Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım,ben sonradan okudum zaten 6 ay geçmiş sanırım ,birde kırgınlık varsa,kesin olarakta bittiyse arama tabi,ben konuyu yanlış anlamışım,geçersiz say benim yorumu.
bnde yazıyı okuduğumd yanlış anladım
sandım ki 1-2 hafta aramadılar ama 6 gbi uzun bi süre sanrım
bilmiyorum ayıp olmuş tabi yaptıkları keşke aileni arayıp bişey deselermiş
neyse çok geçmiş olsun babasına bnce ara derim bi geçmiş olsun de ama sen karar vericeksin tabi
Onu aramalmaz: annesini araman yeterli
Okudum canım da ne olursa olsun hastalık ölüm düşmanında olsa iyi niyet sende kalsın büyüklüğünü yap içinden geliyosa. Gelmiyosa da düşünme sadece bi + olur bu hersey güzel olsun senin için :teselli:
umrancım zaten ilişki biteli 6 ay oldu bu saatten sonra geri dönüş tabiki olamaz,bende doğuluyum ama bunların aile yapısı çok farklı benim nişanlım ben senin ailene anne baba demem sende istemiyorsan deme dedi,sonra annemler sorun yapıyor sen diyeceksin dedi,biz nişanlıyken tek bir parça eşya almadık ama ailesi nişanlımı bir araba borcuna soktular,beyazeşyalarını yenilediler felan onlarda genelde akraba evliliği oluyor yabancı fazla olmaz aralarında bende böyle olunca görünürde fazla seviyorlardı beni ama anladım ki öyle değilmiş bunu görmek beni ailesinden çok soğuttu o yüzden dönüşüm tabiki olamaz