- 9 Kasım 2018
- 161
- 114
- 103
- Konu Sahibi Siklamen07
-
Sanki çocuk siz öğreninceye kadına haber etmiş gibi hissettim ben şu yazdıklarınıza bakınca:/Baktım dökümde yok kadın yurt dışında vatsaptan arama oluyor . Bende yemledim vatsaptan yazdım selam müsait misin die oda direk ara dedi .sonra benimki arayıp anlatıyordu kapattım çünkü o söyledikçe kadın teyit edecekti. Neyse mesaj attım seni özledim vs tepkisiz kaldı kalp yolluyorum yok işte kızının resmini atıyor ne yapıorsun dedim aynı dedi ne oldu sizin dönüş işi dedim yok dedi sonra sen neden bana aşkım demiyorsun dedim oda sen karıştırdın heralde mehmet dedi ne aşkımı
yok kapalıydı tel zaten yurt dışı olduğu için vatsptn yazdk gitmedi sınra açınca kadın ara yazmış sonra kendisi aradıSanki çocuk siz öğreninceye kadına haber etmiş gibi hissettim ben şu yazdıklarınıza bakınca:/
Tabiki söylerimmerhaba hanımlar sorum kısa ve öz başka yorumlara kaymamak adına tek aradığım cevap şu : Biri sizi arasa ve sevgilimle ilişkiniz var mı ben onun kız arkadaşıyım eğer böyle bi durum varsa bi bayan olarak sizden yardım istiyorum böyle bir insansa bilmek istiyorum dese
1) korkar panikler inkar edersiniz
2) evet bi süredir konuşuyoruz kaç kurtar kendini bu adamdan şeklinde yardımcı olur musunuz
merhaba hanımlar sorum kısa ve öz başka yorumlara kaymamak adına tek aradığım cevap şu : Biri sizi arasa ve sevgilimle ilişkiniz var mı ben onun kız arkadaşıyım eğer böyle bi durum varsa bi bayan olarak sizden yardım istiyorum böyle bir insansa bilmek istiyorum dese
1) korkar panikler inkar edersiniz
2) evet bi süredir konuşuyoruz kaç kurtar kendini bu adamdan şeklinde yardımcı olur musunuz
Ya tabiki öyle ama karşıdaki kadında bu şekilde iyi niyet düşüncesine girip itiraf eder miydi yoksa evli bi kadın olduğu için korkup inkar mı ederdi yada kızım gençsin bak yoluna bu adam seni aldatıyor der miydiPaniklemek ve inkar neden? O değil de 2. Seçenek hayatımda duyduğum en saçma seçenek. Sen neden kendini kurtarmayı seçeneklere eklemedin anlamadım!
Burada kendini esas kız konumunda düşündüysen sıralamanın hiç önemi yok uyandırayım..!
Ya arkadaşım madem aldattı seni evli değilsin neden hemen ayrılmıyorsun. Ben eşimi evlenmeden önce yakalamış olsam asla evlenmezdim devam etmezdim. Evlendikten sonra yakaladım beni aldattığını. Şimdi ha deyince ayrılamıyorum keşke bilseydim bunları. İlerde bu adamla evlenirsen bile bile lades diyeceksin haberin yokYani kadının dediklerine inanmalı mıyımama okadr şüpheli çelişkili durumlar var ki gerçekten ne düşüneceğimi bilemez haldeyim çünkü 1,5 yıl önce bi aldatılma yaşadım ve toparlamaya çalıştık okadr iyi gidiyordu ki herşey yani yine mi yaa dedim ilişkim olan biri değil dedi neden kadriye değilde kadir die kaydettin dedim
Var bi çelişki ama ne bilemedim. Ben yerinizde olsam önceden de vukaatlı olduğu için bitirirdim ilişkimi.Niye dedim işten kadriye die kaydetmedin çekincen yoksa dedim doğru söylüyorsun dedi ne bilim düzgün açıklaması yoktu
Görüşmedik derken doğruyu söylüyor olsa bile görüşmeden de aldatabilir. Ayrıca daha önceden yalan söylemiş tekrar yalan söyleyebilir.Ya zaten en başta bu kim dedim kadir yazıo bayn resmi var dedim . Tanımıyorum alla alla kim ki neden öle resim koymuş benle alakası yok başkası mı kaydetti acaba aklıma bişe gelio ama acaba benm ark mı kullanmak için öle yazdı vs gibi önce püskürtmeye çalıştı ya dedim senn telefonunu kim kullansın zaten herşeyi geçtim bana hala böle karşıma geçip yalan konuştuğu için bitti . Sonra söyledi yurt dışından eski iş yerimden tanıdığım biri kesin dönüş için bilgi almaya aradı bi defa numaramı da eski iş yerindekilerden bulmuştur vs dedi .yazın gittiğinde görüştün mü dedim yok dedi kadında yok dedi . Başta neden bunu söylemedin madem dedim tepkinden korktum vs ay aldatıldım mı ben yine ya bilmek istiyorum
Bitirdim zaten ama aldattı mı bilmek istiyorum okadrVar bi çelişki ama ne bilemedim. Ben yerinizde olsam önceden de vukaatlı olduğu için bitirirdim ilişkimi.
