• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız bir daha yemek yapar mıydınız?

15 sayfayi eksiksiz okudum konu sahibine bir gram hak vermedim öğleye kadar yat iş güç yapma haklı kadın hem bir senedir ilk defa mi yemek yaptın kadın senin hizmetçin mi sana sinir olmakta ve o laflari saymakta sonuna kadar haklı sen burda olumsuz yorum yapana aynı lafı sayıyorsan senin evde ki haline onun söyledikleri az bile

aiyy benim kaynana o :)

Yeni evliydim ve bişi bilmiyordum ki ben bunu eşime söylemiştim öğrenirsin nolcak dedi hep iyi kötü en baştan beri yedi hep de..
Kaynan bizimleydi benim yaptığım çorbayı gözümün önünde döktü :53: soramadım bile bişe diyemedim..
Eşime masada yemek yerken
-o ne öyle yemem ben gibi imalar
falan falan sonra ben fena öğrendim bu işi pastalar börekler be mutfaktan çıktığım an mutfağa girip tırtıklıyodu arkamdan..,

Ama ne olursa olsun ipler koptum mu olmuyo (tabiki tek sebep bu değil bi çok sebep vardı)
Şuan 4 yıldır görüşmüyorum
kendi pişirsin kendi yesin pek umrumda değil..:51:

Konu sahibini azarlayanladan biride benim,birşey sordum cevabını verdi,sonrada saçmalamayın dedi..
Sonrada cevabı alınca bana kendince laf sokmaya çalıştı,ne yaparsın bu durumda peki..

ben ilk cevap vermedne önce kendimi onun yerine koydum bende çektim benzer şeyleri yaşadım birde konu sahibi daha 18 yaşında yani ergenliği bile tam bitmemiş olmuş evlenmiş şuan canı sıkkın üzgün gergin olan o tam olarak ne ile ilgili azarladınızda saçmalamayın dedi bilmiyorum ama ben ilk başda ılımlı yaklaşma taraftarıyım ha ılımlı düzgün nasihat verdiniz size kaldırdı saçmalama vs gibi konuştu haklısınız şuda var konu sahibinin gerizekalı vs gibi yorumlarına bende asla katılmıyorum söylenmemesi gereken şeylerdi buraya konu açıyoruz herkes istediğimiz beklediğimiz yorumları yapmayacak bunu bilerek açmalıyız işimize gelmeyen bi yorumda hemen işi mahalle kavgasına dökmemeliyiz benim kast ettiğim şu birisi konu açıyor kaynanası ile sorunları var haklı yada haksız üzgün gergin açmış konuyu bazıları iyilikle yaklaşmadan önce öle bi azarlıyor öle bi cevaplar veriyoki birde yazıyor okadar inadına sonunada gülücük koyuyor bunları kast ediyorum

ben ilk cevap vermedne önce kendimi onun yerine koydum bende çektim benzer şeyleri yaşadım birde konu sahibi daha 18 yaşında yani ergenliği bile tam bitmemiş olmuş evlenmiş şuan canı sıkkın üzgün gergin olan o tam olarak ne ile ilgili azarladınızda saçmalamayın dedi bilmiyorum ama ben ilk başda ılımlı yaklaşma taraftarıyım ha ılımlı düzgün nasihat verdiniz size kaldırdı saçmalama vs gibi konuştu haklısınız şuda var konu sahibinin gerizekalı vs gibi yorumlarına bende asla katılmıyorum söylenmemesi gereken şeylerdi buraya konu açıyoruz herkes istediğimiz beklediğimiz yorumları yapmayacak bunu bilerek açmalıyız işimize gelmeyen bi yorumda hemen işi mahalle kavgasına dökmemeliyiz benim kast ettiğim şu birisi konu açıyor kaynanası ile sorunları var haklı yada haksız üzgün gergin açmış konuyu bazıları iyilikle yaklaşmadan önce öle bi azarlıyor öle bi cevaplar veriyoki birde yazıyor okadar inadına sonunada gülücük koyuyor bunları kast ediyorum

Babası zorla başkasına vermek istemiş,buda olmaz diyince eşine kaçmış,şöyle düşündüm kendimce..
Acaba dedim babası başlık parası içinmi başkasına vermek istedi diye sordum,malum çocuk gelinler çok ülkede,birde 15 yaşındaymış o zaman..
Yok öyle başlık parsa filan dedi,sonrada saçmalayın dedi..
Bende tepki verince ''sen kendini ne sanıyorsun'' diye atarlandı bana..
Daha önceside bazı arkadaşlara çıkışmış..
Bizde 18 yalında olduk ama,hiç bir zaman terbiyemizden ödün vermedik kimseye,her daim saygılı olduk..

oğlunun gelini oldu annesinin evindeki

Arkadasim haklisin 18 yas küçük bir yas degil ama günümüzde oyle genclerin işle gucle pek arasi iyi degil birde sen ailenden öyle ogrenmissin bence kizda degil annesinde hata anasina bak kizini al demisler ogretmemis demekki birak evi biz bi misafirlige gittigimizde bile kalkar hizmet rederiz öyle gördük ogrendik ama herkes bir olacsk degil ben boyleyim diye herkesi boyle volacak degil ya eskilere ornek verenler var dmdi ne eskisi gibiki hersey değişiyor

