- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Hiç bir zaman nankör bir insan,evlat olmadım. Diğer kardeşlerime daha çok yapılırken ben hiç ses etmedim bir bildikleri vardır dedim. Eline yüklü miktar da para geçmiş diğerlerine istediğini verirken neden ben istediğimi alamayım. Başka bir şey istedim diye nankör oluyorsam da olayım size göre.cok nankör buldum ben sizi. anneniz size hediye vermek istiyor, yarin birgün ölür gidersem anisi kalir hatiram kalir diye düsünüyor, siz lapot alacaaadim yeaaahhhh diye trip atiyorsunuz..... yazik annenize.
İnanın çok taviz verdim bu konuda. Evlenmeden önce de aldı böyle hatıra kalır diye evet çekmecede duruyor belki ileride Allah başımızdan eksik etmesin bu dünyadan benden önce giderse annemin anısına takarım ama hep onun gönlü hoş oluyor ama yapılan bana yapılıyor görünürde. Bir dur demeliyim artıkAnanem ölmeden önce ya evlendiğini göremezsem diye aynen böyle bana düğün hediyesi bilezik aldı. Takmam ben bunu dedikçe hatıradır, ister tak ister takma. Benim gönlümden geçen bu dedi. En son onun istediği modelin daha incesinde uzlaştık ama bu sefer 2 tane aldı. İstediği gram tutsun diye. Ve evet evlendiğimi göremedi. Annem taktı onun aldığı bilezikleri bana. Şimdi arada aklıma gelince takıyorum bileziği.. Altını hiç sevmem ama ananemi seviyodum. O tonton haliyle ben istiyorum diye rock konserine gelmişliği vardır. Kafada eşarp altta pardesü rock konserinde
Böyle bir hatırası var bende zaten. Ona müsaade ettim sevmesem de. Ama onu düşüncesi düğünde dernekte takarsın herkes takıyor. Millet görsün diye takmamı almayı istiyor.Kendisinden bir hatıra bırakmak istiyor. Bence çok güzel bir hediye. Alın ve saklayın anneden hatıra olur ilerde.
Canım hediye bu. Önce bunda bir anlaşalım. Annen ölmediği için miras hakkın olmaz. Kimsenin alacağı hediyeye de böyle yapılmaz. Onun tarzı bu demekki..İnanın çok taviz verdim bu konuda. Evlenmeden önce de aldı böyle hatıra kalır diye evet çekmecede duruyor belki ileride Allah başımızdan eksik etmesin bu dünyadan benden önce giderse annemin anısına takarım ama hep onun gönlü hoş oluyor ama yapılan bana yapılıyor görünürde. Bir dur demeliyim artık
Doğum günü değil bir şey değil. Diğer kardeşlerime gelince böyle yapılmıyor onlara para veriliyor,ben evliyim diye böyle yapıyor. Hayatım boyunca kimseyi kırmadım hep gönülleri olsun istedim ama benim gönlümü yapmak niyetinde değilse hediye de almasın diyorum hepsi bu. Kendini tatmin ettiğini düşünüyorum.Canım hediye bu. Önce bunda bir anlaşalım. Annen ölmediği için miras hakkın olmaz. Kimsenin alacağı hediyeye de böyle yapılmaz. Onun tarzı bu demekki..
Dur dersen artık bunları da bulamayacakmışsın gibi bir his var içimde
Ya burda annenizin anne yüreğiyle hareket ettiğini gerçekten göremiyor musunuz. Taki vererek ne eşinizi iskillendirip ırite ediyor ne de ileri de kendinden sonra sizin paraya ihtiyacınız olursa değer kaybetmeyecek hediye veriyor. Ne kadar kibarca bir hareket kıymetini bilin anneniz dışında böyle düşünen biri olmayabilir sizi bu hayattaAlacağı şey altın ve ömür boyu takarsın diyor.. Emrivaki yapıyor. Bende sizin gibi düşünüyorum açıkçası ve bu yüzden Kabul etmeyeceğim ne alacaksa da
Kendinden size hatıra kalmasını istiyordur.Alacağı şey altın ve ömür boyu takarsın diyor.. Emrivaki yapıyor. Bende sizin gibi düşünüyorum açıkçası ve bu yüzden Kabul etmeyeceğim ne alacaksa da
Herkesi babam ve kendisi gibi sanıyor. Annem babama çok iltimas gösterdi her şeyini verdi babam hiç kıymet bilmedi bende eşimden bir şeyi sakınmam sanırım eşimin de kıymet bilmeyeceğini düşündüğünden böyle yapıyorBence bu konuda eksik birşeyler var.
Eğer kardeşlerinize para/yada onların istediğini yapıp size şart koşuyorsa
ya sizinke bir sorun yaşamıştır kıymet bilmemekle ilgili yada eşinize güvenmiyordur.
Bende böyle düşünüyorum. Ben kızıyım tamam ama eşim de benim ailem ve bize her şeyi yapan esirgemeyen bir insan. Bu tutum karşısında bir şey demesem eşime ayıp etmiş olurumEşime karşı tutumu yanlış olduğundan dolayı hediyeyi de kabul etmezdim haliyle..
Benim annemin alacağı bileziğe ihtiyacım yok konu maddiyat değil. Konu benim ne istediğimi önemsememesi her konuda emrivaki yapması.Anneniz dediğini almasa hiç bisey olmuycak elinizde zaten sanki annenizden değil de başka birinden bahsediyor gibisiniz
Hiç bir zaman nankör bir insan,evlat olmadım. Diğer kardeşlerime daha çok yapılırken ben hiç ses etmedim bir bildikleri vardır dedim. Eline yüklü miktar da para geçmiş diğerlerine istediğini verirken neden ben istediğimi alamayım. Başka bir şey istedim diye nankör oluyorsam da olayım size göre.
Kızlar ayrıntıya girmeden bir soru soracağım. Anneniz bir ev satsa ve size vereceği küçük miktar parayı direk vermeyip alacağı şeyi kendisi belirleyip buna da sana şunu alıcam verince çar çur oluyor dese tepkiniz ne olurdu?
Ben evliyim güya eşime harcamamı istemiyor aklınca ama eşim de para göz birisi değildir istemez hesap da sormaz kendince akıllılık ediyor ama benim için böyle olunca bir kıymeti kalmıyor.
Ben gönlümden geçen şeyleri alayım istiyorum onun bana alacağı şeyi istemiyorum.
Evet durum bu tepkiniz ne olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?