Siz olsanız gider misiniz

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Herkese hayırlı bayramlar:) kuzenlerimle oturuyoduk bi andan bi kuzenime eşinin ailesinden msj geldi morali bozuldu. Kuzenim evli, eşinin ailesiyle sorunlar yaşaması evliliğini çok yıprattı o yüzden uzun süredir eşinin ailesiyle görüşmüyordu aynı şekilde enişte beyde..

Kayınbabasından gelen msj su; "Hayırlı bayramlar( bu hafta) ayın 8,9 u düğünümüz var bekleriz." kuzenim şok oldu bi anda. Eşinin haberi olup olmadığını bilmiyor, kaynı evleniyormus. Siz olsanız eşinize söyler misiniz, düğüne gider misiniz? Kız kaynı ne zaman nişanlandı evleniyor hiç bilmiyor bile , Eşimin kardeşi diye her şeyi sineye çekip böyle bir msjla davete gider misiniz? Çok kararsız kaldı birde oraya gidince eşiyle eski sorunlarını yaşayacağını düşündüğü için korkuyor.

Görüşmediğim yakın akrabam mesajla düğüne çağırırsa gitmem çünkü gittiğimde tavır yapılma ihtimali yüksektir. Niyetleri samimiyse telefon etmeliler evler yakınsa kayın nişanlısını alıp davetiye vermeye gelmeli ki kırgınlıklar bitsin..he gitmezseniz ne olur çağırdık gelmedi derler ama mesajla çağrılmış olmuyor

Ben aile içinde bu kadar kini normal bulmuyorum, eğer ki çok çok büyük bi hata yoksa. Ne bileyim iftira atılıp adını çıkarmışlardır ya da şiddet vardır o zaman temelli silinir. Ama bunlardan daha ufak bi mevzu ise en azından düğün bayram seyran ölüm hastalık durumlarında bi yüzyüze bakılması taraftarıyım.

Bizlere sordu bişey diyemedik şahsen ben olsam gitmezdim, mesefeler uzak ama düğüne 3 gün kala msj atılır mı işte emrivaki şekilde geldi teşekkür ler

Eşinin ailesi ayrılcaksın bundan istemiyoruz diye çok sorunlar çıkardı , çok büyük sorunları oldu kuzenim çok gurur yaptı ama bi taraftandan da gitmek istiyor ama gidince de eşiyle eskisi gibi sorunlar yasıycagını biliyor

Eşi ile oturup konuşacak.

Gidip gitmemesi gerektiğine birlikte karar verecekler.

Biz ayrıntı bilmediğimiz için doğru bir yaklaşım sergileyemeyebiliriz.
Sorun su kaybının nişanlandı bundan bile haberi yok ve uzakta oturuyorlar, birde zamanında kuzenime çok sorun çıkardılar eşiyle arası çok açıldı, korkuyordu eşiyle eski günlere dönmekten, birde hiç bi hazırlığı yok düğüne kalmıs3,4 gün şuan kendisi köyde bizle eşi çalışıyor

İnanın bilmiyorum bende anlayamadım belki eşinede atmıştır, eşi çalıştığı için soramadıda hiç bişey diyemedi
Bence arayıp söylesin eşine. Şahsi fikrim ben olsaydım gitmezdim sanırım. Ama belki eşi gitmek ister.

Bilemedim ya çok göreceli bi konu. Kuzenin açısından bakınca gitmek istememek de haklı ayırmaya çalışmışlar, sonra ailemi düşünüyorum böyle bi hata yapsalar yine de gitmek isterdim kardeşimin düğününe. Bence kuzenin bu konuyu eşine bıraksın. Kendi gitmese bile eşinin gitmesine karışmasın. Her şey bi gün düzelebilir, sonra abinin içinde kalır gidemedim kardeşimin en özel gününe diye.

Eşinin tarafından bakarsak ben olsam giderdim ama mesafeli davranirdim birkaç saat oturup kalkardim. Zaten düğüne 3 gün önce mesajla davet edene de bu kadar samimi olunabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…