Siz olsanız doğruyu söyler misiniz bi bakın kafayı yemek üzereyim

Siklamen07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
635
335
103
merhaba hanımlar sorum kısa ve öz başka yorumlara kaymamak adına tek aradığım cevap şu : Biri sizi arasa ve sevgilimle ilişkiniz var mı ben onun kız arkadaşıyım eğer böyle bi durum varsa bi bayan olarak sizden yardım istiyorum böyle bir insansa bilmek istiyorum dese
1) korkar panikler inkar edersiniz
2) evet bi süredir konuşuyoruz kaç kurtar kendini bu adamdan şeklinde yardımcı olur musunuz

Aradığım kişi evli belkide korktuğu için inkar edebilir mi yoksa gerçekten mi ilişkileri yoktur . Erkek arkadaşımın telefonunda o bayanın ismi erkek ismiyle kayıtlıydı ama vatsapta bayan resmi vardı bu şekilde olaylar gelişti

Aradığım kişi evli belkide korktuğu için inkar edebilir mi yoksa gerçekten mi ilişkileri yoktur . Erkek arkadaşımın telefonunda o bayanın ismi erkek ismiyle kayıtlıydı ama vatsapta bayan resmi vardı bu şekilde olaylar gelişti
Tamam da niye inkar etsin ki yani siz olsanız sizi biri arasa sevgilim sevgiliniz mi dese inkar mı edersiniz

Doğruyu söylerdim. Ama bende o adamı terk ederdim hayatında biri varsa. he sen bunu bilip kabul ettinse yorum yok
Kadın öyle bi durum olmadığını söyledi 1 saate yakın konuştuk benim yüzümden böle anlamaız bi durum yüzünden bittiyse çok üzülürüm dedi . Zaten benimkinin telefondan ben yazıştım sen bana neden aşkım demiyorsun yazdım sen karıştırdın galiba vs dedi ama çok soru işareti var ya bana numaramı bulmuş dedi sevgilim bişe sormak için aradı dedi kadın yurt dışında ama kadına yazdığımda sen benim numaramı nerden buldun dedim sen verdin ya dedi . Ooo alzehirmer başlangıcı geçmiş olsun dedi . Sonra kadını aradığımda yani hatırlamıyorum bulmuşumdur bi yerden vs dedi sesi panik ve tedirgindi sonra vatsap resmini kaldırmıştı

Hayır niye inkar edeyim.. Arayan kişinin gerçekten benim sevgilimle ilişkisi var mı onu sorugularım ne bileyim sen kimsin seni tanımıyorum. Kanıtlar mısın ilişkin olduğunu derim. Eğer 2 kişiyi de aynı anda idere ediyorsa da ayrılırdım kıza da yardım mardım düşünmem. O da öğrenir zaten bu durumu.

Tamam da niye inkar etsin ki yani siz olsanız sizi biri arasa sevgilim sevgiliniz mi dese inkar mı edersiniz
Yani kadının dediklerine inanmalı mıyım :( ama okadr şüpheli çelişkili durumlar var ki gerçekten ne düşüneceğimi bilemez haldeyim çünkü 1,5 yıl önce bi aldatılma yaşadım ve toparlamaya çalıştık okadr iyi gidiyordu ki herşey yani yine mi yaa dedim ilişkim olan biri değil dedi neden kadriye değilde kadir die kaydettin dedim

Yani kadının dediklerine inanmalı mıyım :KK43: ama okadr şüpheli çelişkili durumlar var ki gerçekten ne düşüneceğimi bilemez haldeyim çünkü 1,5 yıl önce bi aldatılma yaşadım ve toparlamaya çalıştık okadr iyi gidiyordu ki herşey yani yine mi yaa dedim ilişkim olan biri değil dedi neden kadriye değilde kadir die kaydettin dedim
Cevabı ne oldu

Yani kadın asla öyle bi şeyim olmaz olur mu öle şey vs dedi çok üzüldüm senn göz yaşlarına benm yüzümden olmadık yere ilişkiniz bitti ara çocuğu özür dile hatta dedi . İnanmalı mıyım ona bilemedim

Canim evli ise kadin, korkusundan oyle demistir.
Kadriye niye kadir diye kaydedilsin ??
Telefon dokumune uladabilirsen ak koyun kara koyun ortaya cikar.

Güvensiz bir aşk. Böyle ilişki de olmaz ki ama yarın öbür gün evlendiğinizde ne yapacaksınız. Nuri gördüğünüz ismi nuriye mi acaba diye mi düşüneceksiniz. Yani kızmayın ama güven olmayınca çok zor oluyo. Tez vakitte düzeltirsiniz umarım

Canim evli ise kadin, korkusundan oyle demistir.
Kadriye niye kadir diye kaydedilsin ??
Telefon dokumune uladabilirsen ak koyun kara koyun ortaya cikar.
Baktım dökümde yok kadın yurt dışında vatsaptan arama oluyor . Bende yemledim vatsaptan yazdım selam müsait misin die oda direk ara dedi .sonra benimki arayıp anlatıyordu kapattım çünkü o söyledikçe kadın teyit edecekti. Neyse mesaj attım seni özledim vs tepkisiz kaldı kalp yolluyorum yok işte kızının resmini atıyor ne yapıorsun dedim aynı dedi ne oldu sizin dönüş işi dedim yok dedi sonra sen neden bana aşkım demiyorsun dedim oda sen karıştırdın heralde mehmet dedi ne aşkımı

Güvensiz bir aşk. Böyle ilişki de olmaz ki ama yarın öbür gün evlendiğinizde ne yapacaksınız. Nuri gördüğünüz ismi nuriye mi acaba diye mi düşüneceksiniz. Yani kızmayın ama güven olmayınca çok zor oluyo. Tez vakitte düzeltirsiniz umarım
Evet bide bu konulardan çok yıprandık yoruldum yani kim doğruyu söylüyor yine mi aldatma vakası ay bilemiyorum ki ga

Back
X