siz olsanız ararmıydınız?

halamin eşi vefat etti kendide(halam) bir 3 yıl once vefat etti. sorum şu baş sağlığı için abi dedigim oğlunu aramalı miyim?(abi dedigim kisi ben lise donemindiyken beni taciz etti ve kimse bilmiyor)
not:babam aramami soyledi ondan yoksa inanın adını bile telaffuz etmek istemiyorum.
Arama tabiki !!!! Baban sorarsa aradım dersin geçiştirirsin

Ya bu aile içi sapıkları kadınlar neden saklıyor ben de bunu anlamıyorum.
Hadi küçükken korkulur vs. Ama büyüyüp koca kadın oluyo insanlar ben babama anlatırdım herhalde ya usulünce.

Ne olacaksa olsun yani böyle böyle o sapıklar normal sanıyor yaptıklarını başka bi çocuğa yapmadığı ne malum çünkü adama zamanında ses çıkaran olmamış hala da ses çıkaran hesap soran yok!

Böyle bi konuyu açmanız bile sindirilmiş olduğunuzu gösterir yapmayın allah aşkına.

halamin eşi vefat etti kendide(halam) bir 3 yıl once vefat etti. sorum şu baş sağlığı için abi dedigim oğlunu aramalı miyim?(abi dedigim kisi ben lise donemindiyken beni taciz etti ve kimse bilmiyor)
not:babam aramami soyledi ondan yoksa inanın adını bile telaffuz etmek istemiyorum.
Sizi taciz eden adama abi mi dediniz

Şaka mı bu ya nasıl soru

babaniz aranizdaki ahos hadiseyi bilmedigi icin bu yonlendirmede bulunmus. elbette ki aramayacaksiniz!

sindirilmek mi tam olarak emin degilim.o an sanki boyle ruhsuz gibiydim daha cok soktaydim.inanamadim.hatta gunlerce kendime ruya miydi kabus muydu diye sordum.yani abi dedigim bir insanın bana o niyet le yaklaşması beni dumura uğrattı.arkamda bıraktım ve devam ettim.o olaydan sonra kendisi ile hic gorusmedim.okudum meslegimi elime aldım evlendim vs vs...şu anda da kimseye anlatmanin ne faydasi var ne zarari.herkes isinde gücünde.bir daha rahatsızlık veremez cesareti olmaz.yoksa bu sefer sadece bende kalmaz yasananlar.çünkü eski saf pesinde abi abi diye dolasan kız yok.o gun anladim ki herkesten zarar gelebilir akrabandan bile...

Arıyıpta başınız sağolsun mu diyeceksiniz yani ömrün olsun sen yaşa gibi anlamına geliyor . Asla arama babana aradım dersin geciştir işte kesinlikle arama

Kesinlikle arama bence babAn sorarsa aradım dersin nerden bilecek o şahıs x aramadı beni diyecek değil ya eğer yüzsüz değilse tabi

Back
X