- 30 Haziran 2015
- 30
- 18
- 3
- 37
- Konu Sahibi beren1beren
-
şu gülücüğükullanıp yanına da güya laf sokmalı bir yorum iliştirince zeki ya da havalı olmuyorsunuz, bi anlasanız. konu sahibine faydanız dokunmayacaksa yormayın parmaklarınızı.
konu sahibi arkadaşım, bence üstelemeyin, gururunuzdan ödün vermeyin. ararsa arar, aramazsa da defolsun gitsin zaten.
Yaratılan ilk insan hz. Adem ikinci insan da hz. Havva dır... İslam bunu tartışmıyor, direkt söylüyor... O iki ayaklı yaratıklar da inanmayanların uydurdu şeyler... Senin kaynakların ecnebi yazarların kitaplarıysa benimki de kuran-ı kerim... Öyle abuk subuk insanların beynini bulandırmak için yazılan şeyleri okuyacağına aç bizim güzel kitabımızı oku... Allah selamet versin...Antropoloji kitabi edinmenizi tavsiye ederim.
Insanligin evrimine homo sapiens olarak baslamadigini okursunuz en azindan. Yani insan dedigimiz bugunku varlik, homo saphiensi gectim, konusamayan, iki ayak ustunde duramayan bir varlikti en basta.
Konusan, 2 ayak uztunde duran insan 0dan dunyaya inmedi yani. Bu yuzden Adem+Havva meselesi gercek yaratilisa degil, bu konuyla ilgili bir mecaza isaret ediyor muhtemelen demis teologlar. Sadece Islam'da degil diger 2 Ortadogu kaynakli dinde de cok tartisilan bir konu Yaratilis hikayesi, bunun ustune yazilan kitaplar da var.
kusura bakmayın ama
evlenmeden önce cinsel ilişki yaşadı diye, onu geçin tecavüze uğradı diye, öldürülen kadınların ülkesi burası.
evlilik olmadan birlikte yaşıyorlar diye bu ülkede insanlar apartmandan atıldı, haberiniz var mı?
sevgilileri gece evde kalıyor diye kaç üniversite öğrencisi kız polise şikayet edildi, mahalle baskısına maruz kaldı, haberiniz var mı?
hangi saygı duymamadan bahsediyorsunuz siz?
ben hiç bekarların yaşadığı bir apartmandan atılmaya çalışılan bir evli çift duymadım.
hiç evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmeyi reddediyor diye karşı görüşteki biri tarafından öldürülen kadın da.
baskıyı yapan muhafazakarlardır Lycan, muhalifler değil.
muhalefet baskı ve sindirme yapamaz. o dediğinizi "iktidar" yapar, çoğunluk yapar. aksi eşyanın tabiatına aykırıdır.
ha sizin fikrinize katılmamayı bile baskı olarak görüyorsanız çoğunluk olarak bilemem, o da sizin bilgi eksikliğiniz.
evet Avrupada kimsenin fikri değiştirilmeye çalışılmaz.
mesela Avrupa kimse "Tanrı yok" dedi diye öldürülmez, Avrupa'da dinsizliği de açık bir şekilde savunabilirsiniz mesela. kimse bunu kendi dinine hakaret olarak algılamaz.
Avrupada evlenmeden önce cinsel ilişkiye girdiniz diye öldürülmezsiniz. tecavüzünüze iyi hal uygulanmaz, bağırmıyorsa istemiştir diye düşünülmez.
evet, keşke Avrupa gibi olsak, bence de.
canim gayet aktif cinsel hayatim var yillardir anlamakta zorlanmadim meseleyi de senin durumunda azicik celiskili degil mi? Yani onemsemek onemsememek arasinda gidip geliyorsun. 2 ayda pisman olmadan bir arkadasinla beraber oluyorsun eyvallah buraya kadar. Peki sonra niye fahise gibi hissediyorum diyorsunama o an öyle hissettim gerçekten. insan bir hoşçakal diyemez mi ya?
