Siz olsanız annenize tavrınız ne olurdu?

Tavır almak değil de kabul etmemek yani kibarca reddetmek kendine harca felan derim en kötü kalbini kırmadan

Durumu bilmiyorum tabi ki ama size miras olarak kalan bir ev değilse (babadan vb), satılan ev annenizin kendi evi idiyse para da annenizin parasıdır, tasarruf hakkı da onundur, size vermek zorunda değil. ben bunun için annemle aramı bozmazdım, lafını da etmezdim.

Annem evini satsa bu beni ilgilendirmez. Bana da birsey alacagini soylese "istese gerek yok sagol dusunmen yeter" derim. Buna ragmen alirsa da tesekkur ederim. Ihtiyacim varsa kendim biriktiririm.

..anneniz bence sizi düşünüyor. Hediyesini kabul edin. Teşekkür edin
Bakın erkekler nasıl koruyorlar annelerini. Burada ne konular okuyoruz.
Sanırım Kocanız alınacak içten içe diye düşünüyorsunuz belki de.
öyle düşünmeyin. Annenizle aranızdaki ilişki size ait.
gerçekten herkes parasını istediği kişiye verir. Mecbur değil damadın eline para saymaya.

e kadının kendi parası , paşa gönül kriterleri.isterse gider dansöze takar , isterse paradan uçak yapar,banane hediye yani benlik bi durum yok.

iyi de hayatını buna güvenerek mi planladın? annen hiç olmayabilirdi de.

iyi de hayatını buna güvenerek mi planladın? annen hiç olmayabilirdi de.
Planla ne ilgisi var ki ? Vereceği çok cüzi bir miktar 1 aylık geçim parası bile değil. Ev alınacak bir para olsa anlarım düşünmesini de bu kadar cüzi bir parayken hesapla kitapla yapması canımı sıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…