Siz olsanız arkadaşınıza ne derdiniz?

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Arkadaşımın uzatmalı bir sevgilisi vardı, nişan attılar. Bu çocuk sorunlu, içkici, kızı kullanıyordu. Dediğine göre de peşini bırakmıyormuş. Eski sevgilisi kızdan ayrıldıktan kısa bir süre sonra başkasıyla evlendi, sonra mutsuz olmuşmuş, pişmanmış tekrar yazmaya başlamıştı arkadaşıma. Ben de, dedim ki görüşme, engelle. O da gitti beni engelledi. Muhtemelen o çocukla da olmadı, yalnız kaldı tekrar bana yazmaya başladı 4-5 ay sonra. O adam ulaşamasın diye numarasını değiştirmişmiş, benim numaram da gitmiş, o yüzden bana yazmamışmış. Ben görüşmek istemediğimi söylemiştim ama ısrarla barışalım diye yazıyor.

Arkadaşımın işi gücü var. O adamı parası için bırakmıyor değil ama bırakamıyor da. 10 yıllık bir ilişkileri vardı.
Siz olsanız ne yapardınız?
edit: mesleğini yanlış anlaşılmamak için kaldırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
O hareketten sonra arkadaşım kiymetliyse yine konusurum fikrimi yine soylerim ama mudahil olmam hiçbişeye politik konusurum ona birakirim kararını. Adam evlenmis daha ne gereği var yani erkek bitmiş sanki kalbine gomse kendine kâr 10 yil felan artik hikaye bu devirde.

Siz arkadaşı olarak yanlış gördüğünüz şeyleri söylemişsiniz bundan sonrasını kendisi bilir. Sizin arkadaşlık ilişkiniz ayrı kendisinin gönül ilişkileri ayrı sizi dinlemiyorsa yaptığı hataların bedelini kendisi öder ama sizin aranızda olan arkadaşlığı alâkadar eden bir durum yok bence sizinle konuşmak istiyorsa ve sizinde sevdiğiniz bir arkadaşınızsa görüşmeye devam edin fikrimce.

Ben üzülmesin diye görüşme demiştim. Beni ilgilendirmez tabii de. Beni engelledi, numaramı kaybetme ayaklarına yatıp tekrar yazıyor. O adamla tekrar görüşmeye başlayasa yine ortadan kaybolacak. Geçmişte de böyle oldu ama o zaman numaramı kaybettiğini yemiştim.

Takıldığım nokta bana yalan söylemesi. Sanki sevgilimmiş gibi trip atıyorum ama birisiyle konuşuyorsunuz, sonra ortadan kayboluyor, ulaşamıyorsunuz, o isteyince size ulaşıyor.

Ben üzülmesin diye görüşme demiştim. Beni ilgilendirmez tabii de. Beni engelledi, numaramı kaybetme ayaklarına yatıp tekrar yazıyor. O adamla tekrar görüşmeye başlayasa yine ortadan kaybolacak. Geçmişte de böyle oldu ama o zaman numaramı kaybettiğini yemiştim.

Takıldığım nokta bana yalan söylemesi. Sanki sevgilimmiş gibi trip atıyorum ama birisiyle konuşuyorsunuz, sonra ortadan kayboluyor, ulaşamıyorsunuz, o isteyince size ulaşıyor.
İki defa biraz gereksiz olmuş. Açık açık sorsanıza, bir de bazı insanlar arkadaşlık olayını belirli sorunları için görüyor. Benim de öyle tanıdıklarım oldu, gelip sırf onun sorunları ve çözümler konuşulup, başka bir paylaşımın yoksa zaten kullanılmış oluyorsun.

Ben sırf böyle gereksiz bir insanı en son silip “ seni uzaktan sevmeye karar verdim” demiştim. Bıktırmıştı ve çok düşüncesizdi. Açıklama yapmanıza bile gerek yok ama bu sefer de hayır diyemediğinizi düşünüp daha rahat davranır.

Engelledim demiyor, telefonunu değiştirmişmiş, numaralar gitmişmiş. Attığım mesajlar tek tık olarak kaldı. Ulaşamadım hiçbir şekilde. Ortak arkadaşlarımız vardı. Instagramı kapattı. O adam olunca böyle yapıyor hep, bizle irtibatı kesiyor.

