- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
konu özetle "kv nin evine gitsem mi gitmesem mi"
siz koskoca konuyu 2 cümlede sığınma evlerine nasıl getirdiniz?
Kimsem yok dediği için bi öneri sundum ben kendini yanlız hissedip herşeye susmasın pasif durmasın diye anne babasizlik çok zor o şuan güvencesi olmadığı için kendini boşlukta gibi hissedebilir kv ise bunu bildiği için üzerine gidiyor bence ama konusmazsa onun için daha zor olabilir çünkü o geri cekildikce kv üzerine gidicekkonu özetle "kv nin evine gitsem mi gitmesem mi"
siz koskoca konuyu 2 cümlede sığınma evlerine nasıl getirdiniz?
Canım onu da anlamaya çalış bi yanda anne diğer yanda es ikisinden birini seçmek istemiyor ikisiyle de işi yürütmek istiyor bence esin çünkü benimki de öyle ondan diyorumEvet hepiniz haklısınız is eşimde bitiyor ama onda is yok.....
Ama eşim bana bi kere bile hak vermez sizin durumlar nasıl .Canım onu da anlamaya çalış bi yanda anne diğer yanda es ikisinden birini seçmek istemiyor ikisiyle de işi yürütmek istiyor bence esin çünkü benimki de öyle ondan diyorum
Eşim ben hakliysam mutlaka beni savunur bana değer verir bazen de tam tersi olur yapacak bisi yok ki çocuk için susuyorum bazen aileme söylesem hemen alırlar eşimle sıkıntım yok benimde senin gibi kayinvalide elti kayın sorun var bizdeAma eşim bana bi kere bile hak vermez sizin durumlar nasıl .
Bunu denedim ama yapamadım. Daha doğrusu sürdüremedim. Dediğiniz gibi uzun bir süreç ve farklı bir karaktere bürünmek beni çok yordu . Bir iki üç ama dedim ben bu değilim ben onun gibi bir insan değilim....Annesi babası yok deyip sahip çıkmaları gerekirken bu yaptıklarını Allah affetmez.
Sen mutsuz ve çaresiz oldukça o kendini güçlü ve galip hissediyor.
Yapman gereken bence ona kendisinin aciz ve çaresiz olduğunu hissettirmek. Nasıl mi? Yapabilirsen gidip gelmeye devam et. Onların yanında neşeli ve keyifli olmaya çalış. Laf sokmalarını tavırlarını ciddiye almadığını göster. Mesela oğluna sarılıp altın bilezik lafını ettiğinde aman anne ya aşkolsun gibisinden gülmeli makaralı biseyler söyleyip hemen konuyu değiştirebilirsin. Yani aslinda onu bir sekilde sahneden indirmen lazım.
Uzun ve meşakkatli bir süreç. Değer mi bu mücadeleye hiç bilmiyorum. Çünkü geri adım atmayacaktır. Sürekli bir savaş halinde olacaksınız. Sadece o da artık senin şimdiki halin gibi mutsuz gergin stres içinde olacak uykuları kaçacak. Belki eşin sen keyifli taraf olduğun için sana daha yakinlasacaktir.
Bence cozum arayin bosanmayin.esiniz size karsi iyiymis zaten bu karekterler ailesine de iyi olur o nedenle size iyi olan taraflari gorun.belliki merhametli birisi o nedenle öyle ailesine sizi cok sert sekilde savunamaz.kv kendinizi siz savunun laf vurursa altta kalmayın kendiniz degerlisiniz bunu ona hissettirin ya da sessiz kalip esinize senin hatrina susuyorum ama farkina var diyin..ben tabiki sessiz kalamazdim ama bazende oluyorki insan o an bisey diyemiyor.uzulmeyin esinizle mutlulugunuza bakinSu an çalışmıyorum bebeğim küçük. Dedigim gibi annem babam vefat etti. Süreç çok zor olur. Eşimle tek sorun ailesi . Onun dışında hiç sorunumuz yok kaynanamin da çekemediği bu. Esim ev işine yardim eder gece bebeğimize bakar ben çok uykusuzsam kahvaltı hazırlar küfür hakaret siddet asla hic yok. Ama bu sorunu aşamıyoruz. Dili tutuluyor adamın annesi babası karşısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?