- 18 Ağustos 2015
- 66
- 48
- 3
Ben böyle bir olay yaşadım yakın bir arkadaşım nişanlısını aldatıyordu çok vicdan azabı çektim ama söyliyemedim şimdi evlendiler ben hala vicdan azabı çekiyorum ama söylesem de kötü bir şey olsa sorumlusu ben olacaktım arada kaldım yani bazı sırlar çok ağır geliyor taşıması zor
Siz üzerinize düşeni yapmışsınız daha fazla ayrıntıya girmeniz sizede o çocuğa da zarar verirdi boşverin artık ne halleri varsa görsünler yerinizzde olsam iletişimi de keserdim o insanla bende öyle yaptım çok da iyi oldu böyle insanlar sizi de dibe çekerler çünküKesinlikle birde duygusal yapım ağır benimçocuğun daha haberi olmadığı çok şey var buna ben ve ailem için namus çok önemli demiş en başta garibimde gerekirse ailenle hatta annenle sadece tanışabilirim...
Tahminim ayrılık olacak kesinlikle çocuktan ziyade benim arkadaş ayrılabilir çocukla konuştum 4.sayfada var bunlar evlencek ya çocuklarının isimlerini bile belirlemişlerdi ben arkadaşıma dedim sonu olmayacaksa ümit verme yok yok diyordu al şimdi beni de katmış işin içine
Siz üzerinize düşeni yapmışsınız daha fazla ayrıntıya girmeniz sizede o çocuğa da zarar verirdi boşverin artık ne halleri varsa görsünler yerinizzde olsam iletişimi de keserdim o insanla bende öyle yaptım çok da iyi oldu böyle insanlar sizi de dibe çekerler çünkü
İyi yapmışsınız Allah ıslah etsin ne diyelimKesinlikle ismimi vermesi bahanem oldu ne hakla bunu yaparsın diye çemkirdim bayağı görüşmeyelim artık dedim
Pişmanlık olsa belli ederdi yok maalesef sevgilisi körkütük aşık bişey yapsa ruhu duymaz ki duymamış da artık eskisi gibi olamazlar sanırım oda bunu kullanıyor sanırım
Sizinkiler evli değil, eğer pişmanlık yoksa kesinlikle söyleyin ama siz kötü olmadan mesela bir telefon kulubesinden (kimseye söylemeyin ama asla bu yaptığınızı) arayın ve söyleyin ses tonunnuzu değiştirin.
evli değiller yol yakınken dönsün siz yuva yıkmıyor, bir insanın geleceğinin kararmasını engelliyorsunuz...
ayrıca bir arkadaşımın daha 2 hafta önce başına geldi... kızın sevgilisi arkadaşı yeni sevgilisiyle görüşürken görüşmüş ve çocuk tekrar görüşmek istemiş... çocuğun en yakın arkadaşının sevgilisi bizim kızı faceden bulup söyledi... kız ne dualar etti kıza...
Ben olsam söylemem. İkili ilişkilerde art niyetli olunmasa bile 3. kişinin ortaya çıkmasını doğru bulmuyorum. İkisinin ilişkisi seni ilgilendirmez. Sonuçta sevgili olurken kendileri karar vermiş. Eğer bitireceklerse de kendileri karar verir. Eğer kızda vicdan varsa senin vicdanına zaten gerek kalmaz. Tek kelime etme derim ben.
Yakın arkadaşlarınızdan biri ki aşırı yakın olmasa da evlilik konuştuğu sevgilisini aldatsa ve sevgilisi size gelse bazı sorular sormak şüphelerini gidermek için ne yapardınız ?
Engellediysen bir seyler oldugunu anlamistir. En iyisi beni karistirma gidip kendiniz halledin demekBen susmayı tercih ettim whatsapp dan yazdı aranızda bilmiyorum dedim aramak istedi işteyim açamam ki dedim sonra engelledim birden
açık açık smyleyemesemde imalarda bulunur ve sorularına sevgilinde cevap ara derdim e oda anlasın yani dimi. çok zor bir durum
arkadaşına "bırak şu işi yoksa ben söyliycem" diye atar yapardım. zaten böyle birini yakın arkadaş olarak yanınızda bulundurmanız kötü. bugün sevgilisini aldatan yarın senin sevgiline asılır. gerçekleri söyle. kim olsa gizli tutulmasını sevmez.Yakın arkadaşlarınızdan biri ki aşırı yakın olmasa da evlilik konuştuğu sevgilisini aldatsa ve sevgilisi size gelse bazı sorular sormak şüphelerini gidermek için ne yapardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?