Siz olsanız ? Arkadaşınız mı vicdanınız mı ?

Her zaman vicdan, hem de üstüne basa basa. Sevgilisini aldatan insan benim arkadaşım olamaz...

Kesinlikle karismazdim. Kim napiosa yapsin. Sonunda is oyle bi döner dolasir ki neye ugradgnizi sasirirsiniz. Sen iftira atan yuva yikan,arkdsnin sevgilisine asik olan, onlari ayirmaya calisan biri oluverirsin birden. Boyle tehlikeli seylere ben şahsen asla karismam. Dgru bi hareket diyemem ama herkes once kendini dusunmek zorunda :)

Yakın arkadaşlarınızdan biri ki aşırı yakın olmasa da evlilik konuştuğu sevgilisini aldatsa ve sevgilisi size gelse bazı sorular sormak şüphelerini gidermek için ne yapardınız ?
ben susmayı tercih ederdim ne olumlu ne olumsuz arkadasıma paslardım sonra banane sonra onlar iyi olur ben kötü

Sana soran kişiye,

Bunu bana değil ona sormalısın, bana bu tür sorular sorma vs buna benzer bir tavırla cevap vererek olaydan kendini sıyır. Bu şekilde cevap verirsen hem arkadaşını ele vermemiş , hemde böyle birşey yok diye cevap vermediğin için soran kişiye bazı olayların olduğu izlenimi vermiş olursun. Böyle bir siyaset yapman lazım. Yoksa senin başın ağrır.

bence karışmayın.
bu gibi durumlarda genellikle 3. kişiye patlar kabak.
bana bir şey sorma, ben bir şey bilmiyorum deyin gönderin.
varsa bir şüphesi araştırsın başka yerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…