• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız bir daha yemek yapar mıydınız?

Babası zorla evlendirmek istemiş,kayınvalide de az değil,biliyor ki kızımızın arkasında desteği yok,vurun abalıya diyor..

abla ya, ben zorla evlendirmek istediğine falan inanmıyorum.. muhtemelen bu şimdi kaçtığı çocukla evlenmek istedi, ailesi izin vermeyince de kaçtı..

baksana konuyu nasıl açtı, ne hale geldi.. kesin bunda da vardır bir bit yeniği..

Babası zorla evlendirmek istemiş,kayınvalide de az değil,biliyor ki kızımızın arkasında desteği yok,vurun abalıya diyor..

evet değil mi yazık keşke kayınvalide kol kanat gerseydi konu sahibine yardımcı olsaydı evliliğe alışması için çok yazık :50::50:

Kadin her yerde kadin. O degil de gelecegin korkunc kayinvalide tiplerini okuyorum suan.
Genc geline guzellikle yaklasmayan, cope yemek dokme potansiyeline sahip, yoll gostermek yerine tukaka eden, esssssek gibi yatiyo diyen ..

Bosuna dememisler
"Tatli dil yilani bile deliginden cikarir" diye..illede guzellik,illede sevgi ile yaklasmak..
Konu sahibi kardesim, cok erken evlenmissin be canim, daha kucuksun.
Yine olsa yine kacardim dedigine gore, anne ve babani da dinlememissin.. Umarim hayatinda hersey yolunda gider hep mutlu olursun canim..

söylenecek çok sey varda, konu sahıbı zaten suan psikolojısı bozuk, benımki yangına korukle gıtmek olur:50:

Ciddi üzülüyorum akılsızca hareket eden gençliğe,yazık ediyorlar hayatları ne hale geliyor..
Adınada AŞK diyorlar...

Katiliyorum.
Acelen neydi be adam .
Bu kizin da sucu yok bence.
Baskasiyla evlenecegime sevgilimle evleneyim demiş.
Ah var ya..
Bunun tüm çektikleri o babanin yuzunden...
Birde kizla gorusmuyormus kendi sucunu bilmeden..
Yazik..

Hemde ne yazık varya, evliliğindeki şu durumu bilse vicdanı ne hisseder acaba..

Kac yasinda kadinlar burda neler yazmis yaaa. Ne farkiniz kaldi bu kayinvalideden?
Biz yıllarca yengemize hizmet ettik is yapmiyor diye. Karakteridir dedik kabullendik. Essseeek gibi yatiyor demedik.
Ne kaybettik?
Hic...
Bu kayinvalide basindan idareci ve yol gosterici olmalıydı.
Yemegi cope dokmesinden belli zaten igrenc bir kadin oldugu.
Bir dahaki yemegi beraber yapalim kizim olur mu demek bu kadar mi zor?

Kucugu herzaman büyük yola getirir yani yolu gosterir esssek hibi yatiyo yerine kizim hadi kalk beraber kahvaltimizi hazirlayip yiyelim icelim temizligimizi yapip oturalim gezelim demesi daha iyi olurfu bir iki bakmissin ki artik kendiliginden yapmaya başlamiş

aynen bak kızı sahipsiz buldu kimbilir ne laflar söylüyo zaten arkasında ailesi yok koruyanı yok ama ailesi arasa sorsa kızı e tabi kızgınlar onlarda ama ailesi ne olursa olsun sahip çıkmalı kaynansı yoksa çok ezer bunu... üstelik burakiler daha da üstüne geldi kızın... kaynanasından daha fazla azar işitti neymiş yatıyormuş hakettmiş iş yapacakmış ne alaka hangi gelin akşamlara kadar yatmıyor bu devirde her gelin evde dört dönmüyor ya her kaynana kalk eşşek gibi yatma demez diyemez...!!

eşim 24 yaşında artık yorum yapmayın ben bunları nasıl kaldrcm burdan eşim görürse aramz bozulur

oğlunun gelini oldu annesinin evindeki

Arkadasim haklisin 18 yas küçük bir yas degil ama günümüzde oyle genclerin işle gucle pek arasi iyi degil birde sen ailenden öyle ogrenmissin bence kizda degil annesinde hata anasina bak kizini al demisler ogretmemis demekki birak evi biz bi misafirlige gittigimizde bile kalkar hizmet rederiz öyle gördük ogrendik ama herkes bir olacsk degil ben boyleyim diye herkesi boyle volacak degil ya eskilere ornek verenler var dmdi ne eskisi gibiki hersey değişiyor

pozitif bir kayınvalide olsaydı ama değil maalesef,şu an çözüm için önerileriniz nedir peki?

abla ya, ben zorla evlendirmek istediğine falan inanmıyorum.. muhtemelen bu şimdi kaçtığı çocukla evlenmek istedi, ailesi izin vermeyince de kaçtı..

baksana konuyu nasıl açtı, ne hale geldi.. kesin bunda da vardır bir bit yeniği..

