- 3 Mayıs 2011
- 13.821
- 49.076
- 798
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
ne kadar fevri hareket etmişsiniz. sanki günlerce bakıp ilgilenmedi..
belki doğum vardı belki acil hastası vardı. geniş bir zamanda inceleyip dönecekti size..
Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanirim . Inşallah öğrencilerinizin maillerinde okuduğunuzu anliyorsunuzdur . Iyi günler dilerimÖzel diye bu tribiniz bence.
Aynısını bazen bende deneyimliyorum.
Öğrenci mail atıyor. Sonra arıyor mailime bak diye. Müsait olduğumda bakacağım zaten niye taciz ediyorsun zırt pırt. Ama özel sonuçta para veriyor o kadar.
Bu triple, ilgi ilgi ilgi tripleriyle bu hamilelik zor geçer. 1 gün bekleyememişsiniz.
Bence doktorunuzu değiştirin. Bunu o doktor için söylüyorum. Paranızla satın almadığınızı da unutmayın lütfen.
Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanirim . Inşallah öğrencilerinizin maillerinde okuduğunuzu anliyorsunuzdur . Iyi günler dilerim
Okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanirim tekrar izah edeyim gün içinde defalarca çevrimiçi oldu . Ve şu anda kadın doğumda yoğunluk da yok . Ben gittiğimde de öyleydi . Kaldı ki yoğunluk vardıysa bile forumdaki yorumu görüp nasıl bir anda aradı peki? 9 saat boyunca sonuclarima bakip arayamayan doktor yorumu görüp 5 dk içinde aradiBir de kadın doğumun ne yoğunluğu var denmiş. Şaka gibi.
Belki zoe bir doğumda veya ameliyat üstüne ameliyata giriyordu.
Mesajları da akşam okuyacaktı.
Yok atarım okuduğunuzu anlamadığımız içinBurada sizinle doktoru taşlamadığım için mi bu atar
BAna para vermiyorsunuz ama ben size ilgi göstermek zorunda değilim
Direkt sağlık bakanlığına şikayet edin bence. Foruma yazmak az olmuş. Nasıl kossskoca size anında dönmez? Bu nasıl rezilliktir? Yıllarca okumuş ama boşuna okumuş o doktor.
Okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanirim tekrar izah edeyim gün içinde defalarca çevrimiçi oldu . Ve şu anda kadın doğumda yoğunluk da yok . Ben gittiğimde de öyleydi . Kaldı ki yoğunluk vardıysa bile forumdaki yorumu görüp nasıl bir anda aradı peki? 9 saat boyunca sonuclarima bakip arayamayan doktor yorumu görüp 5 dk içinde aradi
Yok atarım okuduğunuzu anlamadığımız için
Hanımefendi bu halde bir de sizinle uğraşmayayım hadi bakin işinize.
Tekrar ve sabırla izah ediyorum . Forumda mesaj görülüyor benim bütün gün ulasamadigim doktora forumda gören kişi hemen ulaşıyor. Doktor da o yoğunluğunda beni arıyor ki sileyim onu orada çok kişi görmesin . Ama evde oturup üçlü test gibi ciddi bir testin sonucunu beklerken korkabileceğim strese girebileceğim de düşünülmüyor .Siz tutarsızsınız. Forumda kendi mi gördü yoksa foruma arkadaşı üyeydi de o mu söylemiş?
Ben okuduğumu gayet iyi anlayıp yüzünüze vurduğum için böyle sinirli olmayasınız?
Sizden daha acil hastaları vardır. Onlara dönüş yapmıştır. Sıraya koymuştur. 10 mesaj geldiyse her boşluğunda birine dönüyordur. Olamaz mı?
Doktor değilsiniz hastane çalışanı değilsiniz. Kadın doğum yoğun değil diye nasıl bu kadar atabiliyorsunuz. Evet siz gittiğinizde boştu ama bende diyorum ki ya o gün yoğunsa? Ya o gün ekstra bir durum olduysaama kadın mesajlara sırayla dönüyorsa?
Ne alakası var işini yapıyor doktor neden kişiselleştirsin ki o kadar olgunluktadır merak etmeyin tutup randevu aldığınızda size bakmayacak doğumu yaptırmayacak değil ya bu kadar takmanıza gerek yok
ama daha ilk gönderdiğniz gün üzerinden sadece saatler geçmişken benimle ilgilenmedi de cevap vermedi de diye forumda yazmanıza hiç gerek yoktu burada da hala savunuyorsunuz ama kendinizi arkadaşı görmüş doktora söylemiş arayıp dediniz konunuzda , yorumlarda da nasıl forumda görüp aradı diyorsunuz tezatsınız. Arkadaşı arayınca gönderinize bakmış olabilir
tek hastası siz değilsiniz ve gerçekten durumunuz acil değil.. Ayrıca forumda bunu yazarak belki çok iyi bir doktora başkalarının önyargıyla yaklaşmasına neden oldunuz. Doğum katı farklı virüsle alakalı değil hala rutin kontroller yapılıyor doğumlar oluyor
Neden peki ? Tavri degisir diye mi dusundunuzDoktor u değiştirin.
Tekrar ve sabırla izah ediyorum . Forumda mesaj görülüyor benim bütün gün ulasamadigim doktora forumda gören kişi hemen ulaşıyor. Doktor da o yoğunluğunda beni arıyor ki sileyim onu orada çok kişi görmesin . Ama evde oturup üçlü test gibi ciddi bir testin sonucunu beklerken korkabileceğim strese girebileceğim de düşünülmüyor .
Konuşma biçiminiz daha doğrusu yargılama biçiminiz korkunç kötü inşallah sosyal hayatınızda da bu tarzda değilsinizdir .
Tekrar tekrar söylüyorum yürüyün gidin
Yok siz rahat olamazsınız diye dedim.Sizi arayıp hesap sorar tavrı falan.Gerçi karşılıklı özür de dilenmiş ama ne bilim bu olay olmasa iyiymiş.Neden peki ? Tavri degisir diye mi dusundunuz
İnşallah sizde sosyal hayatınızda insanlar size ilgi göstermedi diye anında bu tarz davranmıyorsunuzdur. Forumda istediğim konuya girme özgürlüğüm var. Allahtan buraya para vermiyorsunuz
Ama beni engelleyebilirsiniz bakın size ipucu
YazııııkkkkkkAma evde oturup üçlü test gibi ciddi bir testin sonucunu beklerken korkabileceğim strese girebileceğim de düşünülmüyor .
3 hafta sonra tekrar randevum var . Bu sefer ayrıntılı ultrason olacak . Doğrudan başka bir doktordan randevu almak sanirim en doğrusu ..Yok siz rahat olamazsınız diye dedim.Sizi arayıp hesap sorar tavrı falan.Gerçi karşılıklı özür de dilenmiş ama ne bilim bu olay olmasa iyiymiş.
Ne kadar kötü kalplisiniz . Ne kadar ... diyeceğim hiçbir şey yok . Allah gorsunYazııııkkkkkk
Ne kadar kötü kalplisiniz . Ne kadar ... diyeceğim hiçbir şey yok . Allah gorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?