• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ararmısınız?

Ben kesinlikle arardim .. ara guzelim , zaten onun babasi hastayken siz tel edip annesiyle konusmussunuz .. Kadincagiz bi de o durumda senimi dusunsun arasin ... Hic zaman kaybetme ara ..

Yok aramam ben...
Hiç bir alakam kalmamış,bana ne!
Allahım şifa versin!

Ben kesinlikle arardim .. ara guzelim , zaten onun babasi hastayken siz tel edip annesiyle konusmussunuz .. Kadincagiz bi de o durumda senimi dusunsun arasin ... Hic zaman kaybetme ara ..

merhaba canım, annem 6 ay önce aradı evet babası o zamanda hastaydı ama evde yatıyordu hastanede değildi ve nişanlımın annesi bizden haber bekleyin dedi ve bir daha aramadı

bence de aramayın belki de barışma bahanesi olarak yaptığınızı bile düşünebilirler.

ama nezaketen ortak akadaşlarınızla geçmiş olsun ve şifa dleklerinizi iletebilirsiniz.

merhaba,bende zaten öyle düşüneceğinden şüphe ettiğim için sıcak bakmıyorum çünkü her yaptığım şeyi ona bir gönderme kapı aralama olarak görüyordu bu durumdan da pay çıkarabilir gibi..

Ben annesinin çok ciddi rahatsızlandığını öğrendiğim, kesinlikle görüşmediğim kişiye geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştum.
Sapla samanı ayırmak lazım bence, bir "geçmiş olsun"la olsa olsa insanlık yapmış olursunuz.
Kendi vicdanınız rahatlayacak, düşündüğünüzde kendinize saygınız artacak.

Ben arardım ve geçmiş olsun dileklerimi iletirdim yine de.
Ondan sonra onların ne düşündüğü önemli değil.
Sonuçta insanlık görevim diye düşünürdüm.
Onlar da beklerler bence.

Back
X