Sorun dertleşmek değil aslında, durup dururken kaybolduğunu görüşmek istemediğimi söyledim. Uzatıp sevgili tribi yapmak istemiyorum 15 yıllık arkadaşız. Bu adamla sevgili olduğu dönemlerde yok ortada. Mesela 5 yıl konuşmadık. İzini kaybettiriyor. Ne yapacaz sevgilisini? Sadece adamdan kopamıyor, biz de arkadaş olarak bırakmasını söylüyoruz. Alkolik mi demişler, ayrılma sebepleri alkoldü. Çok içiyor diyordu. İşe nasıl gidiyordu acaba?

Not: Meslek belirtmemdeki sebep ayrılmak istese adamı 'seni şikayet ederim beni rahat bırakmazsan' diyip kurtulabilirdi. Engelledim, telefonumu değiştirdim ulaşamasın diye bence yalan. Çünkü her seferinde tekrar adam onu buluyor, ulaşabiliyor.

Arkadaşımın uzatmalı bir sevgilisi vardı, nişan attılar. Bu çocuk sorunlu, içkici, kızı kullanıyordu. Dediğine göre de peşini bırakmıyormuş. Eski sevgilisi kızdan ayrıldıktan kısa bir süre sonra başkasıyla evlendi, sonra mutsuz olmuşmuş, pişmanmış tekrar yazmaya başlamıştı arkadaşıma. Ben de, dedim ki görüşme, engelle. O da gitti beni engelledi. Muhtemelen o çocukla da olmadı, yalnız kaldı tekrar bana yazmaya başladı 4-5 ay sonra. O adam ulaşamasın diye numarasını değiştirmişmiş, benim numaram da gitmiş, o yüzden bana yazmamışmış. Ben görüşmek istemediğimi söylemiştim ama ısrarla barışalım diye yazıyor.

Arkadaşımın işi gücü var. O adamı parası için bırakmıyor değil ama bırakamıyor da. 10 yıllık bir ilişkileri vardı.
Siz olsanız ne yapardınız?
edit: mesleğini yanlış anlaşılmamak için kaldırdım.

Ayyy aynisini yasadim su donemde arkadas deyip yorum yapmak hata 😂
Arkadasimin sevgilisi sapik gibiydi ailesi ve biz onu uyardik surekli zaten babasi akrabadan baska kimseye kiz vermiyordu neyse arkadasimi uyardik yapma etme birde cocuga borc felan veriyordu sonra bende o ara nisanliyim sandiki onun iyi olmasini istemiyoz sonra cocugu degil bizi birakti arkadaslarini terk etti aradan iki yil gecti simdi bizle tekrar konusmaya calisiyor ama yuzunu gormeye tahammulum yok tekrar barissak gene ayni en iyisi sans vermemek

Kafan rahat etsin istiyorsan görüşme, karışma.
Zaten sana arkadaş olarak değer veriyor olsaydı seni engellemezdi.
Sen şimdi barışırsan ilerde bir daha konu açıp arkadaşım o adamla barıştı yine beni engelledi diye yazıcaksın bizde sana yediğin kazıktan memnun musun diye soramadan edemeyeceğiz.
Kendine zarar vericeğin insanlardan ve sana değer vermeyen insanlardan uzak dur.

Magnifiaque Magnifiaque , siz arkadaşınıza ne dediniz geri döndüğünde? Ben açıkça görüşmek istemediğimi söyledim ama hala yazıyor. Mesela engellemeden önce bana diyebilirdi, sevgilim senle görüşmemi istemiyor. Normal karşılardım. Ama bu kaç yıldır arkadaşız birden ortadan kayboluyor, sosyal medya kapanıyor, numara değişiyor. Eski sevgili gibi geri geliyor sonra hahah.

Magnifiaque Magnifiaque , siz arkadaşınıza ne dediniz geri döndüğünde? Ben açıkça görüşmek istemediğimi söyledim ama hala yazıyor. Mesela engellemeden önce bana diyebilirdi, sevgilim senle görüşmemi istemiyor. Normal karşılardım. Ama bu kaç yıldır arkadaşız birden ortadan kayboluyor, sosyal medya kapanıyor, numara değişiyor. Eski sevgili gibi geri geliyor sonra hahah.

Arkadasim kardesimle benim ortak arkadasimdi
Gercekten insanlara ikinci sansi vermek hic iyi degil suan kardesimle yeniden yakinlasiyor bulusalim felan diye cagiriyor bana konusunca sadece soguk cevaplar veriyorum sanirim anladi yazmiyor artik 😂

Back
X