• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız arar mısınız?

Love_lover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
1.092
1.980
133
Merhabalar arkadaşlar. 2 yılı geçkin sevgilim var. Sorun şu benim memleket çok yakın anlık kararla ailemle gidiyoruz. Sevgilim her gidişimde aramıyor sormuyor. Bayramda yine bi anda gitme kararı aldık. Akşamüstü yol çıkarız dedim gece yazmış vardınız mı diye. Ertesi gün ben aramadım hiç iletişim olmadı. İkinci gün akşam aradı açtım normal konuştu soğuk konuştum kapattım. Sonra da hiç iletişim olmadı dört gündür. Ben biraz fazla verici davrandım galiba. Şimdi arayıp artık dayanamıyorum bitirmek istiyorum demek için aramalı mıyım sizce?

Aile ortamında olduğunuz için sizi arayarak zora sokacağını düşünüyordur belki 🤷🏻‍♀️

Kendisi ile bunu daha evvel hiç konuşmadınız mı?
İletişimi kesmesine sebep olarak ne sunuyor ?

Merhabalar arkadaşlar. 2 yılı geçkin sevgilim var. Sorun şu benim memleket çok yakın anlık kararla ailemle gidiyoruz. Sevgilim her gidişimde aramıyor sormuyor. Bayramda yine bi anda gitme kararı aldık. Akşamüstü yol çıkarız dedim gece yazmış vardınız mı diye. Ertesi gün ben aramadım hiç iletişim olmadı. İkinci gün akşam aradı açtım normal konuştu soğuk konuştum kapattım. Sonra da hiç iletişim olmadı dört gündür. Ben biraz fazla verici davrandım galiba. Şimdi arayıp artık dayanamıyorum bitirmek istiyorum demek için aramalı mıyım sizce?
Arayanı,sorayani kimse tutamaz. Duramaz çünkü. Telefonla değil. Yüz yüze gelin ve bitirdiğinizi söyleyin. Çok verici olduğunuz için kıymetiniz kalmamış. Aile ortamında olman da bahane değil. Müsait zamanında bana mesaj at seni arayayım diyebilir. Bunlar zor şeyler değil.

Yanınızda aileniz olduğunu biliyorsa o yüzden aramıyor olabilir mi ?
Mesaj atıyor mu peki ?
4 gün uzun bir süre evet iletişimde olmamak için.
Ama iki yıllık bir ilişkiyi de sırf bu sebepten bitirmek doğru mu bilemedim.
Açık açık konuşun neden aramadigini sorun derim trip atmadan.

aramıyor sormuyor. Bayramda yine bi anda gitme kararı aldık. Akşamüstü yol çıkarız dedim gece yazmış vardınız mı diye. Ertesi gün ben aramadım hiç iletişim olmadı. İkinci gün akşam aradı açtım normal konuştu soğuk konuştum kapattım.
Ya ben doğru mu anladım?
Adama akşamüstü yola çıkarız yazmışsınız, adamda vardığınızı düşünüp gece vardınız mı yazmış? Ailenizin yanında aramak istememiştir, normal.
Ertesi gün hiç arayıp sormamışsınız, ki bence çok saçma. Zira ailesinin yanında olan sizsiniz, adam nereden bilsin sizin müsait olup olmayacağınızı.
İkinci gün akşam sizden bir iletişim olmayınca adam herşeye rağmen aramış, siz yine soğuk yapmışsınız.

Ben sevgilinizde bir hata göremedim, bir misafirlikte ya da aileyle beraber olunduğunda giden kişi müsait olunca arar. Karşı tarafın aramasını beklemek biraz değişik. En azından benim mantığım böyle.

Aile ortamında olduğunuz için sizi arayarak zora sokacağını düşünüyordur belki 🤷🏻‍♀️

Kendisi ile bunu daha evvel hiç konuşmadınız mı?
İletişimi kesmesine sebep olarak ne sunuyor ?
Aynı şeyi defalarca yaptı. Arkadaşlarımla gittiğim zamanda yaptı. Sebep olarak ailenin yanındasın diye düşündüm dedi. Bende msj atabilirsin dedim. Ailem rahattır kendisi biliyor.

Ya ben doğru mu anladım?
Adama akşamüstü yola çıkarız yazmışsınız, adamda vardığınızı düşünüp gece vardınız mı yazmış? Ailenizin yanında aramak istememiştir, normal.
Ertesi gün hiç arayıp sormamışsınız, ki bence çok saçma. Zira ailesinin yanında olan sizsiniz, adam nereden bilsin sizin müsait olup olmayacağınızı.
İkinci gün akşam sizden bir iletişim olmayınca adam herşeye rağmen aramış, siz yine soğuk yapmışsınız.

