• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız bir daha yemek yapar mıydınız?

Bak canım, sen çalışmıyorsun..
Evlenirken de çalışmıyordun, kocan için işi falan bırakmadın sanırım..
Evlenirken kvalidenle oturmayı kabul ederek bu yola çıktın.
Türkiye’de yaşayıp da aynı evin içinde kuzu sarması olmayacağını da az çok bilmen lazımdı.
Şahsen kadın da kendi evinin kurallarını devam ettirmek istiyor…
Bilemiyorum başından kabul etmeyecektin, şartlar el verene kadar bekleyecektin. Yaşının da 25 ten çok olmadığına eminim.

18 yaşında...haliyle kv ezmeye yönetmeye çalışıyor çok zorrrr :50::50: bu zamanda böyle bir cahillik yapılır mı yaş kaç olursa olsun biraz mantıklı düşünmek lazımm bilerek bu yola çıkmış aynen :31::31:

Oww bu çok çirkin..sizin aranızda saygi kalmamiş bence..bende kv sevmem oda beni pek sevmez fikirlerimiz falan cok farklidir ama daha agzindan tek hakaret tarzi bi cümle duymadım..ayri otrdugumuz icin pek samimide dglz tabi..
Birlikte oturmanizi sart kılan sebep ne peki?

borcumuz yok eve cikarsak rezilligi esim ve ben cekeriz

18 yaşındayım borçlarmz var ondan malum dügünü esim yapti bi kurus vermei babasi

yaşın küçükmüş be güzleim olsun madem evlendin sende işe gir çalış kendini gliştir madem ...kaynana yemek mi beğenmiyor halkeğitimin yemek kursuna gidicem ben kaynanam yemeklerimi beğenmiyor orda güzel yemek yapmayı öğrenicem de ...hem evden de çıkıp hava almış olursun canım..

yaşın küçükmüş be güzleim olsun madem evlendin sende işe gir çalış kendini gliştir madem ...kaynana yemek mi beğenmiyor halkeğitimin yemek kursuna gidicem ben kaynanam yemeklerimi beğenmiyor orda güzel yemek yapmayı öğrenicem de ...hem evden de çıkıp hava almış olursun canım..

iyi fikir :46::46::46::46:

esim izin vermiyo bende istiym ama

18 yaşında...haliyle kv ezmeye yönetmeye çalışıyor çok zorrrr :50::50: bu zamanda böyle bir cahillik yapılır mı yaş kaç olursa olsun biraz mantıklı düşünmek lazımm bilerek bu yola çıkmış aynen :31::31:

Eylül yaşı küçük de bu da çok bilmiş bence..
Ev işi yapmıyormuş, öğlene kadar yatıyor vs vs..
Yani ezileceğini bu akıl edemediyse ailesinin etmesi lazımdı. Kaldı kendini evlenecek olgunlukta bulup da evlendiyse bunu da muhasebe etmesi gerekirdi.

Eylül yaşı küçük de bu da çok bilmiş bence..
Ev işi yapmıyormuş, öğlene kadar yatıyor vs vs..
Yani ezileceğini bu akıl edemediyse ailesinin etmesi lazımdı. Kaldı kendini evlenecek olgunlukta bulup da evlendiyse bunu da muhasebe etmesi gerekirdi.

evet yorumlardan banada biraz dik başlı gibi geldi kadın o yüzden gıcık kaptı belki de :31::31: kaçmıştır belki de :26:

o zaman evde iş bölümü yapın
mesala çorbayı kv yemegi sen
bu şekilde yürümez aynı evde
yada iş bul çalış
yada kurslara falan katıl
sabahtan akşama kadar beraber olursanız sorun illaki çıkar

Diğer yorumları okuyunca iş ayyuka çıktı. Valla hiç sızlanma kendin ettin kendin bulacaksın. Hiçbir işe elini sürmeyen süs bebeğini ben de istemem evimde. :19:

Back
X