kusura bamam sizin fikriniz sonuçta. aktif cinsel hayatınız var mı oldu mu bilemiyorum ancak bir insanın yanınızdan kahve içerken bir anda çekip gitmesiyle yatağınızdan hatta koynunuzdan gitmesi bir değil. ruh halimi anlatabilmek için bu detayı vermeliydim.
ahahahaha alemsiniz kızlar yaa
Yaratılan ilk insan hz. Adem ikinci insan da hz. Havva dır... İslam bunu tartışmıyor, direkt söylüyor... O iki ayaklı yaratıklar da inanmayanların uydurdu şeyler... Senin kaynakların ecnebi yazarların kitaplarıysa benimki de kuran-ı kerim... Öyle abuk subuk insanların beynini bulandırmak için yazılan şeyleri okuyacağına aç bizim güzel kitabımızı oku... Allah selamet versin...
Mü'minun suresinde;Neandartal fosillerini, homo erectustan homo sapiense kadar uzanan evrim basamagi fosillerini de eminim ecnebiler kendi kendileri alcidan plastikten yapip goturup Afrika'ya atmislardir. Haklisiniz tabi, butuuuuuuuun bilimadamlari yillardir insanliga yalan soyluyor.
şu mesajın altına imzamı atarım. ayrıca ilk başta belirttim. pişman değilim seviştiğime. ben cinselliği tabu olarak görmüyorum. daha önceki sevgilimde istedi aktif bir cinsel hayatımız olsun. ben kabul etmedim. çünkü istemedim. ama bu adamla aramızda çok kuvvetli bir çekim vardı. bende istedim seviştim. mesele sevişmem değil zaten. o tavır beni yaraladı. üstüne birde ona hakaret etmişim gibi bir daha seni rahatsız edersem anamı .....ler mesajı. devam etmeyeceğimm büyük ihtimalle. ne ben ararım ne o arar.
Çok uzun yazmışsınız ama ben uzatmıycam
Eyer siz başkalarının fikirlere saygı duymassanız kimsede size sayğı duymaz ve hiç birşeyide çözemeyiz
Avrupa örnek alalım demiyorum iyi yanlarını alalım diyorum düzeltiyim
Issız adam erkek modeli. Aniden gelirim aniden kaçarım tripleri. Sevişip sonra defolup gidip bir de üste çıkması. Sen neden kendini kullandırıyorsun. Seni sevgilisi olarak değil arkadaşı olarak görüyor bence böyle. Bırak peşini sana değer verecek birini bul.
Akıl akıldan üstün işte. iyi hatırlattın. bu saatten sonra arkadaşlık filan olmaz. ama ben nedense geri döneceğini sanmıyorum.
gurur değil aslında ipekcim, ikimizde çalışıyoruz. zaman çabuk geçiyor malum. 2 ay diyorum ama hergünü birlikte değiliz. olaylar durumlar karşısında hal ve tavırlarını tepkilerini ölçme modundaydım çoğu zaman. ben o bir hafta yokum mesajını alıncada bozuldum ama dediğim gibi yüz yüze görüşmek istedim. bana geldiğinde de "bir msj da mı atamıyorsun bana iyi geceler diye sitem ettim. atabilsem atarım dedi. tam yazdığını hatırlamıyorum ama gelmesine izn verdiğin gibi gitmesine de izin vermişsin demişsin ya. kapıdayım diyen bir adama nasıl git diyebilirim. sevişeceğimizi ansızın kalkıp gideceğini nasıl bilebilirim. bir kahve içer gider diye düşündüm. zira kapıyı açınca bana da kahven varmı yarım saatim var sadece dedi.
