O olay benimde başıma geldi daha önce ilişkisi olmamış biriyle bende flört etmiştim.Ama evime kadar bırakırdı yani orda hakkını yiyemem.Ha hiçbişey bilmiyodu o ayrı konu..Ama yani daha önce ilişki yaşamamış diyede öküzlük yapması gerekmez.Bu onun yapısıyla alakalı bence.
Bende senin gibi şimdiye kadar seviyorum diye sustum ama nereye kadar dediğin gibi
Yaş farkına gelince 10 yaş ciddi bi yaş gerçekten bunuda bi ayrıca düşün.Gerçekten çok farklı oluyıo
Valla ya biri der bi önceki yani yediğin yemeğin hakkını ver biri gecenin bi yarısı sap gibi bırakır ortada hey allahım yaaaaa
erkekler bi acaip olmuş. bizde şans yok, kimisine bakıyorum dört dörtlük denk geliyor ama kıymetini bilmiyor :)
Dün gece erkek arkadaşımın evindeydik akşamdan gittim ben.beni bırakmaya yarı yola kadar geldi gece saat 11 di.Ben karanlık yoldan tek başıma geldim.Çok uykusu varmış çok içmiş 2 gün boyunca bende dedim beni bıraktıktan sonra düşüp kalma bi yerlerde bu halinle.Zaten seni yarıyola kadar bırakıcam dedi.Bende oraya varınca dedim buraya kadar getirceksen hiç getirmseydin.Olsun dedi.Bende çok bozuldum en karanlık sokaklardan tek başıma geldim 11 de.Ya başıma bişey gelseydi hiç düşünmedi bile.Daha öncede aynısını yaptı bikaç kere.Affettim ama tahamüllüm kalmadı bu beyinsizliğine.Bende ilişkiyi bitirdim.Hayır nolurdu yani uykun varsa var gelsen ölürmüsün 10 dk lık yoldu halbuki
Bence iyi oluyodu :) Bunla aramızda 4 yaş var , 30 yaşına giricek o, çocuk büyütüyorum resmen........
ilişkiyi bitirmekle doğru davranmışsın adam yarı yolda bırakıyor seni, oraya kadar da eşlik etmeseymiş zahmet edip.... bu tavrını her konuda sergilerse yolu açık olsun...
Hemde ne acaip yemin ederim şansıma ediyim diyip dün gece boğazımı sıkasım geldi
O saatte sizi yanında istiyorsa görüşüyorsanız durağa kadar bırakmayı aracınıza bindirmeyi bilecekeve bırakması bile gerekte neyse çok düşüncesiz belli içkinin verdiği bir şey mi anlamam ama içmesi bu derece iyi değil zaten evlilikte sorun yaratabilir
Biçok konuda böyle sabit fikirlidir.Önceden daha çok yapardı beyinsizlikler ne zamanki ben çok ağırlığımı koydum kendine gelmeye başladı.
Biçok şeyi affederim düşünememiştir diye ama ya benim başıma bişey gelseydi bu çok hassas bi konu bu konuda taviz vermeyi düşünmüyorum
Affedilecek bi konu gerçekten değil çünkü
Birde annesi demezmi gidiyomusun kızım evet gidiyorum dedim oğluna dönmüş sen nereye gidiyosun diyo.Yuh be kadın saat olmuş 11 oğlun kız arkadaşını bırakmaya gidiyo nereye gidecek anasıda ayrı bi öküz
ay kıyamam ya boşver inş çooooook daha iyisi çıkar en azından kıymetini anlayan canım
armut dibine düşer derler ya cidden anne de oğlundan betermiş asıl annesinin oğlum kız arkadaşını evine bırak bu saatte yalnız bırakma demesi lazım. bence şükret ki henüz arkadaşken karakterini belli etmiş sen de doğru bir tavır koymuşsun.
Hiç ama hiç sanmam.Bende şans yokki
öyle deme canım ya. bende öyle diyordum sonra nişanlımla tanıştım mutluyum. gerçi biraz odun bazen çok düşüncesiz davranabiliyor ama yonta yonta normale dönmeye başladı çok şükür :)
Tbiki yapacak bırakacak bi iyi günde kötü günde yola çıktık onla sonuçta.Ama bizimkinde beyin yok.İÇki konusuna gelince evet evlilikte sorun yaratabilir onu bende düşündüm çok.Tek güzel yönü içince hiç sapıtmaması o yüzden devam ettiriyodum ilişkiyi.Yani ama bu durumun içki içmesiyle alakası yok.Kafası zehir gibi herşeye çalışıyo bunu mu düşünemicek bi tek içkiliyken
Canım anası zaten ayrı bi mahlukat.Dün gece bana bi elbise gösterdi giyermisin kızım dedi ben bunları oğlanların sünnetinde giymiştim dedi bende giyerim derim ayıp olmasın diye tam senin bedenine uygun falan filan dedi.Sonra kaldırıp dolaba astı anlam veremeddim şaştım kaldım.Annesi de gerçekten çok düşüncesiz bi kadın bunu başından beri biliyodum.Oğlunu hiç ama hiç yetiştirememiş
Bence çok sağlıklı değil devam ettirmek sizi o saatte düşünmeyen biri verdiğiniz değeri ne kadar hakeder düşülmeli
Hep biz mi yontucaz ya bi kere yontulmuş gelsinnnn
sadece giyip giymeyeceğini mi öğrenmek istedi acaba yani sen olsan bu elbiseyi giyer miydin der gibi ne anlamsız bir hareket olmuş cidden. madem soruyor insanın aklına o elbiseyi sana hediye edeceği ve o anda vereceği gelir değil mi ne yapmak istedi acaba.
valla bu konuda çok haklısın gerçekten :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?