Siz olsanız bu duruma ne tepki verirdiniz?

manymany

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
364
20
38
İzmir
Dün gece erkek arkadaşımın evindeydik akşamdan gittim ben.beni bırakmaya yarı yola kadar geldi gece saat 11 di.Ben karanlık yoldan tek başıma geldim.Çok uykusu varmış çok içmiş 2 gün boyunca bende dedim beni bıraktıktan sonra düşüp kalma bi yerlerde bu halinle.Zaten seni yarıyola kadar bırakıcam dedi.Bende oraya varınca dedim buraya kadar getirceksen hiç getirmseydin.Olsun dedi.Bende çok bozuldum en karanlık sokaklardan tek başıma geldim 11 de.Ya başıma bişey gelseydi hiç düşünmedi bile.Daha öncede aynısını yaptı bikaç kere.Affettim ama tahamüllüm kalmadı bu beyinsizliğine.Bende ilişkiyi bitirdim.Hayır nolurdu yani uykun varsa var gelsen ölürmüsün 10 dk lık yoldu halbuki

11 de ne uykusuymus yaninda ben varim deseydin ya 😑 madem uykusu geliyor kalma o saate kadar yada beni cagirma o zaman aksamlari yada gelmiycem de 😝

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

11 de ne uykusuymus yaninda ben varim deseydin ya 😑 madem uykusu geliyor kalma o saate kadar yada beni cagirma o zaman aksamlari yada gelmiycem de 😝

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya ben normalde zaten kalmıyorum o saate ilk oldu ondada böyle yaptı.İçmiş çok ondan uyukluyodu.Ama öpüşmeye sevişmeye gelince gayet uykusuzdu evdeyken

Zıkkımın kökünü içsinler.

Benimkinin de alkole düşkünlüğü var.

Bi defasında sinemaya gittik evdekilerle de aram kötü vakitlice gitmem gerek. Bunda araba var. Film sekiz buçukta bitti. Seni eve bırakıyım mı dedi...... Rezil ettim kendisini daha doğrusu dzgün bi dille yaptığının ne kadar ayıp çirkin olduğunu ve benim gibi bir insanın bunu mu hakettiğini anlatmaya çalıştım.

Seninki daha fena bi mevzu. Ne desem boş. İşimiz zor. Erkeklerden nefret ediyorum....

Bende nefret ediyorum ne yazıkki erkek milletinden.Ben varya dün akşam ona 1 saat boyunca kurabiye yapıcam diye uğraştım doldurdum saklama kabına götürdüm annesiyle birlikte yediler.Bumudur yani ben karanlıkta tek başıma döndüm evime..Senin durumununda benden kalır pek bi yanı yokmuş vall.Bide soruyolar demi bırakayım mı diye..Benimkide dün sorun olmaz demi diyo bende dedim yokya ne sorun olcak ben alışkınım zaten böyle şeylere

Bence çirkeflik yapıp korkarım ben eve kadar bırak beni diyecektin hani eğer düşünemiyorsa sen düşünmesini sağla :) benim arkadaşım çok şükür hiç öyle davranmadı hep bırakmıştır eve nerde olursak olalım hatta arkadaşımdan bile saat geçse eve geçerken yine bırakmıştır

kızmakta çok haklısın bu konuda düşünceli davranmalıydı. ben olsam çok kızardım

Ne diye çirkeflik yapayım ki.Bu konu çirkeflik yapılacak bi konu değilki
Yani ben böyle bi adamla hayatımı nasıl birleştiririm ?

Adamın parası yoktur diye ARABAYA GAZ YÜKLEYİM Mİ diye soran biriyim........ Düşün artık......

Adamın parası yoktur diye ARABAYA GAZ YÜKLEYİM Mİ diye soran biriyim........ Düşün artık......

Valla sende benim gibi bunları haketmeyen birisin o zaman.Bende çok düşünceliyimdir sorarım ederim altında kalmamaya çalışırım hiçbişeyin.Ama böyle olunca deli oluyorum.Biz onların hayatında neyiz acaba

Ne diye çirkeflik yapayım ki.Bu konu çirkeflik yapılacak bi konu değilki
Yani ben böyle bi adamla hayatımı nasıl birleştiririm ?

Düşünemiyorsa eğer söylemek gerekir bazı şeyleri karşındaki insanın seni anlayıp kahin olmasını bekleme eğer hataları varsa söyle tabi ileriyi düşünüyorsan eğer ki seni dinlemiyorsa böyle bir adamla hayatını birleştirmeme konusunda haklısın

Bizimkinin daha önce hiç doğru dürüst bi ilişkisi olmamış pek bilmiyo bu işleri baya bi odunluk var. Yontmaya çalışıyorum ama ben de çok yoruldum. Çnkü bu zamana kadar hep kendimden 8-10 yaş büyük insanlarla ilişki yaşadım bu ilişki çok yıprattı beni Çok seviyorum o ayrı ama nereye kadar sabrederim bilemiyorummm....

Ya şimdi bende biliyorum kahin değil kimse.Düşünemeyebilir.Ben çok zamanlar alttan aldım belki düşünememiştir diye.Ama bazı konuları düşünmesi lazım.Gecenin bi yarısı bi bayanı yanlız bırakacak kadar öküzse benim çirkeflik yapmam gerçekten Yüzsüzlük olurdu yani.
Ne yani beni aldatsa ben mi hatalıyım daha önceden beni aldatma diye uyarmadığım için? bUda onun gibi bişey

O olay benimde başıma geldi daha önce ilişkisi olmamış biriyle bende flört etmiştim.Ama evime kadar bırakırdı yani orda hakkını yiyemem.Ha hiçbişey bilmiyodu o ayrı konu..Ama yani daha önce ilişki yaşamamış diyede öküzlük yapması gerekmez.Bu onun yapısıyla alakalı bence.
Bende senin gibi şimdiye kadar seviyorum diye sustum ama nereye kadar dediğin gibi
Yaş farkına gelince 10 yaş ciddi bi yaş gerçekten bunuda bi ayrıca düşün.Gerçekten çok farklı oluyıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…