- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi beren1beren
-
Hayatta bazı şeyler vardır sorgulanamaz... Bu da onlardan biri...Sorgulamak sapkınlık değildir
Yaradanı eleştiriyorsun farkında mısın? Lütfen yapma böyle...O zaman Allah keske Adem+Havvanin yanina 2. bir cift yaratsaydi da, insanlar kardes kardese evlenmek zorunda kalmasaydi.
Ben mi kardes kardese evlenin dedim , durum budur.
kendi fikrimin dışında olduğu için muhalefet oluyorum. muhalefetin anlamı budur ve muhalefet olmak kötü bir şey değildir.
alıntıladığınız yorumu tekrar okursanız, evlenmeden önce birlikte olmam diyen kadınlara saygı duyduğumu da görürsünüz.
herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı?
katiliyorum arkadasim. Cinsellik bireyin kendi bedenine ve ruhuna kattigi bir zevktir. Kadinin erkegi tatmin etmesi degil. Ben kadinim ama sevgiliyken ten uyumumun olmadigini farketseydim evlenmezdim, benim icin de olmazsa olmazlardan cinsellik. Ne yani ben kocami kullaniyor muyum?KK'daki bu zihniyeti anlayamıyorum işte, cinselliği erkeğe verilen ödül gibi algılayanlar oldukça işimiz çok zor
Yaradanı eleştiriyorsun farkında mısın? Lütfen yapma böyle...
oooo bu da uygulanabilir.ahaha oda olabilir aklıma şey geldi izledin mi bilmiyorum ama romantik komedi 2 de ki kadın.
Adam sürekli kadınlarla birlikte olup kaçıyordu, sonrasında bu bahsettiğim kadın. Adam la birliktelikten sonra hemen kaçtı gitti evden adam dumur olmuştu böyle bir şey uygulanabilir :)
oooo bu da uygulanabilir.
@bereb1beren bak bunu da seçebilirsin. o tam hırtlığımı unuttu derken, sigara almaya diye çık, kaçtım ben, kapıyı kilitlemeyi unutma diye mesaj at.
kudursun evde
Madem böyle diyorsun o zaman sağlam kaynaklardan araştırmanı tavsiye ederim... Elmalılı hamdi yazır ın kitapları çok güzeldir mesela baya aydınlatıyor herşeyi...Yaradani elestirmiyorum asla.
Lakin bu Adem+Havva hikayesi bana oldum olasi birazcik uydurma gelmistir. Yaratilisin bu sekilde oldugunu sanmiyorum sadece.
katiliyorum arkadasim. Cinsellik bireyin kendi bedenine ve ruhuna kattigi bir zevktir. Kadinin erkegi tatmin etmesi degil. Ben kadinim ama sevgiliyken ten uyumumun olmadigini farketseydim evlenmezdim, benim icin de olmazsa olmazlardan cinsellik. Ne yani ben kocami kullaniyor muyum?
Canım ben özellikle sana demedim sana kullanılmışsın falan diyenler olmuş ben genel olarak sitede sevişmeye kullanılma diyenlere dedim. Sen sevişmenin arkasında duruyorsun ne mutLu sanabir arkadaş daha yazmıştım. bilmiyorum var mı? benim bildiğim yok.
magiccat, canım özellikle belirttim bir çok mesajda. kullanıldığımı düşünmüyorum. ben istedim ben seviştim. birlikte karar verdik. hiçte pişman olmadım. bütün msjları okuyamamışsınız o yüzden sizede ayrıca açıklayım. benimle sevişti birlikte oldu diye ne ben ona muhtacım ne de o bana.
ay güldürdün beni.
ama o an öyle hissettim gerçekten. insan bir hoşçakal diyemez mi ya?Adam dengesiz belli, aynısını yapmadan anlatamazsın.
Birde kendimi fahişe gibi, kullanılmış gibi hissediyorum deme bir daha.
Egosunu okşama boşver : )
kusura bamam sizin fikriniz sonuçta. aktif cinsel hayatınız var mı oldu mu bilemiyorum ancak bir insanın yanınızdan kahve içerken bir anda çekip gitmesiyle yatağınızdan hatta koynunuzdan gitmesi bir değil. ruh halimi anlatabilmek için bu detayı vermeliydim.Simdi cinsellige hic deginmemeyi planladim aslinda cunku bence alakasi yok bununla. Ama senin bunu anlatirken bu detayi vermenden ben senin de bunu onemsedigini cikardim. Mesela ayni konu benim basima gelseydi meselenin cinsellik boyutunu vurgulamazdim onemsemedigim icin. Senin icin onemli ama pisman degulsin bu bes para etmezin ilkin olmasina.. ben heriften de bi sey anlamadim senden de kusura bakma.
oooo bu da uygulanabilir.
@bereb1beren bak bunu da seçebilirsin. o tam hırtlığımı unuttu derken, sigara almaya diye çık, kaçtım ben, kapıyı kilitlemeyi unutma diye mesaj at.
kudursun evde
kusura bakmayın amaSizin gibi düşünceye sahip kişiler şunu anlayamadı.
İsteyen istediği gibi yasar amena ama başka fikirlerede saygı duymamak doğrumu yüzde 99 müslüman bir ülkedeyiz ve farklı düşünenler elbette olacak.
Muhalefet malesef bizim ülkemizde karşıdakini sindirmek yok etmek anlamına geliyor.Ama avrupaya bir bakın öyle mi?
Kimsenin inancına fikirlerine karışılmaz hatta saygı gösterilir değiştirilmeye çalışılmaz .
Parça bütün anlamında kullanılır muhalefet eksiği tamamlama anlamına gelir saldırma değil
ama o an öyle hissettim gerçekten. insan bir hoşçakal diyemez mi ya?
kusura bamam sizin fikriniz sonuçta. aktif cinsel hayatınız var mı oldu mu bilemiyorum ancak bir insanın yanınızdan kahve içerken bir anda çekip gitmesiyle yatağınızdan hatta koynunuzdan gitmesi bir değil. ruh halimi anlatabilmek için bu detayı vermeliydim.
ahahahaha alemsiniz kızlar yaa
Madem böyle diyorsun o zaman sağlam kaynaklardan araştırmanı tavsiye ederim... Elmalılı hamdi yazır ın kitapları çok güzeldir mesela baya aydınlatıyor herşeyi...
Antropoloji kitabi edinmenizi tavsiye ederim.
Insanligin evrimine homo sapiens olarak baslamadigini okursunuz en azindan. Yani insan dedigimiz bugunku varlik, homo saphiensi gectim, konusamayan, iki ayak ustunde duramayan bir varlikti en basta.
Konusan, 2 ayak uztunde duran insan 0dan dunyaya inmedi yani. Bu yuzden Adem+Havva meselesi gercek yaratilisa degil, bu konuyla ilgili bir mecaza isaret ediyor muhtemelen demis teologlar.
Aksam olsa da tekrar kullanayim diye bekliyorum sabirsizliklaSonra da kirli pecete gibi kenara attin kullan edepsiz kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?