Siz olsanız böyle bir ikramı geri çevirirmiydiniz?

Gereksiz olan eşinin tavrı. Birinin ikram ettiği şeyi alıp almayacağın senin bileceğin şey. Onu ilgilendirmez. Bende alırdım. Size uzatılan bir şeyi geri çevirmek karşı tarafı incitebilir.

Ne gunlere kaldik Yarabbi. Artik komsuya bir sey de ikram edemeyecegiz. Ne olurmus aldiysaniz icine zehir katmadi yaa. Ne yalan soyleyeyim pis biri degilse canimda istiyorsa alirim. Esinizin nezaket kurallarindan pek haberi yok galiba. Bizde ikram edilen sey kolay kolay geri cevrilmez. Bu erkekler ota b.ka karisir oldu ya pesss.

Merdivenlere mis gibi kurabiye kokusu sardı diye. Kaynağını bulmak için, köpek gibi kapıları koklayıp, adını sanını bimediğiniz apartman sakininden kurabiye istemediniz ya benim gibi. eşiniz çok abartmış.

Babamın kurban etini geri çevirdiğini hatırlıyorum. Küçüktüm. Adam öyle bozulmuştu ki. Babam senin vereceğin ete muhtaç değiliz demişti. Hiç unutamıyorum. adam mahcup bir şekilde elindeki etle arkasını dönüp gitmişti.

Eşin saçmalamış , ne var bunda? İkram etmiş almışsın, sanki o sormadan sen elini uzatmışsın gibi davranmış.

Bence de kendi yiyemedi diye çatlamış

Esiniz sacmalams mevzu olcak konumu canim bu . Ama ben alrdim hic affetmem tatliysa .)

Oo ikram alırım bı dal ikramı geri cevirmem ben de genelde. Hani şu kolilerde satılan pazar gofreti var ya bir onları almıyorum ama onun dışında ikram için camii önünde kuyruğa giriyorum ben ya neden komşunun ikramı alinmasinki eşiniz abartmis biraz

Esiniz abartmasin lutfen.
Ben cok bozuluyorum sahsen mesela bisey yerken arkadaslarim bile olsa " hayir istemiyorum kalsin" dediklerinde.
Benim yeme keyfim puff ucuyor.
Neden yani? Ben kokuyomuyum? Pismiyim? Ocumuyum? Alsan ölurmusun?

O şeyi ikram eden komşu ben olsaydım karsidakinin almasını içten bir şekilde isterdim. Ne güzel ikramda bulunmak ve karsidakinin bunu anlayıp alması. Eşiniz abartmış. Allah allah garip davranış. Sebebini merak ettim aslında. Neden böyle davranmistir ki?

Gerçekten anlamadım. O da aslında kibar bir insan .
Komşunun eşi vardı yanında... sanmam ama bi ihtimal diyorum, ondan mı sorun yaptı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…