• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız bir daha yemek yapar mıydınız?

aynen bak kızı sahipsiz buldu kimbilir ne laflar söylüyo zaten arkasında ailesi yok koruyanı yok ama ailesi arasa sorsa kızı e tabi kızgınlar onlarda ama ailesi ne olursa olsun sahip çıkmalı kaynansı yoksa çok ezer bunu... üstelik burakiler daha da üstüne geldi kızın... kaynanasından daha fazla azar işitti neymiş yatıyormuş hakettmiş iş yapacakmış ne alaka hangi gelin akşamlara kadar yatmıyor bu devirde her gelin evde dört dönmüyor ya her kaynana kalk eşşek gibi yatma demez diyemez...!!

Hep şunu söylüyorum,aile her zaman evladının arkasında olacak ki erkek te bunu bilecek..
Kadınun sahipsiz olmadığını anlasın bir yerde..
K.validede biliyor işi,her fırsatta lafı sokuyor,kızımızında yaşı çok minik daha,öğreneceği çok leyler var hayatta..

evet ama istemedi diye kötü davranmakta çok büyük vicdansızlık konu sahibi kadar kayınvalide de suçlu dediğim gibi yapabileceği tek şey kadının suyuna gitmek :31::31:

Yaptığı hangi vicdana sığar,kalk yemeği çöğe dök olacak şey değil..
Elişnden tutacak öğretecek bazı şeyleriherşey karşılıklı olması lazım..

yok başlık parası falan ya babam eşime beni vermek istemedi çünkü eşim ablamın kaynı ve o arada ablam nişanliydi nişan atılınca beni vermek istemedi başka birileri istedi babamn gönlü vardi bende kactim saçmalamayn artik

ablan nişan atmış kurtulmuş o kayınvalideden baban da bunları bildiği için seni o aileye gelin etmek istememiş işte ah ah :50::50:

yok başlık parası falan ya babam eşime beni vermek istemedi çünkü eşim ablamın kaynı ve o arada ablam nişanliydi nişan atılınca beni vermek istemedi başka birileri istedi babamn gönlü vardi bende kactim saçmalamayn artik

olaya bak :30::30::30::30:

kaçarak en büyük hatayı etmişsin 1 . :72:
2.cisi kaynananla ayrı eve cıkın .. esin cok kücük degil sana göre :6:
ev ev üstünde olmaz .. calıssın sana baksın,öyle evlilik oyuncak degil kusura bakmayın :ssz:

Saçmalamak...
Seni bir sarsarım ne olduğunu anlayamazsın bile ufaklık...

malesef ablamda evli ablam ile eltiyiz :) ben kime söylüycm konunun kapanmasi için

ahh küçüüğümm , büyüyünce gülersin şimdiki aklına ya neyse ..:19::19:
mune diye bir yöneticimiz var sevgilerle mune'ye .. :42: mesaj at kapansın ... :9:

malesef ablamda evli ablam ile eltiyiz :) ben kime söylüycm konunun kapanmasi için

bende ablanın intikamını senden alıyo k.validen diyecektim ki zaten eltiymişsiniz:52: Allah hem k.validene hem abanla sana hem de ailenize sabır versin.

Haline üzülüyordum konu sahibinin ama şu seviyesiz yorumlarını gördükçe vah ki ne vah çok cahilsin buradan belli, aklın başına gelince çok vurursun kafanı duvarlara.

kızım sizene yaaa

ukala sensin gerizekalı b.k yemesi senimi aldi defol

yok o zamanda yazamazdn hertürlü saçmasın çünkü!

yorum yapma tamam hadii canim hadiii

resmi nikahım var evet eşime kaçtım onu çok seviyorum tapıyorum ona şimdi olaa yine kaçarım !

eşim 24 yaşında artık yorum yapmayın ben bunları nasıl kaldrcm burdan eşim görürse aramz bozulur

Konu sahibesi senden OLMAZ
Saygısızlık yapma burada millete
Cahil ve saygısızsın
Boşuna uğraşma
Keller körler birbirini agırlar
Kv ile böyle devam eder ilişkiniz
:ssz:

Hala şunu savunuyormusunuz ya.
Cahillik de bir yere kadar. Cahil dediğin insan laf söylemeye çekinir ki yanlış bişey dememek için

Back
X