- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi beren1beren
-
kendi fikrimin dışında olduğu için muhalefet oluyorum. muhalefetin anlamı budur ve muhalefet olmak kötü bir şey değildir.Neden kendi fikriniz dışında bir fikre saygı duymuyor muhafet oluyorsunuz.
Herkez sizin gibi düşünmek zorundamı?
o beni aramadıkça ben onu aramayı düşünmüyorum. çünkü hatalı değilim. onun özür dilemesi lazım.
bana muhtaç bak benle sevişti ilk gidemez benden diye düşünüyorsa yanılıyor. bu düşünce de değilim. yukarı da da dediğim gibi özellikle bana dokunmadan devam etmek istersen et diyeceğim. tabi eğer geri dönerse.. yorumların için teşekkür ederim. hepsini alıntılayamadım ama tek tek okudum. mutemelen eve dönüncede baştan bir daha okuyacağım.
Peygamber çocuklarına ensest, zina ürünü diyenini de ilk defa gördüm.. Ayrıca her çocuk ikiz doğdu ve biri diğerinin ikiziyle evlendi bu şekilde çoğalma oldu...Ademle Havvayi hiiiiiiiic karistirmayalim bence.
Zira butun insanlik onlardan urediyse, bu durumda cocuklarinin kardes kardese evlilik yapmasi gerekiyor, yani nikah dusmeyen insanlarla.
Bu durumda tum insanlik veledul zina ve ensest iliski urunu oluyor.
Gerci bu pekcok seyi aciklar bence, bu kadar cig sut emmis bir irkin bu sekilde meydana gelmis ve turemis olmasi bana hic garip gelmiyor.
Ve ayrıca kadınlar boşanırken belli şeyler talep edebilsinler ve varsa çocukları da belli haklardan yararlanabilsinler diye...
bir arkadaş daha yazmıştım. bilmiyorum var mı? benim bildiğim yok.başka biri var gibi
Ya mesajların hepsini okumadım da lütfen sevişenler kullanıldım demesin kimse de sevişenlere kullanıldın demesin. Dünyanın en keyif verici şeylerinden biri kezbanlar yüzünden kullandı muhabbetine dönüşüyor
Bence sende 1-2 hafta sonra ona git. Seviş ve evden çık birdaha da arama ben olsam böyle yapardım.
Birde kapıyı kilitle diyor. Dalga geçer gibi.
onları yazdım zaten. elbette bunlar çalışmayan kadın için önemli haklardır ve resmi nikah işte bu yüzden çok önemlidir.Ve ayrıca kadınlar boşanırken belli şeyler talep edebilsinler ve varsa çocukları da belli haklardan yararlanabilsinler diye...
Peygamber çocuklarına ensest, zina ürünü diyenini de ilk defa gördüm.. Ayrıca her çocuk ikiz doğdu ve biri diğerinin ikiziyle evlendi bu şekilde çoğalma oldu...
en azından beynine o kadar oksijen gidiyor.hödüğün de düşüncelisi hiç çekilmiyorBence sende 1-2 hafta sonra ona git. Seviş ve evden çık birdaha da arama ben olsam böyle yapardım.
Birde kapıyı kilitle diyor. Dalga geçer gibi.
bir arkadaş daha yazmıştım. bilmiyorum var mı? benim bildiğim yok.
magiccat, canım özellikle belirttim bir çok mesajda. kullanıldığımı düşünmüyorum. ben istedim ben seviştim. birlikte karar verdik. hiçte pişman olmadım. bütün msjları okuyamamışsınız o yüzden sizede ayrıca açıklayım. benimle sevişti birlikte oldu diye ne ben ona muhtacım ne de o bana.
ay güldürdün beni.
Ben sadece sosyal haklar topluluğu olarak görmüyorum bu kadar değerli bir kurumu... Ama saygı duyarım o da onun fikri sonuçta...Hatun da onu demis zaten, talep etmeye ihtiyaci olmayan , kendi gecimini saglayan bir kadinsan , cocuklarina kendin de guzel bir hayat saglayabiliyorsan evliligin pek de bir esprisi yok, sosyal haklar toplulugu iste.
Peki nasıl üreyeceklerdi?Peki , degil mi yani, Yaradilis kitaplari bunu neyle acikliyor? Kardes kardese evlenmis iste, bunun adi ensest. babalarinin peygamber olmasi kardesin kardesten cocuk sahibi oldugu gercegini degistirmiyor.
en azından beynine o kadar oksijen gidiyor.hödüğün de düşüncelisi hiç çekilmiyor
Ben sadece sosyal haklar topluluğu olarak görmüyorum bu kadar değerli bir kurumu... Ama saygı duyarım o da onun fikri sonuçta...
ben de seviş, hemen evden kov diye bir tavsiye vermiştim, aynı kanaatteyiz. ben olsam pantolonunu çekmesine fırsat vermeden atarım sokağa
Konu sahibi kısasa kısas denemeli eminim işe yarar
Bence tövbe istiğfar edin... Çok tehlikeli sapkın düşünceler bunlar...Peki , degil mi yani, Yaradilis kitaplari bunu neyle acikliyor? Kardes kardese evlenmisler iste, bunun adi ensest. babalarinin peygamber olmasi kardesin kardesten cocuk sahibi oldugu gercegini degistirmiyor. Ensest aile ici iliskiye deniyor.
Ortada 8 sekiz insan varsa mesela, Adem, Havva, 6 cocuk ; dogan cocuklar da bunlarin farkli kombinasyonlarindan olmus.
Her cocuk ikiz dogsa ne olacak ki, cocuklarin hepsi kardes iste, ikizlerden biriyle kardes olup digeriyle olmama gibi bir durum yok ki.
Bence tövbe istiğfar edin... Çok tehlikeli sapkın düşünceler bunlar...
Bence tövbe istiğfar edin... Çok tehlikeli sapkın düşünceler bunlar...
ben de seviş, hemen evden kov diye bir tavsiye vermiştim, aynı kanaatteyiz. ben olsam pantolonunu çekmesine fırsat vermeden atarım sokağadışarda toplasın uçkurunu :)
valla bende kendimi baska gezegenden sanmaya basladim. Aynen bende evlenmeden once yasadim, simdi evli oldugum kisiyle de hemde daha ilk haftada cinsellik yasadim. Be kullanildim, ne kenara atildim. Gayet de prensesler gibiyim.Bu , erkekler cinselligi yasadiklarina saygi duymaz kullanir atar sevmez evlenmez jib jib jib yazan insanlarin egitim, sosyo-ekonomik duzeylerini cidden merak ediyorum. Ben mi uzaydan geliyorum acaba?? Zira universitedeki arkadaslarim ilk deneyimlerini universitede yasadilar, ya o sevgilileriyle ya da baska heriflerle evlendiler sonunda. Hic de kullanilma, saygisizlik gorme vs durumlari olmadi.
Arti, cinsellik yasamak birbirini seven ciftleri yakinlastirir, baglar, beyin kimyasi yuzunden. Sevmeyen ciftlere ne halt eder bilmeiyorum ama.
27 yasinda kadin, tabi cinsellik yasamali , yasamamasi anormal olur. El ele tutusarak iliski olmaz bu yasta. Sehvet mutlaka olmali.
Lakin kiminle oldguu onemli tabi. Kullanma meselesi vsyigectim de , herif cidden normal degil. Ne demek ben kacayi beni 1 hafta bekleme ?? Bu nasil bir cumle??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?