Onemsmekten kastin adami onemsemek mi cinselligi mi? Orasini anlamadim arkadasim. Adami onemsemeksw evet onemsedim. Bana bunu yapacagini hic aklima getirmezdim. Cinsellikle ilgili de sunu soylemek isterim sana. Belki bana yeni bjr fikir verirsin. Daha once defalarca birbirimizde kaldik. Bazen cinssllik oldu bazen olmadi. Sarilip uyudugumda oldu. Ben gec uyanjnca kahvaltim hazir kahvem pismis evim toparlanmis halde de buldum kendimi. Dwger verildigimi hissettigim bir surecteydim. Bir anda boyle yapmasi ustune birde uste cikmasi beni hayal kirikligina ugratti. Yemin ederim kocam ayni seyi yapsa kendimi yine fahise gibi hissederdim.canim gayet aktif cinsel hayatim var yillardir anlamakta zorlanmadim meseleyi de senin durumunda azicik celiskili degil mi? Yani onemsemek onemsememek arasinda gidip geliyorsun. 2 ayda pisman olmadan bir arkadasinla beraber oluyorsun eyvallah buraya kadar. Peki sonra niye fahise gibi hissediyorum diyorsun
tesekkurler yorum icin.O an cinsellik ihtiyacini gidermis ve kacmis. Seven insanlar arasinda cinsellik yasanabilir de sizinkin de sevgi yok bence, sadece ihtiyac gidermeye donmus, cok incitici.
O sizi arasa bile siz muhatap olmamalisiniz.
Pesinde degilim zaten. Oyle olsa simdiye 100kere aramis kapisina dayanmistim.Issız adam erkek modeli. Aniden gelirim aniden kaçarım tripleri. Sevişip sonra defolup gidip bir de üste çıkması. Sen neden kendini kullandırıyorsun. Seni sevgilisi olarak değil arkadaşı olarak görüyor bence böyle. Bırak peşini sana değer verecek birini bul.
Seviştiği için kullanmış dememişler ki. sen hoşlandığın için cinsellik yaşamışsın o bi tarafı ile düşündüğü için, senin duygularını hiçe saydığı için. cinsel birliktelik yaşadığı kızı yarım saat içinde alarm mı çaldı gibi aptalca bir bahaneyle bırakıp hoşça kal bile demeden kaçacak kadar pislik olduğu için. bunları yaşamak kullanılmaktır neden açıkça söyleyince bozuluyorsun ki. bir daha buna kanma diye uyarıyorlar.
İki insan sevişebilir o duygusallığı hissedebilir, sonra da anlaşamayıp ayrılsalar bile bu kullanıp atmış anlamına gelmeyebilir. Ama senin olayın basbariz kullanılmak.
Daha once aciklamistim. Zaten bozuldum bir hafta gorusmeyelim demesine ki yuz yuze konusmak icin sessiz kaldim. Arada gelip boyle yapacagini dusunmedim. Mesaji iyiki atmisim. Hatta tam olarak iyiki boyle atmisjmki gercek yuzunu gordum ben.1 hafta görüşemeyiz demesi bu yaşadığınız olaydan daha kırıcı bence.. Adam kapıyı açtığınızda yarım saat vaktinin olduğunu söylemiş.O esnada siz otururken yakınlaşmışsınız ve gitmiş.Zorla birşey olmamış ve vaktinin az olduğunu söylemiş.Erkekler düşüncesiz oluyor genelde..Zaten hemen gideceğimi söylemiştim kırılmasını gerektirecek birşey yok diye düşünmüştür muhtemelen..
Keşke attığınız mesajla kendinizi kötü duruma düşürmeseydiniz.Ayrıca yaşadığınız cinsellikten dolayı içiniz rahat değil yada bir paranoya durumu var gibiçünkü o 1 hafta mevzusunda değil bunda kırılmışsınız.
Acikcasi bu benimde aklima geldi. Vayyy be ne adrenalin yasadik. Sen hep bana boyle gel erkegim bebegim aslanim dememi bekledi herhalde. Zor bulur.Bir de arkadaşlarını satıp sizi görmeye gittiği için de mutlu olacağınızı ve böyle bir tepki vereceğinizi tahmin bile etmemiştir..
Teşekkürle başlayıp sevgi sözcükleriyle biten bir mesaj beklerken böyle bir mesaj göndermeniz onu da kızdırmıştır. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?