Kesinlikle kızla ilişkini kes; ahlaktan yoksun, yalan dolanda rahat bir insandan kimseye fayda gelmez.
Oğlan da kendi görsün bir zahmet, nedir ne değildir.
Net bir dille uyar o zaman canım. Bak erkek arkadaşın bile anlamış, benim ağzımı arıyor de.Kendisi böyle biri değildi bir kaç kişi oldu anlık vs biliyorum ama bir elin parmağını geçmez ve kendisi boşanmış bir bayan benden ziyade kankası olan biri var aynı şekilde boşanmış ve aşırı hızlı yaşayan onun aklına uymuş olabilir. Sahilde olduğunu erkek arkadaşı çözmüş oda o an benim ve bir kaç arkadaşımın ismini vermiş beraberdik diye arada benim ismim de geçiyor
Net bir dille uyar o zaman canım. Bak erkek arkadaşın bile anlamış, benim ağzımı arıyor de.
Seni ben bile tanıyamıyorum artık; bir silkin bir kendine gel: Yok bundan sonra böyle, uzun ilişkilerin insanı değilim, X gibi hızlı yaşayacağım diyorsan da, kendi hayatındır, sen bilirsin ama benim seninle işim olmaz artık de.
Gerçekten aldatmış maalesef çektim konuştum ne oluyor diyeEvdeyim konuşmak istemiyorum iyi değilim demiş çocuğa fakat tanıştığı biri ile sahildeymiş o gece özel bişeyler geçtimi dedim yok be dedi ama muhtemelen salladı işin kötü yanı yanında beni ve bi kaç kişiyi vermiş onlarlaydım diye arada bizi de yaktı gelde ne anlat şimdi bu adama
Ben olsam araya girmem ama sahil konusunda yalan söylediğini yani benim adım üzerinde de yalan söylediğini söylerdim yani sahilde ben yoktum derdim. Çocuk bu işin peşine düşerse zaten aldatıldığını öğrenecek bu yüzden senin çocukla açık açık konuşmana gerek yok biraz gozunu açan insan öğrenir. Ama bu kadınla ilişkini bian önce kesmelisin benceKendisi böyle biri değildi bir kaç kişi oldu anlık vs biliyorum ama bir elin parmağını geçmez ve kendisi boşanmış bir bayan benden ziyade kankası olan biri var aynı şekilde boşanmış ve aşırı hızlı yaşayan onun aklına uymuş olabilir. Sahilde olduğunu erkek arkadaşı çözmüş oda o an benim ve bir kaç arkadaşımın ismini vermiş beraberdik diye arada benim ismim de geçiyor
tekrarlamayacaksa pişman olduysa asla söylemem
Evli bir arkadasım aynı şeyi yaptı üstelik eşi yakın akrabam
Kendimi yedim bitirdim.. Konussan olmaz sussan olmaz.
Bana bırsey soran olmadı tabı çok şükür ama susmak sanırım daha iyibilmiyorum
Ben arkadaslıgımı bıtırdım sadece akrabam olarak devam edıyor ılıskımızO aldatmaya belki hala devam ediyor bılemıyorum.. off bu yuku tasımak cok zor bılırım
sevgili olsalar cok takmazdım belkı ama ıste evlılık farklıEvli bir kadın neden aldatır ayrıl gitsin yazık buda gerçi aynı şey sayılır ya ama değil sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?