- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Amazing family
-
Bana gorede senin dedıgın dogru ama, belli ki yapmayacakBilmiyorum açıkçası ... Ben karar vermek istiyorum ne yapacağıma ve o müdahale etmesin istiyorum. Bir şey yapacaksa böyle yapmalı bana göre
Alacağı şey altın ve ömür boyu takarsın diyor.. Emrivaki yapıyor. Bende sizin gibi düşünüyorum açıkçası ve bu yüzden Kabul etmeyeceğim ne alacaksa daAnneniz sizi ve eşinizi tanımıyor... İyilik yapmak için değil, kendini öyle hissetmek için yaptığını düşünüyorum... Hediyesi gerçekten işinize yaramazsa 2. El satılan bir sürü site var oradan satıp istediğinizi alın boşverin böyle şeylerle hamilelik döneminde keyfinizi bozmayın
Sanırım bana bir şey yapacaksa ve şartlı olacaksa o şey kabul etmeyeceğimi söyleyeceğim uygun bir dille. Gerçekten beni düşünüyorsa paraya ihtiyacım olduğunu söyleyeceğim. Verir ya da vermez gerçi bu saatten sonra önemi kalmadı pek.Bana gorede senin dedıgın dogru ama, belli ki yapmayacak
Yaptıgına razı ol ve sonra ıstedıgını yaparsın
Desin o boşverin mecbur kaldık bozdurduk dersiniz zaten şimdi alırsa bozdurunca zarar edersiniz. 2-3 yıl sonra bozdurursunuz hem karlı olur. O güne kadar ne olacak hiç belli olmaz alın siz hediyeniziAlacağı şey altın ve ömür boyu takarsın diyor.. Emrivaki yapıyor. Bende sizin gibi düşünüyorum açıkçası ve bu yüzden Kabul etmeyeceğim ne alacaksa da
Almak istediğim şeyi söylüyorum onu eşin zaten alır diyor :/ Altın da altın kafayı bozmuş altınla yahu sevmiyorumAlmak istediğim ürünü anneme atar bunu almak istiyodum parayı bana vermek istemiyorsan hediye olarak bunu alır mısın derdim
Cok özel degılse siz ne almak istiyorsunuzAlmak istediğim şeyi söylüyorum onu eşin zaten alır diyor :/ Altın da altın kafayı bozmuş altınla yahu sevmiyorum
Alacağı şeyin işçiliği çok ve gereksiz olduğunu düşünüyorum yani nakit verse bana daha karlı olurDesin o boşverin mecbur kaldık bozdurduk dersiniz zaten şimdi alırsa bozdurunca zarar edersiniz. 2-3 yıl sonra bozdurursunuz hem karlı olur. O güne kadar ne olacak hiç belli olmaz alın siz hediyenizi
Laptop almak istiyorum kendimeCok özel degılse siz ne almak istiyorsunuz
Altından güzel hediye yok aslında. Paranız değer kaybetmez aksine değer kazanır.Almak istediğim şeyi söylüyorum onu eşin zaten alır diyor :/ Altın da altın kafayı bozmuş altınla yahu sevmiyorum
Yatırım olsun istemiş demekki. Bende sevmem altın evlenirken takılanların hepsi yatırımlıktı. Takmam da duruyolar öyle çünkü amaç o.Almak istediğim şeyi söylüyorum onu eşin zaten alır diyor :/ Altın da altın kafayı bozmuş altınla yahu sevmiyorum
Bence gayet makul bir istek.Laptop almak istiyorum kendime
Valla benim de çocuklarım var eğer onlara bir şey yapacaksam kendi istedikleri gönüllerinin olduğu şeyi yapardım. Benim istediğim benim gönlümü yapar sadeceAnneler her zaman evlatları için herşeyin en iyisini düşünür .Siz onun gözünde hala çocuksunuz parayı çar çur edersiniz diye korkmuştur.Ben olsam bende anneniz gibi yapardım .
Yook satmayacakmışım. Ömür boyu takacakmışım. Hem alacağı şeyin işçiliği çok para ediyor kendisi değilYatırım olsun istemiş demekki. Bende sevmem altın evlenirken takılanların hepsi yatırımlıktı. Takmam da duruyolar öyle çünkü amaç o.
Eşim almak zorunda değil ki bana ben kendi paramla almak istedim hepsi bu. Valla bu saatten sonra önemi yok ya para verir ya da bir şey yapmasınBence gayet makul bir istek.
Ananem ölmeden önce ya evlendiğini göremezsem diye aynen böyle bana düğün hediyesi bilezik aldı. Takmam ben bunu dedikçe hatıradır, ister tak ister takma. Benim gönlümden geçen bu dedi. En son onun istediği modelin daha incesinde uzlaştık ama bu sefer 2 tane aldı. İstediği gram tutsun diye. Ve evet evlendiğimi göremedi. Annem taktı onun aldığı bilezikleri bana. Şimdi arada aklıma gelince takıyorum bileziği.. Altını hiç sevmem ama ananemi seviyodum. O tonton haliyle ben istiyorum diye rock konserine gelmişliği vardır. Kafada eşarp altta pardesü rock konserindeYook satmayacakmışım. Ömür boyu takacakmışım. Hem alacağı şeyin işçiliği çok para ediyor kendisi değil
Eşim almak zorunda değil ki bana ben kendi paramla almak istedim hepsi bu. Valla bu saatten sonra önemi yok ya para verir ya da bir şey yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?