Siz olsanız doğruyu söyler misiniz bi bakın kafayı yemek üzereyim

Evet bende öyle düşündüm yani banada sıçrar diye korkup inkar ediyor olabilir. Ama ben benimkinin telden yazdığımda bana neden sen aşkım demiosun die ozaman sen karıştırdın heralde ne diosun dedi
canım işte emin olamıoki insan kanıt lazım ya dediğin gbi masum ya da kadın yalandan öyle yaptı..

Dogruyu söylerdim tabi ki ve baska sevgili durumuda varsa derhal terk ederdim

Kızlar konu çözüldü . Kadın dediği gibi yılda bir kafasına bişe takılırsa ararmış tr ile ilgili. Oda bu konulardan vukuatlı olduğu için aceleyle öle kaydetip ararım demiş ve unutmuş benle buluşacağında sürekli görüştüğü olsa gelmeden temizlerdi telefonunu zaten . Çok şükür bu sefer güvenimi boşa çıkarmadı :))

Minareyi çalan kılıfını hazırlar bas tekmeyi ben olsam sorgulamazdım ki çooook eskiden yaptığım oldu gördüm ve bitirdim kimseye de açıklama yapmadım araştırdıkça fırsat verirsin bir şey yoksa neden isim farklı en başta ordan açık vermiş şimdi kalkıp yok bişey için buldum numarayı vs sallamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…