• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ararmısınız?

bnde yazıyı okuduğumd yanlış anladım
sandım ki 1-2 hafta aramadılar ama 6 gbi uzun bi süre sanrım
bilmiyorum ayıp olmuş tabi yaptıkları keşke aileni arayıp bişey deselermiş
neyse çok geçmiş olsun babasına bnce ara derim bi geçmiş olsun de ama sen karar vericeksin tabi

bnde yazıyı okuduğumd yanlış anladım
sandım ki 1-2 hafta aramadılar ama 6 gbi uzun bi süre sanrım
bilmiyorum ayıp olmuş tabi yaptıkları keşke aileni arayıp bişey deselermiş
neyse çok geçmiş olsun babasına bnce ara derim bi geçmiş olsun de ama sen karar vericeksin tabi

teşekkür ederim yorumun için 1-2 hafta keşke aramasalar sonra arasalardı o zaman söyleyecek sözüm olmazdı tabi gerçi biz nişanlımla 3 ay sonra ortak arkadaşlarla artık yüzüklerimizi gönderdik beyfendi biteceğine inanmıyordu arkadaşlarına bile söylememişti benden duydular o yüzden bu ailede bir gariplik var rahat insanlar yani:umursamaz:

Okudum canım da ne olursa olsun hastalık ölüm düşmanında olsa iyi niyet sende kalsın büyüklüğünü yap içinden geliyosa. Gelmiyosa da düşünme sadece bi + olur bu hersey güzel olsun senin için :teselli:

umrancım zaten ilişki biteli 6 ay oldu bu saatten sonra geri dönüş tabiki olamaz,bende doğuluyum ama bunların aile yapısı çok farklı benim nişanlım ben senin ailene anne baba demem sende istemiyorsan deme dedi,sonra annemler sorun yapıyor sen diyeceksin dedi,biz nişanlıyken tek bir parça eşya almadık ama ailesi nişanlımı bir araba borcuna soktular,beyazeşyalarını yenilediler felan onlarda genelde akraba evliliği oluyor yabancı fazla olmaz aralarında bende böyle olunca görünürde fazla seviyorlardı beni ama anladım ki öyle değilmiş bunu görmek beni ailesinden çok soğuttu o yüzden dönüşüm tabiki olamaz

Ben olsaydım, böyle bir durum varsa ailem ara dese de aramam.. :kahve:

bence de aramayın belki de barışma bahanesi olarak yaptığınızı bile düşünebilirler.

ama nezaketen ortak akadaşlarınızla geçmiş olsun ve şifa dleklerinizi iletebilirsiniz.

tatlım haklı olan sensin ona laff yokkkk amaaaaa şu varki onlar can derdine düşmüşler şuan bence bunu düşüncek durumda değiller bencee sen ara sadecee baba içinn bu guzel adımın için eski nişanlın sana yine dönmezse ozaman bakarsın yoluna: ) hayırlısı olsunccanım

El oğlunun babası sana ne! Var mı sana bir hayrı?

İnsanlık denen şey ölmediyse 'geçmiş olsun' demek en güzel zeytin dalıdır...
Beraber olmayabilirsiniz ama bu demek değil ki insanlığınız da öldü.
Zamanında onlar hata yaptı diye sen de hatayı devam mı ettireceksin? :olmaz:
Ara ve geçmiş olsun dile.
Şu an onların en çok ihtiyacı olan şey moral. a.s

bence ara yaşananların hatrına aramalısın en azından herşeyi bi kenara bırakıp kalbi kırık biri gibi deilde bir insan gibi düşün o zman arayıp aramayacağına karar verirsin allah acil şifalar versin

Ara canımm fani dünya bi geçmiş olsun de? şimdi arada ortak arkadaşlar olmasa bazı şeyleri duymasan bilmesen amenna ama ne biliym içimden bir his araman gerektirğini söylüyor..

bencede aramalısın canım

çünkü bu hastalık ALLAH vermesin senin başına gelse seni eski nişanlın arasa nasıl memnun olursun demi ama

onlarda şuan babalarından başka bişe düşünemiyorlardır

bence sadece ALLAH RIZASI için aramalısın

Sağlık durumu olmasaydı kesinlikle arama derdim ama yoğun bakımdaymış babası, bi arayıp geçmiş olsun demeniz icap eder bence...

Back
X