- Konu Sahibi reyhan 2004
-
Gereksiz olan eşinin tavrı. Birinin ikram ettiği şeyi alıp almayacağın senin bileceğin şey. Onu ilgilendirmez. Bende alırdım. Size uzatılan bir şeyi geri çevirmek karşı tarafı incitebilir.Arkadaşlar hayırlı geceler. Bugün geç saatte iftar davetinden döndük. Bina girişinde asansör beklerken bir komşumla karşılaştık. Merhaba , hayırlı geceler filan muhabbetinden sonra komşum elindeki tatlı tabağını uzatarak '' tatlı alır mısın '' dedi. Ben de bir tane alıp teşekkür ettim.
Neyse biz asansörün birine bindik, onlar diğerini bekliyordu. Asansörde eşim ''niye hemen alıyorsun, teşekkürler almayım desene'' vs. vs. bi sürü konuştu durdu, canım sıkıldı.
Belki büyük bir dert değil ama sanki bana yol yordam bilmediğimi ima etti.
Kızlar sizce benim yaptığım mı gereksiz, yoksa eşimin tavrı mi?
Ne gunlere kaldik Yarabbi. Artik komsuya bir sey de ikram edemeyecegiz. Ne olurmus aldiysaniz icine zehir katmadi yaa. Ne yalan soyleyeyim pis biri degilse canimda istiyorsa alirim. Esinizin nezaket kurallarindan pek haberi yok galiba. Bizde ikram edilen sey kolay kolay geri cevrilmez. Bu erkekler ota b.ka karisir oldu ya pesss.Arkadaşlar hayırlı geceler. Bugün geç saatte iftar davetinden döndük. Bina girişinde asansör beklerken bir komşumla karşılaştık. Merhaba , hayırlı geceler filan muhabbetinden sonra komşum elindeki tatlı tabağını uzatarak '' tatlı alır mısın '' dedi. Ben de bir tane alıp teşekkür ettim.
Neyse biz asansörün birine bindik, onlar diğerini bekliyordu. Asansörde eşim ''niye hemen alıyorsun, teşekkürler almayım desene'' vs. vs. bi sürü konuştu durdu, canım sıkıldı.
Merdivenlere mis gibi kurabiye kokusu sardı diye. Kaynağını bulmak için, köpek gibi kapıları koklayıp, adını sanını bimediğiniz apartman sakininden kurabiye istemediniz ya benim gibi.Arkadaşlar hayırlı geceler. Bugün geç saatte iftar davetinden döndük. Bina girişinde asansör beklerken bir komşumla karşılaştık. Merhaba , hayırlı geceler filan muhabbetinden sonra komşum elindeki tatlı tabağını uzatarak '' tatlı alır mısın '' dedi. Ben de bir tane alıp teşekkür ettim.
Esiniz sacmalams mevzu olcak konumu canim bu . Ama ben alrdim hic affetmem tatliysa .)Arkadaşlar hayırlı geceler. Bugün geç saatte iftar davetinden döndük. Bina girişinde asansör beklerken bir komşumla karşılaştık. Merhaba , hayırlı geceler filan muhabbetinden sonra komşum elindeki tatlı tabağını uzatarak '' tatlı alır mısın '' dedi. Ben de bir tane alıp teşekkür ettim.
Kahkaha attım şu anEşiniz alamadı içinde kalmış sanki
Ayy hakkınızı helal edin nolur .valla tatlı tabağındaki hele un helvası olursa tabağı alıp komşuma bi lokma verebilirdim bile. ay gece gece aşerdim mi ne :)
Gerçekten anlamadım. O da aslında kibar bir insan .O şeyi ikram eden komşu ben olsaydım karsidakinin almasını içten bir şekilde isterdim. Ne güzel ikramda bulunmak ve karsidakinin bunu anlayıp alması. Eşiniz abartmış. Allah allah garip davranış. Sebebini merak ettim aslında. Neden böyle davranmistir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?