Siz olsaniz bu insanlarla iletisiminiz nasil olurdu.

Birde onların anladığı dil sayıp döküp 10 dakika sonra balım gülümm olmak . Kv bu olaydan 2 3 saat sonra beni aradi 3 kere açmadım . Yağ var mı diye aramış düşünebiliyomusunuz
 
Anlıyorum fakat sizin sorununuz kv ile değil eşinizle bunu anlamanız için biraz daha zamana ve yıllara ihtiyacınız olacak.
 
Eşinin birşey dememesine artık kızma bence.Öyle insanlar var ki ne desen boş bunu eşimin ailesini görünce anladım.Eşin sen yokken söylemiş olabilir senin yanında onlar küçük düşmesin diye susuyor olabilir.Eşim defalarca annesini benim yanımda azarlamıştır ki bu benim hiç görmek istemeyeceğim birşey.Ben anneme onları desem annem uzun süre yüzüme bakmazdı ama annesi haftaya yine birşey yaşanmamış gibi konuşuyor.(eşim haftada bir gider yani ertesi gün olsa eminim aynısı olur.)Yada birkez eşimin babası annesine bağırmıştı bütün sokak duydu dakikalarca söz saydı kadın gülerek geldi oturdu ben şok oldum.Sen bu insanın yüzüne tükürsen Yarabbi şükür der oturur böyle yani.Bazı insanların normal rutin.Bu sebepten fazla birşey bekleme.Herkesin yaptığına göre mesafeni koy öyle görüş.Ben bir ay önce kavga ettim eşimin annesiyle telefonda artık gidip gelmeyi düşünmüyorum.Beşinci seneye gireceğim bende.Eşimin görüş diye bir talebi olmaz bu yönden şanslıyım.Sende eşin için git istediği kadar işini falan yapma tabi niyetini temiz tut git.
 
Birde onların anladığı dil sayıp döküp 10 dakika sonra balım gülümm olmak . Kv bu olaydan 2 3 saat sonra beni aradi 3 kere açmadım . Yağ var mı diye aramış düşünebiliyomusunuz
Yukarıda bi arkadaşa bunu yazmıştım siz de benzer bir ailedesiniz sanırım. Gidince illaki konuşmak istiyorlar çünkü çok uzun oturuyorlar kahvaltı yemek 2 öğün geçiyor nasıl bahane bulup yardim etmeyeceğim bilmiyorum. Bebeği emzirecek ya da altını değiştirecek olsam bile kaçtı gitti diyorlar düşünün
 
Sofra toplama kaldırma tamamda temizlik yapma dedim ben hem iki öğün ne yaaa eşimle bile annemlere bir öğün için gideriz 3-5 saat en fazla bu kadarı abartı sen ne yap et tek öğüne düşür o durumu iş çıkar kendine evde yada eşinle gezmeye git sonra akşam uğrayın falan.
 
eşiniz gerçekten annesine hiçbişey diyemeyecek kadar pasifse
sizde onun için üzülmeyin
birgün normal zamanda "beni annene karşı az da olsa korusaydın bu işler böyle olmazdı" vs gibi konuşun
 
Allah size sabır versin ne deyim belli ki eşinizi seviyorsunuz ama bu şekilde giderse çok yıpranacaksınız. Yakın oturmanız da etkili sanki biraz.
 
Kv tam psikopat

Seni çok kıskanıyor

Oğlunu paylaşamıyor.

Bence eşine açık açık aile huzurum için daha annene gitmeyeceğim o da bu eve gelmesin torununu görecekse arada götürürsün de.

Bir iş bulup çalış ekonomik özgürlüğün de olsun kimseye muhtaç olma
 
Esinle acik acik konusmuyorsun, o da sana karsi acik degil.. gidersen hakaretleri kabul etmis olursun..
 
Tehlike sınıfına girecek bir kaynana. Insan evladini karisindan niye ayırır. Siz de o oyle söylerken tamam hadi bosa bizi deyin. Öyle tehditlerle olmuyor bu işler. Eşiniz birazcık anakuzusu heralde. Malesef bu tür erkekler oldukca fazla. Esinizle baska sıkıntınız yoksa onun tarafina mesafe koyarak yolunuza devam edin. Arkanizdan mi konusuyorlar, ogluna mi sariliyor, sana laf mi ediyor sadece sus. Cevaplarini aldiklarinda bile değiştiremedigin insanlarla karsi karşıyasın. Sessiz kal muhattap olup sinirlerini yipratma. Siz gitmeseniz de oluyor ayrica. Sirf gösteriş icin gelinlerine diş gecirttiklerini kanitlayip ego tatmini için gelsinler istiyorlar. Salın kendinizi 3 günlük dünya. Bende 4 5 ay oncesine kadar sizin gibiydim. Allahim diyorum ne kadar aptalmisim. Esim gidelim dediğinde o anki ruh halime bagli gidiyoruz. Bir kosede konusuyor konusuyor susuyor. Agzimu acmiyorum. Huzuru susmakta buldum. Onlarin seviyesine indigimde çıkış kapisi buluyorlardi ama artik kendi seviyemdeyim ve onlari duymuyorum bile. Esimle mutlu olmama bakiyorum. Hatta bazen yaninda nispet bile yapiyorum. Sizde guzel yuvanizi esinizin annesi yüzünden bozmayin. Taktik değiştirin
Birde onların anladığı dil sayıp döküp 10 dakika sonra balım gülümm olmak . Kv bu olaydan 2 3 saat sonra beni aradi 3 kere açmadım . Yağ var mı diye aramış düşünebiliyomusunuz
Daha da kötülerine şahit oldum siz de olmussunuzdur. Bu yüzden kısacık hayati degmeyecek insanlari kafaniza takmakla geçirmeyin. Boşverin hayat anlayislari bu kadar demek ki... Onemsemezseniz hareketlerini mutlu olursunuz, önemserseniz onlaralin ekmegine bal kaymak sürmüş olursunuz.
 
