siz olsanız boşanırmıydınız

Çalışıyormusunuz ?

Bence bira sabir goster rabbime dua et insallah hersey yoluna girer ve ona bunlarida anlatmadiysan anlat herseyi al karsina konus baktin olmuyo sende umursama bi muddet bakalim insallah duzelir canim cocugunda var bosanmak bu kdr basit degil ben boyle dusunuyorm yasadiklaribda basit seyler degil ama bence biraz zamana ihtiyacin olabilir

Zor bir durum kangren olmus bir evlilik sevgi bagi yok olmus cocugunuz icin ev arkadasi gibi yasamaya katlanacaksiniz yada aile terapistine gidip destek alacaksiniz bu sekilde surekli yipranacak esinizden iyice soguyacaksiniz

Cok zor bi durum ama eşinizle konuşun bence belki bu kadar soguk davrandıgınn farkında bile degildr yada konuştuktan sonra ortak bi karar alırsınız vede sende bu dusuncelerden de kurtulmş olursun eger tek basına herseyi yuklenırsen cok agır gelir kaldıramayıp dusersn cocugunuz da var biraz sabredn ve dua edin İnşallah hersey duzelir

önce eşinizle bi konuşun elinizden gelen herşeyi yapın bence. bazen zorluklarla başetmek lazım . hemen boşanmamak lazım. bize burda yazdıklarınızı eşinize söyleyin. gayet güzel anlatmışsınız ilgilenmediğini. hastalanınca bile umursamadığını. oturup konuşun hepsini.

Çocuğu mutsuz bir evde büyüteceğine yalnız bir anne olarak büyüt daha iyi.. Lütfen çocuğu kendine bahane etme.

Evlilik bitmiş zaten. O evde yaşayıp yaşamamaya devam etmek bir tercihtir. Adamın sana her hareketi böyle battıkça kafayı yemeyeceksen devam et.

Ayrıca aldatıyor olma ihtimali var mı biraz kurcala adamı..

bak sen dansmarue ye yapıştırmış hemen yorumu hiçte kaçmıyo yav neden üzüyosun kızı belki düzelir şekerim

bak sen dansmarue ye yapıştırmış hemen yorumu hiçte kaçmıyo yav neden üzüyosun kızı belki düzelir şekerim

Ne biliyim sevişmeye bile zor yanaşıyomuş. Kızcağız çok mutsuz gözükmüyor mu zaten. Kim öyle bir evde yaşamak ister ki.. İnşallah düzelir arkadaşım. Belki geçici bir sorundur. Anlattığı kadarıyla günden günden kötüleşmiş ama..

Son düzenleme:
madem sadece ılıskıde yanına yaklasıyo sende vermıyceksın eşin kaçıyo arkladasım sen kacıcaksınkı o kovalasın senı bende yasadım aynı senın durumunu malesef evlıydım ama dua ettım YA VEDUD zıkrını cektım cok ıyı gelıyo oglumla ben kaynanamla bırlıkte yasıyorum konus gul ama mesafneı koy o nasıl koyduysa snede koy o sıkılıp yanına gelıcek merak etme her evlılıkte olur boıyle seyle bu sebebten ayrılıcaksan bıde oglun varmıs bence eşinden bıraz uzaklas arkadaslarınla dısarı cık sana yaklastıgındada tatlı dılle sıtemını dıle getır her şey senın elınde unutma KADIN İSTERSE HERŞEYI YAPAR :) DUA ET SADECE DUAA

sevişmiyosa at çöpe yok şaka bi yana cinselliğe yanaşmayan erkekbana çoktuhaf geliyo eskiden böyle şeyler duymazdık hadi anlaşamamak tartışmak falan her ilişkide varda cinsellik çok farklı geliyo erkeğin yanaşmaması yani çok düşündürücü normalde erkeğin ilişki yaşaması için nefes alması yetiyo bi bayanın öyle olmasa önlerine gelenle düşüp kalkmazlar töbe töbe

