siz olsanız boşanırmıydınız

öncelikle size ve eşinize de geçmiş olsun .. daha tıp dilinde olacağı için bu açıklamayı eklemek istedim ...HPV

HPV ya da human papilloma virus , deri ve mukozal yüzeylerdeki bazal epitelyal tabaka hücrelerini enfekte eden bir DNA virusu olup 100 den fazla tipi vardır. HPV; serviks (rahim ağzı), penis, vulva, vajina, anüs ve ağız-boğaz gibi bölgeleri tutarak, bu bölgelerde kansere neden olabilmektedir.

hpv virüsü tedavisi görmeli,ayrıca bu virüsü çok eşlilikten kapmış olma ihtimaline karşı eşiniz ile konuşmalısınız... eşiniz sizi aldatmış aldatmamış diyemem bu virüs başka şekillerde de bulaşır ama önceliğiniz tedaviniz olmalı... ayrıca evliliğinizin net açıklmasını da bizzat kendiniz yapmışsınız. umarım herşey yoluna girer..

İnsanları çekilir kılan onlara duyduğumuz sevgidir.
salt mantık evliliği bu açıdan tehlikeli ve sonu olmayan bir yol.

konuşmaya çalış öncelikle ama gereken sabrı gösterdiysen çocuğu bahane etme bence.ayrıca cinselliğe bile yaklaşmaması düşündürücü

Canim yazdiklarina üzüldüm her kadın ilgi ister ama boşanmak kaçmak degilmi.. Hiçbir erkek 4x4 değildir bunu unutma simdi ben istesem 10 tane boşanma nedeni bulur boşarım Kocamı ama eskiler nasıldı 50. Yıllara nasıl variyorlardi heeki cocuk olunca başka. Şiddet uyguluyor mü, seni parasız bırakıp kumar oynuyormu yada altatiyormu? Bunlar yoksa birkes daha duşun derim cocuğun icin..
Sana vereceğim öneri sürekli bakımlı ol,kapaliysan evde saclarını açık birak, sürekli sık guzel giyin ve temiz kok bide dîsini sıkıp güler yüzlü ol yanında bir ikide dışarı çık tam bilmesin ne yaptığını nerye gittin derse komşuya bile gitsen abartılı bakım yapıp öyle git birak o seni merak etsin.yatagada temiz guzel kokularla gir illaki yaklaşacak o an ister agirdan al yada yaklastirma.sen o anda istersen sitemini edersin. Arkadaşların dediği gibi duayida eksik etme yağmur yağarken,gece kalktığında temiz kalple ettigin dua kabul olur ins. Yalnız tek taraflı etme esim bana bağlı olsun vs ikimiz birbirimizi cok sevip bağlı olalimde..

Arkadasim bu virusun ne oldugunu bilmiyor musunuz?
Bana cok garip geldi bilmemeniz.
Muhtemelen esiniz sizi bir degil bir cok kadinla aldatmis.
Bence bunu bir arastirin.
Sonrasi zaten bosanma olur.

Hastaligi da ihmal etmeyin.
Cok onemli bir hastalik bu...

virüsü eşimden kaptım daha önce kendinde vardı...şimdi bana geçti...aldatma yok kesinlikle onunla bile uğraşacak bi insan değil çünkü...başka sebeplerle kapmış olabilir...

virüsü eşimden kaptım daha önce kendinde vardı...şimdi bana geçti...aldatma yok kesinlikle onunla bile uğraşacak bi insan değil çünkü...başka sebeplerle kapmış olabilir...

diyorum ya aldatma mıdır bilemem bulaşma şekilleri vardır muhtemelen ama ilk sıranızı tedavinize verin lütfen...gerisi detay...

eşimle konuştum...özetlersem...beni sevmediğini ama oğlumuz için bu evliliğin devam ettiğini söylüyo...kafamda kuruyomuşum bunları ...illa sevgi olması gerekmiyomuş..bu şekildede evlilik devam edebilirmiş....ben böyle devam etmek istemediğimi söyledim ..çocuğumuda alır giderim sana mecbur değilim sende bana mecbur değilsin dedim...ömür boyu sevgisiz ilgisiz yaşamak zorunda değiliz dedim....boş konuşuyosun diyo bana

ya adam utanmadan..cocuk 20 yaşına gelsin onu büyüt ondan sonra nereye gidersen git diyo bana....