Normal bir misafir nasil karsilanirsa oyle karşılıyorum. Kendi evimde asık yüz olamam onlerinden yemeyi icmeyi kesmiyorum bu sebeple hep mutfaktayim. Yanlarina cok az ugruyorum. Bana yardim etmek isterse ben kendi duzenime göre sonra hallederim simdilik bildiginiz gibi takılın diyorum yapmıyor. Geciyor iceriye oturuyor. Onceden kankaydik. Ama arkamdan oyle seyler soyleyip yapti ki. Bu yüzden hatasini bildigi için pek ses etmiyor. Aradiginda acmak istiyorsam aciyorum acmak istemezsem orali olmuyorum. Mesajlarini gormezden geliyorum. O konusuyor ve susuyor. Ben 6 ay ayni evde yasadim sizinkisi 1 gun 1 hafta olsun inanin gecer. Herkes he deyip geciyordu bende sustum. Onun amaci zaten onu kaile almami saglamakti bunu yapamayinca da hersey sona erdi. Bir süre sonra zaten cokta sizinle ayni ortamda bulunmak istemiyorlar. Simdi benden kiymetlisi yok. Ama nafile... Size giymemi diyor. Ses etmeyin ertesi sefere yine aynisini giyin. Kocanizla gitmeyin mi diyor gidin. Bir süre sonra vazgececektir. Biraz uzun bir yolculuk ama kalıcı. Siz cevap vermezseniz esiniz de sizi hakli goruyor. Onu kaile aldigim zamanlar esimle hep huzursuzdum. Surekli ana konumuzun arasinda annesi vardi. Simdi diyorum o degerli vakitlerimi daha güzel şeylerle gecirebilirmisim. Ne kadar issiz güçsüz hayat uzunmus gibi davranmisim. Bazen yine damarima basmaya calisir cunku zayif noktalarini cok samimi oldugum zamanlarda gostermistim ama o zayif noktalarimi da sayesinde tamir ettim.
 


Çok kızdım sana saf mısın arkadaşım kocan mutsuzmuş, sen mutsuzken neden umursamadı ağzını açmadı, bırak debelensin kendi mutsuzluğunda çok takıyorsa kafasına annesine haddini bildirsin, ne münasebet onu doğuran ana da seni kim doğurdu. Gitme görüşme, yaz bi tarafa yaşadıklarını her gitme talebinde oku otur yerine. İnanılmaz kızdım şu anda, anası babası yok biz ona aile olalım diye düşüneceğine söylediklerine bak, densiz kadın.
 










Şu insanlara der misin Allah aşkına



Sevmediğin bir gelini neden yanında istiyorsun sürekli der misin???????? kocana sor, kp sor, kv sor.

Bir düşünsünler bakalım. Hem sevmiyorlar hem hergün ara sor gel git. Kocan çok pasif duruyor ya sus diyemedi mi şu kadına.
 
Eşin savunsa annesinin yanında savunurdu yağ almaya gittiginde savunmuş felan hikaye.Eğer barışırsan bile merhaba merhaba. Sakın temizlige felan alıştırma.Eli ayagı tutuyor kızıyla otursun yapsın.Ortalığı fitnelemeyi biliyorya temizligide yapsın.
 
Bunu da daha önce kullandılar biliyo musunuz. Ben yanlarına gitmemek fazla muhatap olmamak için zamanında mutfakta hazırlıkla vs uğraştım ama resmen hizmetçi gibi hoşlarına gitti. Ayagimza ha bire yemek çay kuruyemiş geliyor hesabı. Ikide bir gelmeye ve saatlerce oturmaya başladılar. Onlar gayet içerde kakara kikiri ben yoruldugumla kaldim .
Bizimde sizin gibi her kavgamzida annesinin lafı
 
Sadece elinde tel ortalığı karıştırmasını bilir zaten
 
Gerçekten bende düşünüyorum bunu sadece egolarını tatmin etmek için . Nerdeyse 5 yılllık evliyim inatlari bitmedi neymis her gün gidecekmişim oraya .
 
Kocamın genel yapısı bu . Hep ne sis yansın ne kebap . Az bi beni degilde kendini öne atsa belki farklı olurdu. Hep sustu. Hep ben fena gelin bak erken kalkmk istiyor bak gec geldiler vs vs .

Ve benimde hep susmami istedi esim. Tartismalrimzda böyle ben ağlarım bağırırım o hep susar. Annesine de böyle . Arar koca adama bağırır çağırır eşim dinler
 
Gitmeeee aynı şeyler tekrar eder
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…