Yok başka yerden uyaramadıGörüşmedik derken doğruyu söylüyor olsa bile görüşmeden de aldatabilir. Ayrıca daha önceden yalan söylemiş tekrar yalan söyleyebilir.
Kadın evli olabilir, üzerine kalsın istemiyor olabilir. Siz yazdıktan sonra sevgiliniz başka bir platform üzerinden kadını uyarmış olabilir. Olabilir de olabilir... Bu kadar şüphe olmamalı sağlıklı bir ilişkide.
Messenger, instagram falan onları da mı kontrol ettiniz? Veya ortak bir arkadaş?Yok başka yerden uyaramadı
bilemedim ama gidişat yani sanki bişeyler olduğunu gösteriyo.. umarım öyle değildir ama bi kadını bi insan neden erkek ismyle kaydederki? siz kıskanc bi insanmısınız belki siz yanlıs anlamayın die yapmıstr dicem ama bu cok iyi niyetli bi düşünce.. belki de bitirerek en iyisini yapmışsınız..Bitirdim zaten ama aldattı mı bilmek istiyorum okadr
Bilmiyorum düşünmekten başım ağrıdı evet çelişkiler çok fazla kadına inanmalı mıyım bilmiyorum onu yemlediğimde neden aşkım demiyorsun sende bana die dediğimde karıştırdın heralde demeside söylediklerini teyit ediyor. Ama numarayı benimki vermiş sonra müsait misin der demez neden ara der insan bu bi şifre miydi offf bunlarla uğraşmak istemediğim yorulduğum için zaten bitirdim ha bide karşımda çok rahat yalan söylemeyi seçtiği için onu erkek olarak kaydettiği için ne yalanların ne kadınların bitiyor dedim ve iki göz iki çeşme geri döndümbilemedim ama gidişat yani sanki bişeyler olduğunu gösteriyo.. umarım öyle değildir ama bi kadını bi insan neden erkek ismyle kaydederki? siz kıskanc bi insanmısınız belki siz yanlıs anlamayın die yapmıstr dicem ama bu cok iyi niyetli bi düşünce.. belki de bitirerek en iyisini yapmışsınız..
kıyamam üzülme lütfenBilmiyorum düşünmekten başım ağrıdı evet çelişkiler çok fazla kadına inanmalı mıyım bilmiyorum onu yemlediğimde neden aşkım demiyorsun sende bana die dediğimde karıştırdın heralde demeside söylediklerini teyit ediyor. Ama numarayı benimki vermiş sonra müsait misin der demez neden ara der insan bu bi şifre miydi offf bunlarla uğraşmak istemediğim yorulduğum için zaten bitirdim ha bide karşımda çok rahat yalan söylemeyi seçtiği için onu erkek olarak kaydettiği için ne yalanların ne kadınların bitiyor dedim ve iki göz iki çeşme geri döndüm(
Ya tabiki öyle ama karşıdaki kadında bu şekilde iyi niyet düşüncesine girip itiraf eder miydi yoksa evli bi kadın olduğu için korkup inkar mı ederdi yada kızım gençsin bak yoluna bu adam seni aldatıyor der miydi
bak canm diyelmki kadınla aralarnda gerckten hiçbişey yok o halde bile bi kadın sana kolay kolay aldatıldığını söylemez.. aralarnd abişey varsa zaten onları geç hiç söylemez.. bu çocuk seni aldatıo dermi hiç o da kocasını aldatıo bu durumda.. yani bundan bi sonuca varamazsınYa tabiki öyle ama karşıdaki kadında bu şekilde iyi niyet düşüncesine girip itiraf eder miydi yoksa evli bi kadın olduğu için korkup inkar mı ederdi yada kızım gençsin bak yoluna bu adam seni aldatıyor der miydi
Evet bende öyle düşündüm yani banada sıçrar diye korkup inkar ediyor olabilir. Ama ben benimkinin telden yazdığımda bana neden sen aşkım demiosun die ozaman sen karıştırdın heralde ne diosun dedibak canm diyelmki kadınla aralarnda gerckten hiçbişey yok o halde bile bi kadın sana kolay kolay aldatıldığını söylemez.. aralarnd abişey varsa zaten onları geç hiç söylemez.. bu çocuk seni aldatıo dermi hiç o da kocasını aldatıo bu durumda.. yani bundan bi sonuca varamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?