HPV %99 cinsel yolla bulasir. Siz istediginiz kadar tedavi olun, esinizde sizinle birlikte tedavi olmazsa hic bi anlami yok. Esiniz bu hastaligi, cok yuksek ihtimalle, (%99) surekli cinsel iliskiye giren bi kadindan kapti. Gozlerinizi kapatip tibbi gercegi gormezseniz siz bilirsiniz. Bu adamla her birlikte oldugunuzda tekrar hastalik kapicaksiniz. Zaten yanasmasin size bi zahmet. Rahim agzi kanseri olan kadinlarin tamaminda bu virus var! Once sagliginiz icin kanser olma riskinizi onemsemeyen bu adamdan kurtulun

hastalığı biliyorum netten çok araştırdım...simir testi yaptık daha sonucu almadık...eşim beni aldatmadı buna 100%100 eminim...o işi dolyısıyla çok dikkat eder yanlış seyler yapmamaya..ayrıca o kadar tembel bir insadırki asla uğraşmaz böyle şşeylerle...bu hastalık cinsellikten başka bulunduğun ortama bağlı olarak tuvalette banyodaki mikroplardan..yada kirli iç çamaşırlarından bulaşabilir..eşimde işi dolayısıyla bir çok yere giriyo çıkıyo...tuvalet kullanıyo...yada benim içinde aynı şey geçerli eşimden kapmış olmayada bilirim...bi yerden bi şekilde bulaşmıştır..tabiki tedavime cok önem veriyorum...sonuçlar cıksın ne gerekiyosa yapıcam

bu aralar hep dediğiniz gibi yapıyorum..eşim işten gelmeden üstümü başımı düzeltiyorum makyaj yapıyorum..kokularımı sıkıyorum...güler yüzlü olmaya onunla konuşmaya çalışıyorum ama adam yüzüme bile bakmıyo....ama şimdi düşünüyorum sevgi gösteren bi yandan sevgi bekleyen ama karşılık alamayan benken....onun bana karşı bunları yapması gerekirken ben niye kendimi bu kadar yırtıyorumki...birazda o çabalasın...o kendine dikkat etsin...benim için güzel giyinsin..benim için dişlerini fırçalasın...böyle şeyleri neden kadınlar yapmak zorunda..karşımda salaş kendini salmış malak gibi yatan bi adama ben niye kendimi yırtarak bu kadar beğendirmek zorundayım yaaa....herşey erkekler için mi

Boşanırsınız, boşanmazsınız, o sizin kararınızdır.

Ama lütfen boşanmama sebebiniz çocuğunuz olmasın. Çocuklar evde olan biten her şeyin farkında, üstelik bir süre sonra sırf çocuk için mutsuz bir hayat sürerken farkında olmadan zaman zaman ona da yansıtacaksınız.

Mutsuz, huzursuz bir evde anne babayla büyümesindense, mutlu ve huzurlu bir ortamda anneyi ayrı babayı ayrı görmesi çocuk için daha sağlıklı.

mantik evliligi demissiniz ama ortada mantikli birsey göremedim ben
neye dayanarak mantik evliligi yaptiniz ?
ayrica mantik evliligi bile olsa azda olsa begenme sevgi olmasi lazim
beraber vakit gecirmek ayni seyleri yapmayi sevmek vs vs
sizde bunlarin hicbiri yok
sevisebildiginize sasirdim

Ben olsam ayrilirim. En azindan mutlu olma sansin var ozaman. Yillarini bosa gecirme sacma sapan bir insanla

evlilikler sadece sevgi için değil vefa borcu içinde yürür...bu topikte içiniz döküp fikir aldıktan sonra bir süre kafanızı dinleyin kendiniz toplayın biraz duygularınızla yalnız kalıp yüzleşin..
Allah vermesin ben sizin yerinizde olsam sanırım önce hastalığım için tedavi olurdum..sonra eşime belli etmeden o gündüzleri yokken kpss ye çalışırdım... sınava girip bir yer kazanabilirseniz o zaman içinde bulunduğunuz durum sizin lehinize çok değişir..belki eşiniz sizin bişey başarmış olduğunuzu görünce tavırları olumlu yönde değişir..ve ya artık bir işiniz olduğundan boşanmanız ve çocuğunuzun velayetini almanız çok daha kolaylaşır..Allah yardımcınız olsun..

gecen bir yerde okudum ve gulmeme sebep olmustu neden Mantik evliligi oturup adamla satranc mi oyniycaksiniz diyekusura bakmayin ama siz zaten bana gore bastan yanlis yapmissiniz sevmeden sevilmeden evlendik Mantik evliligi yaptik diyosunuzama simdi esinizin size sevgisiz olmasindan bahsediyosunuz.Kendinizle celisiyosunuz ilk mesajda bi cocugunuz oldugunu ve asla bosanamiycanizida soylemissiniz yani yapmaniz gereken giyinip suslenip Adam beni sevsin degil size bu evliligi cekilir hala getricek mantikli seyler aramak bence

Ben olsam bosanirdim,ama sen ben deyilsin maalesef.
Cocuk icin evlilik yurutulmez.
Mutlu olmak varken aci cekmek niye?
Zaten ben mantik evliligi olayini anlamiyorum.
İnla bir erkekmi gerekliydi hayatina?
Bekar kalsaydin,hala aski ariyor olsaydin
bu durumundan daha iyidi.
O beni ben onu sevmiyorum demissin.
Nasil yaptiniz o cocugu?
Sevmediginiz adamla ayni yastiga nasil bas koydunuz. Kadinlar icin asksiz seks olmaz.
Cok agir bir durum.allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…