Siz olsanız annenize tavrınız ne olurdu?

Bilmiyorum açıkçası ... Ben karar vermek istiyorum ne yapacağıma ve o müdahale etmesin istiyorum. Bir şey yapacaksa böyle yapmalı bana göre
Bana gorede senin dedıgın dogru ama, belli ki yapmayacak
Yaptıgına razı ol ve sonra ıstedıgını yaparsın

Alacağı şey altın ve ömür boyu takarsın diyor.. Emrivaki yapıyor. Bende sizin gibi düşünüyorum açıkçası ve bu yüzden Kabul etmeyeceğim ne alacaksa da

Bana gorede senin dedıgın dogru ama, belli ki yapmayacak
Yaptıgına razı ol ve sonra ıstedıgını yaparsın
Sanırım bana bir şey yapacaksa ve şartlı olacaksa o şey kabul etmeyeceğimi söyleyeceğim uygun bir dille. Gerçekten beni düşünüyorsa paraya ihtiyacım olduğunu söyleyeceğim. Verir ya da vermez gerçi bu saatten sonra önemi kalmadı pek.

Alacağı şey altın ve ömür boyu takarsın diyor.. Emrivaki yapıyor. Bende sizin gibi düşünüyorum açıkçası ve bu yüzden Kabul etmeyeceğim ne alacaksa da
Desin o boşverin mecbur kaldık bozdurduk dersiniz zaten şimdi alırsa bozdurunca zarar edersiniz. 2-3 yıl sonra bozdurursunuz hem karlı olur. O güne kadar ne olacak hiç belli olmaz alın siz hediyenizi

Almak istediğim ürünü anneme atar bunu almak istiyodum parayı bana vermek istemiyorsan hediye olarak bunu alır mısın derdim
Almak istediğim şeyi söylüyorum onu eşin zaten alır diyor :/ Altın da altın kafayı bozmuş altınla yahu sevmiyorum

Anneler her zaman evlatları için herşeyin en iyisini düşünür .Siz onun gözünde hala çocuksunuz parayı çar çur edersiniz diye korkmuştur.Ben olsam bende anneniz gibi yapardım .

Desin o boşverin mecbur kaldık bozdurduk dersiniz zaten şimdi alırsa bozdurunca zarar edersiniz. 2-3 yıl sonra bozdurursunuz hem karlı olur. O güne kadar ne olacak hiç belli olmaz alın siz hediyenizi
Alacağı şeyin işçiliği çok ve gereksiz olduğunu düşünüyorum yani nakit verse bana daha karlı olur

Almak istediğim şeyi söylüyorum onu eşin zaten alır diyor :/ Altın da altın kafayı bozmuş altınla yahu sevmiyorum
Yatırım olsun istemiş demekki. Bende sevmem altın evlenirken takılanların hepsi yatırımlıktı. Takmam da duruyolar öyle çünkü amaç o.

Anneler her zaman evlatları için herşeyin en iyisini düşünür .Siz onun gözünde hala çocuksunuz parayı çar çur edersiniz diye korkmuştur.Ben olsam bende anneniz gibi yapardım .
Valla benim de çocuklarım var eğer onlara bir şey yapacaksam kendi istedikleri gönüllerinin olduğu şeyi yapardım. Benim istediğim benim gönlümü yapar sadece

Yatırım olsun istemiş demekki. Bende sevmem altın evlenirken takılanların hepsi yatırımlıktı. Takmam da duruyolar öyle çünkü amaç o.
Yook satmayacakmışım. Ömür boyu takacakmışım. Hem alacağı şeyin işçiliği çok para ediyor kendisi değil

Yook satmayacakmışım. Ömür boyu takacakmışım. Hem alacağı şeyin işçiliği çok para ediyor kendisi değil
Ananem ölmeden önce ya evlendiğini göremezsem diye aynen böyle bana düğün hediyesi bilezik aldı. Takmam ben bunu dedikçe hatıradır, ister tak ister takma. Benim gönlümden geçen bu dedi. En son onun istediği modelin daha incesinde uzlaştık ama bu sefer 2 tane aldı. İstediği gram tutsun diye. Ve evet evlendiğimi göremedi. Annem taktı onun aldığı bilezikleri bana. Şimdi arada aklıma gelince takıyorum bileziği.. Altını hiç sevmem ama ananemi seviyodum. O tonton haliyle ben istiyorum diye rock konserine gelmişliği vardır. Kafada eşarp altta pardesü rock konserinde

birde esimde hic bir seye karismaz ama annem aldigi evi once kendi ustune alip sonra abime ve bana devretti mirasa dusmesi icin bu hayatta basiniza hersey gelebilir bu duruma alinmayin anneniz hakli

Eşim almak zorunda değil ki bana ben kendi paramla almak istedim hepsi bu. Valla bu saatten sonra önemi yok ya para verir ya da bir şey yapmasın

cok nankör buldum ben sizi. anneniz size hediye vermek istiyor, yarin birgün ölür gidersem anisi kalir hatiram kalir diye düsünüyor, siz lapot alacaaadim yeaaahhhh diye trip atiyorsunuz..... yazik annenize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…