Bilmiyoruz ki ofisim ya,belkide babası evlendirmek istediği kişiye başlık parası niyetine de vermek istemiş olabilir..
Çocuk gelinler çok nasılsa ülkede...

evet değil mi yazık keşke kayınvalide kol kanat gerseydi konu sahibine yardımcı olsaydı evliliğe alışması için çok yazık :50::50:

Kadın belkide istemedi gelini,oda olabilir yani..

Kac yasinda kadinlar burda neler yazmis yaaa. Ne farkiniz kaldi bu kayinvalideden?
Biz yıllarca yengemize hizmet ettik is yapmiyor diye. Karakteridir dedik kabullendik. Essseeek gibi yatiyor demedik.
Ne kaybettik?
Hic...

Bizde oyle canim aynen.
Gelinimiz daha cok gencti evlendiginde,herseyden bir haberdi. is yapmayi sevmezdi,daginikti.
Birgunde yuzune vurmadik ne annem ne bizler (gorumceleri) Evine bile gidince biz kendi kendimize isimizi goruyorduk.
O kaynana biz gelindik resmen. Ama ne yapalim kotu mu olalim ? sustuk hep..
Oyle kabullendik.. insan gibi, guzel dille,sevgi ile anlattik..
yargilayip da kesip atmadik. onun eksiklerini gormemeye calistik ama uzuluyorduk tabi..
Degerimiz bilindi mi ? Hayir.. (bizim vicdanimiz rahat ama onemli olan bu)
Buyukler herzaman anlayisli ve yol gosterici olmak zorunda.
Kotulukle hicbir yere varilmaz..

Son düzenleme:
Kucugu herzaman büyük yola getirir yani yolu gosterir esssek hibi yatiyo yerine kizim hadi kalk beraber kahvaltimizi hazirlayip yiyelim icelim temizligimizi yapip oturalim gezelim demesi daha iyi olurfu bir iki bakmissin ki artik kendiliginden yapmaya başlamiş

yok ben şimdiye dek büyüklerin huyuna gittim ama dedğiniz reel olan tabii..ama 10 kişiden 1i yaşıyorsa reelliğide tartışılır..

Bilmiyoruz ki ofisim ya,belkide babası evlendirmek istediği kişiye başlık parası niyetine de vermek istemiş olabilir..
Çocuk gelinler çok nasılsa ülkede...

Kadın belkide istemedi gelini,oda olabilir yani..

evet ama istemedi diye kötü davranmakta çok büyük vicdansızlık konu sahibi kadar kayınvalide de suçlu dediğim gibi yapabileceği tek şey kadının suyuna gitmek :31::31:

Ne kaybettik?
Hic...

tebrik ederim sizi demekki yengenize doğruyu gösterebilecek olgunluğa sahipmişsiniz.
o öğrenemyecek yeterliliğe sahip olmasa da olsa da.

ancak sevgili nrcngkhn 18 lik gelin gibileri bekleyen feci kaynanalar var, tırstım bu kadınlar kulubu kadnlarından.

pozitif bir kayınvalide olsaydı ama değil maalesef,şu an çözüm için önerileriniz nedir peki?
Çözümü nu kendi bulacak ama tavsiyem ayni evde yasiyorlar zitlaşmasinlar kv oyle degil belli o desin anne gel beraber mutfaga girelim bana öğret senin yemeklerin guzel oluyor falan diye madem esini seviyor o vakit kv yi idare edecek

yok başlık parası falan ya babam eşime beni vermek istemedi çünkü eşim ablamın kaynı ve o arada ablam nişanliydi nişan atılınca beni vermek istemedi başka birileri istedi babamn gönlü vardi bende kactim saçmalamayn artik

merhaba arkadaşlar ben 1yıllık evliyim kayınvalidemgille oturuyorum daha dogrusu zorla oturuyorum neyse geçen evde tek başıma oturuyordum acıktım ve kalktım dolapta yeşil fasulye vardı neyse pişirdim ve hafif dibi tutmuş ama tadı yerindeydi tabaga koydum kendim yedim sonra kv geldi mutfaga gitti neyse 10 sonra oturma odasına geldi .. ben mutfaga gittigimde yemek yoktu yemegi çöpe dökmüş hiç birşey demedim bana yemegin acı oldugunu söyledi ben yedim birşey yoktu siz olsanız bu evde bi daha yemek yaparmısınız? ¿

Hayır yapmam , yapsamda sadece kendime yaparım.

Back
X