Ben sevgilinizde bir hata göremedim, bir misafirlikte ya da aileyle beraber olunduğunda giden kişi müsait olunca arar. Karşı tarafın aramasını beklemek biraz değişik. En azından benim mantığım böyle.
Baya hastayım uzun yazacak dermanım yok ama aynı şeyi defalarca yaptı. Arkadaşlarımla yola çıktım arabayı ben kullanıyorum 600 km yol yaptım o zamanda aynı şey. Arada başka nedenlerde var tabi. Geçen ay evinde kaldım. Sabah ishal kusma felaket hastayım. İşe gitmem lazım ben bırakayım demedi. O gün bitti içimde. İşe gidince saatler sonra msj attı nasıl oldun diye.

Aynı şeyi defalarca yaptı. Arkadaşlarımla gittiğim zamanda yaptı. Sebep olarak ailenin yanındasın diye düşündüm dedi. Bende msj atabilirsin dedim. Ailem rahattır kendisi biliyor.
Kardeşim yorma kendini bilirim ben böyle tipi. Benim eski eşim de böyle idi. Anasının yanında düşün beni aramazdi. Sadece kuru mesaj atardı nasılsın diye. Geçsin bu ayakları. Yok öyle bir dünya. Sert ol. Gidecekse de gitsin. Şimdi böyle olan evlenince daha beter olur. Çünkü insan gerçekten sevdiği kişi tarafından aranmak istiyor. Mic mic demiyorum ama bu da külliyen soğuk. Boşver ya. Olmaz diyorum olmaazzz. Düşünme al karşına konuş. Detaylı konuş. Zaten seni istiyorsa bırakmaz seni. Tamam diyorsa demek ki dünden razı. Vala darlandim yaa😒

Nedense kızlarımız istiyor ki darlanalim.
Neredesin, kim var yanında, ne yaptın. Görüntülü ara, fotoğraf at. Ne giydin, neden dışarı çıktın..

Dakika başı sorsun, sizi bunaltsin .
Çünkü aşk bunu gerektirir 🥴😒😒

Haklısınız.
Neden ailenlesin , arkadaşlarınlasin diye sussun ki 🤷🏻‍♀️ niye saygı duysun. ?

600 km yola çıkan ilk defa uzun yol yapan insana sormaz mısınız? Ne durumdasın diye. Arkadaşlarımı memlekete gezmeye götürdüm akşama kadar aramadı ben arayı. Aaa sen gidecektin değil mi dedi. Eee naptın dedi.

Aileniz ilişkinizi biliyor mu? Aslında eğer bilmiyorsa ailenizle çıkacaksınız yolda onların yanında aramak istememiştir, burada bir sorun yok diyecektim ama taa ki 4 gün konusunu görene kadar. Benim için bile isteye bir sebep yokken 4 gün iletişime geçilmeyen ilişki, ilişki değildir. Herkesin dinamikleri ayrı ama ben 4 gün boyunca iletişimsiz kalabiliyorsam zaten ondan sonrada kalırım.

e ayrıl o zaman, niye sorguluyorsun

sizi merak etmiyor orası kesin, seviyordur muhtemelen ama o da yetmiyor bir hayat paylaşmak için. yüzyüze konuşup bitirin bence de..

600 km yola çıkan ilk defa uzun yol yapan insana sormaz mısınız? Ne durumdasın diye. Arkadaşlarımı memlekete gezmeye götürdüm akşama kadar aramadı ben arayı. Aaa sen gidecektin değil mi dedi. Eee naptın dedi.
Lover bin defa dedik bu adamdan bir cacık olmaz diye
eve gitsen yine viski bardakları mezeler filan bulacaksın daha önceki gibi
boşu boşuna hayatını harcıyorsun :kahve:

Ben olsam bitirdigimi söylemek icin bile tenezzül etmezdim.Aklına esince ararsa ögrenirse kazara.

Ailenin yanında çekinmiş olabilir diye düşünmüştüm ama 4 gün yazısını okuyunca size değer vermediğini düşündüm. 4 gün iletişimsiz kalabiliyorsa bence sizin sevgiliniz değildir artık.. Ben olsam ona veda konuşması bile yapmazdım. Hak etmiyor çünkü..

Vakit geçmiş konunun üzerinden ama ben size hak verdim. Özellikle yola çıkma durumunda insan sormalı bence de.
Kararınız ne oldu, ne yaptınız?

Back
X