Ama canım kendi evinde yapıyormuş. ve yukardaki yorumlara bak millet iyi niyetle 18 inde evlenmeseydin keşke diyenlere bile " tapıyorum ben olaaa kaçtım yine" diye saygısızca msj atmış. akıl yaşta değil baştadır bence, yani bilmiyorum ama ben pek iyi niyetli bulamadım açıkcası. bilmiyorum belkide ben yanlışım ama bence kafası kötülüğe çalışıyor bazı insanların. bilemiyorum saygısızlığa aklı eren yada vajinusmusum diyen nebileyim sanırım bilmesi gerekenleri bilen aynı evde bi işin ucundan tutması gerektiğinide bilir bence.belkide ben yanlışm bilmiyorum

Babası zorla başkasına vermek istemiş,buda olmaz diyince eşine kaçmış,şöyle düşündüm kendimce..
Acaba dedim babası başlık parası içinmi başkasına vermek istedi diye sordum,malum çocuk gelinler çok ülkede,birde 15 yaşındaymış o zaman..
Yok öyle başlık parsa filan dedi,sonrada saçmalayın dedi..
Bende tepki verince ''sen kendini ne sanıyorsun'' diye atarlandı bana..
Daha önceside bazı arkadaşlara çıkışmış..
Bizde 18 yalında olduk ama,hiç bir zaman terbiyemizden ödün vermedik kimseye,her daim saygılı olduk..

herkesin aynı huyu yapısı farklı işte napacanki birde yazı ile iletişim zor gerçekden vücut dili mimikler olmadan anlaşılmak ifade etmek zor amaan bende melek olurum bazen bazende çakiden farksızımdır :27:insanlar çeşit çeşitt :D

herkesin aynı huyu yapısı farklı işte napacanki birde yazı ile iletişim zor gerçekden vücut dili mimikler olmadan anlaşılmak ifade etmek zor amaan bende melek olurum bazen bazende çakiden farksızımdır :27:insanlar çeşit çeşitt :D

İlk başta üzüldüm okuyunca,sonra ateşlendi kendisiielşmde armut toplamıyor yani :1: sonrada bana agrasifsin sinirlisin diyorlar :27::27:

yok canım direk millete laf ediyor.insanlar yaşına vermiş ama onlara bile terslik yapıyor. yaş değil olay ama işte :))

Yaşla alakalı değil bu karakter, terbiye meselesi iki sene önce ben de 18 yaşındaydım tamam şartlarımız aynı değildi ama o kafayla kimseye böyle terbiyesizlik yapmazdım, yapmıyorum.

Yaşla alakalı değil bu karakter, terbiye meselesi iki sene önce ben de 18 yaşındaydım tamam şartlarımız aynı değildi ama o kafayla kimseye böyle terbiyesizlik yapmazdım, yapmıyorum.

işte bende bunu demek istiyorum canım ya, bak sen örneksin işte yaşla alakası yok bu durumun

Terbiyesizligin yasla ilgisi olsaydi konu sahibesinin kayinvalidesi o yasinda bu kiza hicbir sey soylemeden yemegi dokmezdi.

Yok canim ne alaka cocukla soyle diyeyim kayinvalidesiyle iyi olmayan eşine gelip anlatan kadin hakli yere haksiza düşüyorsa eşi tarafından cocuk olduktan sonra eşi karısının hakkını korumaya çalışıyor bnm omurluk annm degil cocugumla esim diyor cocuk yoksa korur korumasinada ámá çocuğu olduğunda gibo degil gerçi her yerde bu olacak diye bir kaide yok .....

Ben kayınvalideyle rekabet açısından söylemedim.Konu sahibinin kendi iyiliği için söyledim.
Şu an böyle bir evliliği çekip çevirecek olgunlukta değil.Ortada ev yok,düzen yok,huzur yok.Çocuk olursa büsbütün kapana kısılacak,geleceği için birşey yapamayacak.Kendisine küfür eden kayınvalideyle aynı evde bir yere kadar.Yarın öbürgün kös kös babaevine dönerse,çocukla yeni bir hayat kurması çok daha zor.

Canim dogruyu söylüyorsun tabi kişiden kişiye degisor çocuğu olunca rahatliyan cok gördüm o yüzden soyluyor bn olsam cocuk düşünürdüm en azından bni esim dinlemesede çocuğum dinlerrrrr

Ben kayınvalideyle rekabet açısından söylemedim.Konu sahibinin kendi iyiliği için söyledim.
Şu an böyle bir evliliği çekip çevirecek olgunlukta değil.Ortada ev yok,düzen yok,huzur yok.Çocuk olursa büsbütün kapana kısılacak,geleceği için birşey yapamayacak.Kendisine küfür eden kayınvalideyle aynı evde bir yere kadar.Yarın öbürgün kös kös babaevine dönerse,çocukla yeni bir hayat kurması çok daha zor.

26 yasinda evlendim hala erken mi davrandım acaba diorum. Ki 10 yillik sevgilim 2 sene nisanliydik. Annem babam bile kizim biraz daha bekleseydin dior. Hayır 18 yaşında bi kizi kaynana ellerine birakan annelerin o kalbi nasil rahat anlamiorun...

26 yasinda evlendim hala erken mi davrandım acaba diorum. Ki 10 yillik sevgilim 2 sene nisanliydik. Annem babam bile kizim biraz daha bekleseydin dior. Hayır 18 yaşında bi kizi kaynana ellerine birakan annelerin o kalbi nasil rahat anlamiorun...
Slm canim siz nerelisiz bilmiyorum ámá kişiden kişiye değişir tabi boyle düşünmeniz yanlis tabi bazı anneler var kızlarını umursamıyor ámá erken ewlendiren kizlarni umursamadiklarini soyleyemz kimse bn erken ewlendim annmden simdi kalpini istesem bna verir(her anne gibi)
Not:her ülkede flört edip sewgili olanı goremezsin (aileden aileye değişir tabi)

Back
X