Siz olsanız arkadaşınızla bu durumu konuşur muydunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki arkadaşımda bu virüs çıktı, ikisi de buldukları her kaynağı taradılar araştırdılar.
Siz bir araştırdıysanız emin olun ki arkadaşınız on araştırmıştır.

Boşanmak istemiyor, evliliğini sürdürmek istiyor demek ki bu yüzden size o cevabı vermiş.
Sessiz kalın bence.

Koronada bile şu an pakettn virüs bulaşmıyor deniliyor, ilk başta hepimizi yüzeylerden bulaşır diye uyarmadılar mı? Her zaman bulaş yolları net olmayabilir...

Ve evet yıllarca saklı kalabiliyor bu virüs de. Ve erkeklerde çoğunlukla belirti vermediği söyleniyor.

Evli bir kişi sizin bildiklerinizi hepsini biliyordur .size anlatmak istemiyor olabilir..neyin ne olduğunu elbette biliyorlardı..bu özel bir durum .bu kadar araştırma yapıp ozellerine girmeyin bence

Siz neden dahil oluyorsunuz anlamadım ki. Sizi ilgilendiren bir şey yok. Arkadaşınız kendince bir cevap vermiş size tamam diyip susmak düşer. Dedektifçilik oynamak gereksiz

Karışmayın kendisi de salak değil salağa yatıyordur

Arkadasın saf kolay kandırılan biri degilse zaten kendi arastırmıstır. Görmezden gelme yolunu secti yada eşi ile olan problemını size yansıtmak istemedi demek ki. Daha cok üstelemeye gerek yok sanırım

siz arkadaşınızı düşünüyorsunuz ama düşünmeyin bu kadar. Aptala yatıyorsa vardır sebebi. Siz işgüzar olduğunuzla kalırsınız, onlar mutlu mesut evliliğine devam eder.
hamile kalmaya çalışıyor dediniz bu konuda uyarabilirsiniz, gebeliğe engel mi, bebeğe zarar verir mi kısmını iyice araştırıp başlasın bu işe.

Doktorlar bile eşler arasında sorun çıkmasın diye bu şekilde konuşuyorsa siz de söylememelisiniz.

Doktorların öyle birseyi sorun cikmasin diye söylememesi mantik disi. Baska yerlerden de bulasabilir, ama bunun ihtimali cok düsük oldugu icin fazla üstünde durulmaz. Gecenlerde burda HPV testi yaptirdim kanser kontrolünde. Ordaki bilgilendirmede de yaziyordu. Burda genclere de asi yapiyorlar en tehlikeli türüne karsi en cok cinsel yoldan bulastigi icin. Kadin internetten baktiysa neyin ne oldugunu gayet biliyordur.

Ne meraklısınız vazifeniz olmayan işlere burnunuzu sokmaya yahu.

İkili ilişkiler her zaman sizin kafanızdakiler gibi değildir. Belki adam değil kadın kocasını aldattı. Belki yataklarına başkalarını almak gibi fantezileri var. İnsanların yatak odasına dahil olmadığınız kalmıştı onu da yapmışsınız çok şükür.

+1

Sizi ilgilendiren bir durum yok ki. Üstünüze vazife olmayan şeylere burnunuzu sokmayın lütfen insanlar yetişkin bırakın nasıl istiyorlarsa öyle devam etsinler. Ben olsam yorum bile yapmam oturup iki saat araştırmamda beni ilgilendirmez özel bir mevzu çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…