Üzgünüm bunu söylemek istemezdim size ama HPV'nin sadece cinsel yolla bulaştığını biliyor muydunuz? Umarım ben yanılıyorumdur ama bir de doktorunuza danışın isterseniz. Yani önce eşinizde varsa ona da mutlaka birilerinden bulaşmış olması gerekiyor. Yani eşinizin bu davranışlarının nedeni başka biri olabilir gibi geliyor bana. Ama dediğim gibi ben yanlış biliyor da olabilirim. Önce bir doktorunuza sorun mutlaka. Kararınızı ondan sonra verin.

adamın cinsel bir problemi yoksa ve yanaşmıyorsa aldatıyordur. Çünkü doyuyor adam. Konu sahibinin eşi normal zamanda ilgi göstermeyip sadece sevişmek için yanaşıyomuş onda da uğraşmak istemiyomuş hep karşıdan bekliyomuş..

Yani bunu üzmek için söylemiyorum ben ama bir kurcalaması lazım. Karşılıklı ilgisizler. Muhtemelen konu sahibi de adam ne yapıyor ediyor diye artık pek sorgulamıyor. Eğer bir aldatma varsa önce o çıksın ortaya. O zaman zaten kesin boşanılacak. Eğer aldatma yoksa da şu an arada sevişen ev arkadaşı gibiler. Böyle devam edip etmemek de kendi kararıdır. Ona bir şey diyemeyiz.

Yani genelde boşanmak için daha elle tutulur sebepler ararız hep , aldatma , şiddet vs.. gibi ve mutlu muyuz mutsuz mu bunu göz ardı ederiz .

Sanırım sil baştan yeni bir düzen kurmak , insanlardan gelecek tepkiler bizi durduruyor mutsuzken bile .

Son bir yıldır yaşanan ilgisizliğin nedenine inmek lazım , çocukla bire bir ilişkili olabilir , genellikle annelik psikolojisi ile bizlerde kadın olduğumuzu unutabiliyoruz . Biz birazcık unutsak erkekler unutmaya dünden razı gibi uzaklaşıyor .Neden bu ise evliliğinize yapacağınız küçük dokunuşlarla her şey düzelebilir .

Ama bu ilgisizliğin altında yatan daha önemli nedenler varsa , gerçekten bu evliliği bitirmek istemek , belki başka bir kadın gibi ... o zaman işler zor tabii.

Konuşun eşinizle , elbette kötü bir senaryo varsa da bunu itiraf etmeyecektir ama yoksa ve düzelebilecek şeylerse ; kavga etmeden yapacağınız bir konuşma her şeyi değiştirebilir .

Bu hpv virüsü genital bölgenizde mi oluştu ? Vucudun diğer bölümlerinde çıkan siğiller cinsellikle alakası olmayabilir sadece dokunma ile bulaşabilir ama cinsel bölgedekiler cinsellikle bulaşır diye okumuştum bir yerde.
Bence eşinize biraz uzak durun, beklemeyin bir süre bir şey. Boşanmayı kafanızda yaşayın yokmuş gibi davranın, sergileyeceği hareketleri bir izleyin derim ben.

Aşkın ilişkilerdeki önemi bu noktada devreye giriyor işte.
Aşık olduğunuzda karşınızdaki insana tahammülünüz artıyor sanırım.
Aşk olmadan da yürüyen evlilikler var elbetteki ama karşılıklı hoşgörü ve anlayışla sağlanıyor diye düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun zor bir karar ama boşanmakta çözüm değil sizin durumunuzda.

KOnuyu okurken virüs kısmını es geçmişim bende .

HPV virüsü bilindiği üzere cinsel yolla bulaşıyor evet (çok nadir de olsa tuvalet , havuz gibi yerlerden de bulaştığı söyleniyor )

Erkek taşıyıcı oluyor ve cinsel ilişki ile kadına geçiriyor . Bence de konu sahibinin eşinin bu virüsü nerede ne şekilde kaptığını irdelemesi gerekiyor :44:

kesinlikle dua dua dua.. dua et sabır goster.. arkadasında dedıgı gibi kacan kovalanır. goster ama elletme hesabı.. hayır demeyı ogren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…