Siz olsaniz ayni seyi dusunmez miydiniz?

Sizin gibi düşünceye sahip kişiler şunu anlayamadı.
İsteyen istediği gibi yasar amena ama başka fikirlerede saygı duymamak doğrumu yüzde 99 müslüman bir ülkedeyiz ve farklı düşünenler elbette olacak.

Muhalefet malesef bizim ülkemizde karşıdakini sindirmek yok etmek anlamına geliyor.Ama avrupaya bir bakın öyle mi?
Kimsenin inancına fikirlerine karışılmaz hatta saygı gösterilir değiştirilmeye çalışılmaz .
Parça bütün anlamında kullanılır muhalefet eksiği tamamlama anlamına gelir saldırma değil

sizin ilişkiniz friends with benefits gibi olmuş biraz. Ama siz cinselliği önemsediğiniz için kendinizi kötü hissedip öyle bir şey demişsiniz. Fazla sevgili tavırları da karşıdakini rahatsız etmiştir. Biraz daha açık şekilde başlamalıydınız bu ilişkiye. Fahişe gibi hissettm demen tuz biber olmuş zaten. Bu şekilde yapamayacağını anlamış beyimiz. Yani sen tam olarak ne istiyordun ne bekliyordun ona karar vermelisin. Üst üste mesajları kaldıracak bir ilişki değil bu.

Sizi kullanmış kullanmamakla kalmamış kaybetmekten de korkmamış.yol verin

KK'daki bu zihniyeti anlayamıyorum işte, cinselliği erkeğe verilen ödül gibi algılayanlar oldukça işimiz çok zor
katiliyorum arkadasim. Cinsellik bireyin kendi bedenine ve ruhuna kattigi bir zevktir. Kadinin erkegi tatmin etmesi degil. Ben kadinim ama sevgiliyken ten uyumumun olmadigini farketseydim evlenmezdim, benim icin de olmazsa olmazlardan cinsellik. Ne yani ben kocami kullaniyor muyum?

Yaradanı eleştiriyorsun farkında mısın? Lütfen yapma böyle...

Yaradani elestirmiyorum asla.

Lakin bu Adem+Havva hikayesi bana oldum olasi birazcik uydurma gelmistir. Yaratilisin bu sekilde oldugunu sanmiyorum sadece. Bu hikayede yerine oturmayan pekcok tas var.

Kuran'daki bazi olaylar oldugu gibi gercegi anlatir, kimi ise alegoridir ve pekcok mana icerir. Bu hikaye de 2. sinifa dusenlerden olabilir, koru korune dunyada insanlik 2 insanla basladi seklinde algilamak bence yanlis ya..neyse.

oooo bu da uygulanabilir.
@bereb1beren bak bunu da seçebilirsin. o tam hırtlığımı unuttu derken, sigara almaya diye çık, kaçtım ben, kapıyı kilitlemeyi unutma diye mesaj at.
kudursun evde

Yaradani elestirmiyorum asla.

Lakin bu Adem+Havva hikayesi bana oldum olasi birazcik uydurma gelmistir. Yaratilisin bu sekilde oldugunu sanmiyorum sadece.
Madem böyle diyorsun o zaman sağlam kaynaklardan araştırmanı tavsiye ederim... Elmalılı hamdi yazır ın kitapları çok güzeldir mesela baya aydınlatıyor herşeyi...

