Siz olsanız benim yerimde ne derdiniz?

bu kadar abartacak bir konu degil, neden minicik seyler deve yapiliyor aklim almiyor.
gorumceniz cd'yi gelip sizde izleseymis, siz de alsaydiniz daha once tamam kalsin o da izlesin demeseydiniz.
ben kendime ait bir seyi almak icin izin bile almam, kayinvalidemin yok veremem demesine firsat vermem.
direk verin lutfen goturecegim derim alirim, istedigi kadar burun kivirsin umrumda olmaz bu kadar basit...

yahu guzelim, desene annemler de bir kopya istiyor, verin mutlaka, cogaltmam lazim diye? Ay ortalik manyak dolu yaa.. Bunlarin yatacak yerleri yok ote dunyada. Allah bildigi gibi yapsin tum dengesiz kaynanalari.

vallaha yine iyi alttan almışsın yok sen izle felan bizimkilerde önce göndermedi 1 ay sonra geldi resimleride annemler almıştı kendine çoğatlmış gerisini bize gönderdi yani bu iş büyüklerde bitiyor dur bakalım daha neler göreceksin

O cd'yi keske bir kac kopya verseydi size kameraci
hem anlamiyorum ki
nasil el koyarlar neyi gostermek istemiyorlar
acaba kendilerinimi begenmedilerde kimse gormesin istiyorlar?
Annem bir kopya istiyor diyin o kadar
ve gercektende ayip ettiler!

5 yaşında çocuk bile yapmaz bunu heralde :63:

Bi defa daha şansını dene.Vermezse aç ağzını yum gözünü nedir bu canım töbe töbeee

Çerçeveletip asıcam de,arkadaşlarımla beraber izlicez de.

Acaba cd ye bi zarar verdiler de sana mı söyleyemiyolar.Öyle olsa gel burda izle demezler gerçi.

Takı takanları biyere not alacaktır.herkesi izleyememiştir belki :53:

Aman acaip acaip şeyler geldi aklıma,çünkü çok saçma bişey yaa vermemesi :19:

Başta nasıl alıştırırsan öyle gider. Bu kadar alttan alırsan o da sonra her istediğini yapar ve yaptırır. Bence biraz dişlerini göster. Tabi ki kırmamak gerekir ama böyle davranana da biraz haddini bildirmek gerekir yani.. Bence de, hiç sormadan al, senin hakkın çünkü o cd..

yani, bence de sonuçta size ait bi cd olduğu için alabilir miyim tarzında konuşmuş olman sanki onların da söz hakkı varmış gibi bir izlenim oluşturmuş. gidersin cdyi alırsın. alırken de ben bizim cdyi alıyorum artık haberiniz olsun dersin atarsın çantana olay biter. sonuçta ona ait olan birşeyi ille de ver diye almıyorsun..

sizin resimlerinizi neden vermiyor ay ne garip albümü alın gittiginizde çoğalttıracam gelenler resim soruyor bizde hiçbişi yok deyin alın

Back
X