- 15 Aralık 2009
- 8.651
- 19.856
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam tersi olmuşsa da o k.valideye acırım ben 18 yaşındaki bir çocuğa uyduğu için.eğer küçükler yanlışsa büyüklerin onlara doğruyu göstermesi gerekir.
evet ben olsam bir daha yemek yaparım.
çünkü böyle bir kayın valide ile inatlaşmak çözüm değildir..
siz yemek yapmadığınız takdirde bir işin ucundan tuttuğu yok, bütün gün yemek yapmaz diye adınız çıkar..
kimse bilmez ki sizin yaptığınızı çöpe döktü de siz inat yapıyorsunuz...
o yüzden yapmaya devam edin.. siz yersiniz, eşinize yedirirsiniz..
ama kimsenin yemek yapmaz deme hakkı olmamış olur..
ve tek hatalı yemeklerinizi döktüğü için kayın valideniz olur.
ne yalan söyleyeyim..şu ana dek hayatımdaki bütün büyükleri ben idare ettim..kendi alem ve eşimin ailesi..konu komşu..dediğiniz gibi biri 100 de 1 çıkar bence...
Neden kizin uzerine bu kadar gidiyirsunuz sonucta 18 yasinda bukiz yanlislari hatalari olacaktir ona fogru yolu gostermek varken nasil boyle davranir her zaman büyükler hakli olmuyor ne var 11e kadar uyuyorsa insan kendi evinde de mi rahat edemicek oda o evde yaşıyorsa hakki![]()
:) cocuk degilim canim ama yaptigim is temiz dursa ah bi :)
merhaba arkadaşlar ben 1yıllık evliyim kayınvalidemgille oturuyorum daha dogrusu zorla oturuyorum neyse geçen evde tek başıma oturuyordum acıktım ve kalktım dolapta yeşil fasulye vardı neyse pişirdim ve hafif dibi tutmuş ama tadı yerindeydi tabaga koydum kendim yedim sonra kv geldi mutfaga gitti neyse 10 sonra oturma odasına geldi .. ben mutfaga gittigimde yemek yoktu yemegi çöpe dökmüş hiç birşey demedim bana yemegin acı oldugunu söyledi ben yedim birşey yoktu siz olsanız bu evde bi daha yemek yaparmısınız? ¿
Soruldumu sorulmadi mi bilemem ama oglunun eşi olmuş o eve gelin gelmiş idare edecek büyük olarak birine kötülükle birşey ogretemezsiniz guzellikle sevdirerek öğretilirkayınvalideye fikri soruldumu acaba gelin gelirken orası var birde..:44:
Sende onun yemegne tuz doldur.bu ymek tuzlu diye kimse yemez.bari çöpe atayım de:)
oğlunun gelini oldu annesinin evindeki gibi rahat olsun..bunlar fantezi..kaç tane türk gelini bu rahatlığı yaşamış allah aşkına..millet kendi kızın kahrını çekemiyor yeri gelince..bence eve kabul etmesi hata..18 yaşındaki kızdan ev hanımı olmazSoruldumu sorulmadi mi bilemem ama oglunun eşi olmuş o eve gelin gelmiş idare edecek büyük olarak birine kötülükle birşey ogretemezsiniz guzellikle sevdirerek öğretilir
Konu sahibi ev işi bile yapmıyormuş,kayınvalide de bütün gün onlara yemek yapmak ve ev işini yapmak zorunda değil ki ki artık aynı evin içinde 2 aile yaşıyor ikisinin birden ortak hareket etmesi lazım.Eğer bir insan evleniyorsa hem kadın hem de erkek bazı sorumluluklarında alacak.Neden kizin uzerine bu kadar gidiyirsunuz sonucta 18 yasinda bukiz yanlislari hatalari olacaktir ona fogru yolu gostermek varken nasil boyle davranir her zaman büyükler hakli olmuyor ne var 11e kadar uyuyorsa insan kendi evinde de mi rahat edemicek oda o evde yaşıyorsa hakki![]()
Soruldumu sorulmadi mi bilemem ama oglunun eşi olmuş o eve gelin gelmiş idare edecek büyük olarak birine kötülükle birşey ogretemezsiniz guzellikle sevdirerek öğretilir