Sonra da kirli pecete gibi kenara attin kullan edepsiz kadin

Canım ben özellikle sana demedim sana kullanılmışsın falan diyenler olmuş ben genel olarak sitede sevişmeye kullanılma diyenlere dedim. Sen sevişmenin arkasında duruyorsun ne mutLu sana

Adam dengesiz belli, aynısını yapmadan anlatamazsın.
Birde kendimi fahişe gibi, kullanılmış gibi hissediyorum deme bir daha.
Egosunu okşama boşver : )
ama o an öyle hissettim gerçekten. insan bir hoşçakal diyemez mi ya?

kusura bamam sizin fikriniz sonuçta. aktif cinsel hayatınız var mı oldu mu bilemiyorum ancak bir insanın yanınızdan kahve içerken bir anda çekip gitmesiyle yatağınızdan hatta koynunuzdan gitmesi bir değil. ruh halimi anlatabilmek için bu detayı vermeliydim.

oooo bu da uygulanabilir.
@bereb1beren bak bunu da seçebilirsin. o tam hırtlığımı unuttu derken, sigara almaya diye çık, kaçtım ben, kapıyı kilitlemeyi unutma diye mesaj at.
kudursun evde

ahahahaha alemsiniz kızlar yaa

kusura bakmayın ama
evlenmeden önce cinsel ilişki yaşadı diye, onu geçin tecavüze uğradı diye, öldürülen kadınların ülkesi burası.
evlilik olmadan birlikte yaşıyorlar diye bu ülkede insanlar apartmandan atıldı, haberiniz var mı?
sevgilileri gece evde kalıyor diye kaç üniversite öğrencisi kız polise şikayet edildi, mahalle baskısına maruz kaldı, haberiniz var mı?
hangi saygı duymamadan bahsediyorsunuz siz?
ben hiç bekarların yaşadığı bir apartmandan atılmaya çalışılan bir evli çift duymadım.
hiç evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmeyi reddediyor diye karşı görüşteki biri tarafından öldürülen kadın da.
baskıyı yapan muhafazakarlardır Lycan, muhalifler değil.
muhalefet baskı ve sindirme yapamaz. o dediğinizi "iktidar" yapar, çoğunluk yapar. aksi eşyanın tabiatına aykırıdır.
ha sizin fikrinize katılmamayı bile baskı olarak görüyorsanız çoğunluk olarak bilemem, o da sizin bilgi eksikliğiniz.
evet Avrupada kimsenin fikri değiştirilmeye çalışılmaz.
mesela Avrupa kimse "Tanrı yok" dedi diye öldürülmez, Avrupa'da dinsizliği de açık bir şekilde savunabilirsiniz mesela. kimse bunu kendi dinine hakaret olarak algılamaz.
Avrupada evlenmeden önce cinsel ilişkiye girdiniz diye öldürülmezsiniz. tecavüzünüze iyi hal uygulanmaz, bağırmıyorsa istemiştir diye düşünülmez.
evet, keşke Avrupa gibi olsak, bence de.

Hobi olarak hisset hissetme demiyorum ama belli etme

Madem böyle diyorsun o zaman sağlam kaynaklardan araştırmanı tavsiye ederim... Elmalılı hamdi yazır ın kitapları çok güzeldir mesela baya aydınlatıyor herşeyi...

Antropoloji kitabi edinmenizi tavsiye ederim.

Insanligin evrimine homo sapiens olarak baslamadigini okursunuz en azindan. Yani insan dedigimiz bugunku varlik, homo saphiensi gectim, konusamayan, iki ayak ustunde duramayan bir varlikti en basta.

Konusan, 2 ayak uztunde duran insan 0dan dunyaya inmedi yani. Bu yuzden Adem+Havva meselesi gercek yaratilisa degil, bu konuyla ilgili bir mecaza isaret ediyor muhtemelen demis teologlar. Sadece Islam'da degil diger 2 Ortadogu kaynakli dinde de cok tartisilan bir konu Yaratilis hikayesi, bunun ustune yazilan kitaplar da var.

şu gülücüğü kullanıp yanına da güya laf sokmalı bir yorum iliştirince zeki ya da havalı olmuyorsunuz, bi anlasanız. konu sahibine faydanız dokunmayacaksa yormayın parmaklarınızı.

konu sahibi arkadaşım, bence üstelemeyin, gururunuzdan ödün vermeyin. ararsa arar, aramazsa da defolsun gitsin zaten.

Boşver canım kim nasil inanirsa inansin. biat kültürü işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…