- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Benimkide boyleydi.sana guvenmedigi icin paralari esin yiyecek diye korkuyor.banada yapildi yillarca sustum en sonunda vermek istedikleri herne ise reddettim yada kendi sartlarimla.kabul ettim.suanda kestim.gorusmeyiKızlar ayrıntıya girmeden bir soru soracağım. Anneniz bir ev satsa ve size vereceği küçük miktar parayı direk vermeyip alacağı şeyi kendisi belirleyip buna da sana şunu alıcam verince çar çur oluyor dese tepkiniz ne olurdu?
Ben evliyim güya eşime harcamamı istemiyor aklınca ama eşim de para göz birisi değildir istemez hesap da sormaz kendince akıllılık ediyor ama benim için böyle olunca bir kıymeti kalmıyor.
Ben gönlümden geçen şeyleri alayım istiyorum onun bana alacağı şeyi istemiyorum.
Evet durum bu tepkiniz ne olurdu?
Almak istediğim ürünü anneme atar bunu almak istiyodum parayı bana vermek istemiyorsan hediye olarak bunu alır mısın derdim
Hayır. Kendisi babama yıllarca varını yoğunu verdiği için benim aynısını yapmamam için bir önlem alıyor diye düşünüyorum ama sonuçta bana bir para vermek istiyorsa direk olarak vermeli diye düşünüyorum. Benim takıya değil paraya ihtiyacım varDaha önce çok mu para batırdıniz? Neden bu tepkisi?
Takıyı bozdurmak bes dklık ıs. Bırak alsın.Hayır. Kendisi babama yıllarca varını yoğunu verdiği için benim aynısını yapmamam için bir önlem alıyor diye düşünüyorum ama sonuçta bana bir para vermek istiyorsa direk olarak vermeli diye düşünüyorum. Benim takıya değil paraya ihtiyacım var
"Verince çar çur oluyor " diyorsa , bişeye binaen diyordur.Kızlar ayrıntıya girmeden bir soru soracağım. Anneniz bir ev satsa ve size vereceği küçük miktar parayı direk vermeyip alacağı şeyi kendisi belirleyip buna da sana şunu alıcam verince çar çur oluyor dese tepkiniz ne olurdu?
Ben evliyim güya eşime harcamamı istemiyor aklınca ama eşim de para göz birisi değildir istemez hesap da sormaz kendince akıllılık ediyor ama benim için böyle olunca bir kıymeti kalmıyor.
Ben gönlümden geçen şeyleri alayım istiyorum onun bana alacağı şeyi istemiyorum.
Evet durum bu tepkiniz ne olurdu?
Ömür boyu takarsın diye şartlı konuşuyorTakıyı bozdurmak bes dklık ıs. Bırak alsın.
Gider bozdurursun.
Orası nasip kısmet anne de gec. Hayat bu belli olmaz gercekten de. Belki bir hastalık olacak ona bozduracaksınÖmür boyu takarsın diye şartlı konuşuyor
Bilmiyorum açıkçası ... Ben karar vermek istiyorum ne yapacağıma ve o müdahale etmesin istiyorum. Bir şey yapacaksa böyle yapmalı bana göreOrası nasip kısmet anne de gec. Hayat bu belli olmaz gercekten de. Belki bir hastalık olacak ona bozduracaksın
Aldıgımız hediyenin ne yapılacağına da biz karar vermiyoruz sonucta. Alıyoruz hediyeyi veriyoruz, sahıbı ıstedıgını yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?