisiniz?
Kv kp nasıl bu kadar başarılılar…

Telefonlar nasıl atıldı aşşaya o kısmı bi anlatabilirmisiniz?
Kv kp nasıl bu kadar başarılılar…
Onları başarılı yapan onların işe yaramaz oğulları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…