Siz olsaniz ayni seyi dusunmez miydiniz?

Neden kendi fikriniz dışında bir fikre saygı duymuyor muhafet oluyorsunuz.
Herkez sizin gibi düşünmek zorundamı?
kendi fikrimin dışında olduğu için muhalefet oluyorum. muhalefetin anlamı budur ve muhalefet olmak kötü bir şey değildir.
alıntıladığınız yorumu tekrar okursanız, evlenmeden önce birlikte olmam diyen kadınlara saygı duyduğumu da görürsünüz.
herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı?

kesinlikle sağlam bir özürü hak ediyorsun ve bence de aramamalısın. gerisi senin bileceğin iş. ama üst üste iki çok önemli hata yapmış.

teşekkür ederim :)

Peygamber çocuklarına ensest, zina ürünü diyenini de ilk defa gördüm.. Ayrıca her çocuk ikiz doğdu ve biri diğerinin ikiziyle evlendi bu şekilde çoğalma oldu...

Ve ayrıca kadınlar boşanırken belli şeyler talep edebilsinler ve varsa çocukları da belli haklardan yararlanabilsinler diye...

Hatun da onu demis zaten, talep etmeye ihtiyaci olmayan , kendi gecimini saglayan bir kadinsan , cocuklarina kendin de guzel bir hayat saglayabiliyorsan evliligin pek de bir esprisi yok, sosyal haklar toplulugu iste.

başka biri var gibi
bir arkadaş daha yazmıştım. bilmiyorum var mı? benim bildiğim yok.

magiccat, canım özellikle belirttim bir çok mesajda. kullanıldığımı düşünmüyorum. ben istedim ben seviştim. birlikte karar verdik. hiçte pişman olmadım. bütün msjları okuyamamışsınız o yüzden sizede ayrıca açıklayım. benimle sevişti birlikte oldu diye ne ben ona muhtacım ne de o bana.

Bence sende 1-2 hafta sonra ona git. Seviş ve evden çık birdaha da arama ben olsam böyle yapardım.
Birde kapıyı kilitle diyor. Dalga geçer gibi.

ay güldürdün beni.

Peygamber çocuklarına ensest, zina ürünü diyenini de ilk defa gördüm.. Ayrıca her çocuk ikiz doğdu ve biri diğerinin ikiziyle evlendi bu şekilde çoğalma oldu...

Peki , degil mi yani, Yaradilis kitaplari bunu neyle acikliyor? Kardes kardese evlenmisler iste, bunun adi ensest. babalarinin peygamber olmasi kardesin kardesten cocuk sahibi oldugu gercegini degistirmiyor. Ensest aile ici iliskiye deniyor.

Ortada 8 sekiz insan varsa mesela, Adem, Havva, 6 cocuk ; dogan cocuklar da bunlarin farkli kombinasyonlarindan olmus.

Her cocuk ikiz dogsa ne olacak ki, cocuklarin hepsi kardes iste, ikizlerden biriyle kardes olup digeriyle olmama gibi bir durum yok ki.

Adam dengesiz belli, aynısını yapmadan anlatamazsın.
Birde kendimi fahişe gibi, kullanılmış gibi hissediyorum deme bir daha.
Egosunu okşama boşver : )

Hatun da onu demis zaten, talep etmeye ihtiyaci olmayan , kendi gecimini saglayan bir kadinsan , cocuklarina kendin de guzel bir hayat saglayabiliyorsan evliligin pek de bir esprisi yok, sosyal haklar toplulugu iste.
Ben sadece sosyal haklar topluluğu olarak görmüyorum bu kadar değerli bir kurumu... Ama saygı duyarım o da onun fikri sonuçta...

Simdi cinsellige hic deginmemeyi planladim aslinda cunku bence alakasi yok bununla. Ama senin bunu anlatirken bu detayi vermenden ben senin de bunu onemsedigini cikardim. Mesela ayni konu benim basima gelseydi meselenin cinsellik boyutunu vurgulamazdim onemsemedigim icin. Senin icin onemli ama pisman degulsin bu bes para etmezin ilkin olmasina.. ben heriften de bi sey anlamadim senden de kusura bakma.

Bence tövbe istiğfar edin... Çok tehlikeli sapkın düşünceler bunlar...

Bence tövbe istiğfar edin... Çok tehlikeli sapkın düşünceler bunlar...

O zaman Allah keske Adem+Havvanin yanina 2. bir cift yaratsaydi da, insanlar kardes kardese evlenmek zorunda kalmasaydi.

Ben mi kardes kardese evlenin dedim , durum budur.

ben de seviş, hemen evden kov diye bir tavsiye vermiştim, aynı kanaatteyiz. ben olsam pantolonunu çekmesine fırsat vermeden atarım sokağa dışarda toplasın uçkurunu :)

ahaha oda olabilir aklıma şey geldi izledin mi bilmiyorum ama romantik komedi 2 de ki kadın.
Adam sürekli kadınlarla birlikte olup kaçıyordu, sonrasında bu bahsettiğim kadın. Adam la birliktelikten sonra hemen kaçtı gitti evden adam dumur olmuştu böyle bir şey uygulanabilir :)

valla bende kendimi baska gezegenden sanmaya basladim. Aynen bende evlenmeden once yasadim, simdi evli oldugum kisiyle de hemde daha ilk haftada cinsellik yasadim. Be kullanildim, ne kenara atildim. Gayet de prensesler gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…