- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzenimde aynı şekilde düşünüyor ama işte eşi oraya gidince değişip geliyor o yüzden çok tereddütlüBilemedim ya çok göreceli bi konu. Kuzenin açısından bakınca gitmek istememek de haklı ayırmaya çalışmışlar, sonra ailemi düşünüyorum böyle bi hata yapsalar yine de gitmek isterdim kardeşimin düğününe. Bence kuzenin bu konuyu eşine bıraksın. Kendi gitmese bile eşinin gitmesine karışmasın. Her şey bi gün düzelebilir, sonra abinin içinde kalır gidemedim kardeşimin en özel gününe diye.
Daha önceden haberim olsa hazırlık yapardım hediyesini alırdım felan dedi, bi anda msj gelince sok oldu birde eşiyle tekrar sorun yaşamaktan çok korkuyorEşinin tarafından bakarsak ben olsam giderdim ama mesafeli davranirdim birkaç saat oturup kalkardim. Zaten düğüne 3 gün önce mesajla davet edene de bu kadar samimi olunabilir
Eşine söylemeyi çok istedi bizde dedşk ama eşi sen neden gelmysun diye ısrar eder bunun üzerine tartısırırım diye korkuyordu, gerçekten büyük sorunlar yaşadı bir daha sorun yazarsak boşanmaya kadar gider diye cesaret edemiyor hiç bişeyeIster gitsin ister gitmesin ama esine soylesin derim.
Eşine söylemeyi çok istedi bizde dedşk ama eşi sen neden gelmysun diye ısrar eder bunun üzerine tartısırırım diye korkuyordu, gerçekten büyük sorunlar yaşadı bir daha sorun yazarsak boşanmaya kadar gider diye cesaret edemiyor hiç bişeye
Anliyorum ama asil esine soylemez de sonradan aile biz esine msj attik haber verdik derse asil o zaman is cigrindan cikar ve toparlayamaz..
Kesinlikle öyle, bi arkadaş yorum yapmıştı dediği gibi bencede istemiyorlar ama bilerek yapıyorlarAyrica is bosanmaya kadar gider diyorsunuz, bu durumda aile kasitli kuzeninize haber vermis olabilir. Isler fena halde rayindan cikabilir derim.
Gercekten çok teşekkür ederim söylediklerinizde çok haklısınınız, normal şekilde cagırsalar sorun etmezdi diye düşünüyorum, kuzenim aşırı vicdanlı yapılan kötülüğğ hemen unutur sadece korkuyordu ailesine gidince orada dolduracaklarını ve geldiğinde değişiecegini biliyor, ailesi kuzenime yapmadık rezillik bırakmadı ona bile sustu, ilk şeyi 3 gün kala msj atması, 2. Konuş ise eşini dolduracaklarından korkması o yüzden düşünemiyo bizde bişey diyemedi o yüzden sizlere soruyorumEşimin ailesi ile ilgili konular beni hiç bağlamaz.
Eşime sorarım, gitmek isterse yanında olurum. İstemezse gitmeyiz. Eşimin aile konusunda eşim ne derse o olur.
Geçmiş zaman tabi ki benimki. Ex eşimden bahsediyorum.
Sözümüze geldiler mesela. Sonra küstüler. Eşim görüşmeyince ben de görüşmedim. Eşim affedip görüşünce ben de görüştüm. Kişisel algılamadım. Nişandan sonra gene kaynımla küstüler, eşim görüşmeyince ben de görüşmedim. Sonra annesi ısrar etti, barıştılar. Evlerine gittik, evimize davet ettik. Düğünümüze gelmediler, çocuklarını da göndermediler. Üstüne alınmadım. Gerçekten. Bu onların kendi kardeşlerine verdiği değerdi çünkü.
Açıkçası aile ilişkilerini daha önce anlattığı için garip gelmedi, sadece eski eşim adına üzülüyordum.
Benim ailemle bir sorunum olsaydı, evet bu beni bağlardı. Ama eşin ailesini ciddiye alamıyorum. Ne yapıyorlarsa kendi oğullarına/kardeşlerine yapıyorlar, bana ne.
Siz eşinizle görüşün. Giderse yanında gidin. Samimi olmanıza, can ciğer olmanıza gerek yok. Gitmek istemiyorsa gitmeyin.
Kişisel algılamayın.
Daha önceden haberim olsa hazırlık yapardım hediyesini alırdım felan dedi, bi anda msj gelince sok oldu birde eşiyle tekrar sorun yaşamaktan çok korkuyor
Mesajla gelen davetiyelere prensip olarak gitmiyorum.Herkese hayırlı bayramlar:) kuzenlerimle oturuyoduk bi andan bi kuzenime eşinin ailesinden msj geldi morali bozuldu. Kuzenim evli, eşinin ailesiyle sorunlar yaşaması evliliğini çok yıprattı o yüzden uzun süredir eşinin ailesiyle görüşmüyordu aynı şekilde enişte beyde..
Kayınbabasından gelen msj su; "Hayırlı bayramlar( bu hafta) ayın 8,9 u düğünümüz var bekleriz." kuzenim şok oldu bi anda. Eşinin haberi olup olmadığını bilmiyor, kaynı evleniyormus. Siz olsanız eşinize söyler misiniz, düğüne gider misiniz? Kız kaynı ne zaman nişanlandı evleniyor hiç bilmiyor bile , Eşimin kardeşi diye her şeyi sineye çekip böyle bir msjla davete gider misiniz? Çok kararsız kaldı birde oraya gidince eşiyle eski sorunlarını yaşayacağını düşündüğü için korkuyor.
Eşine söylemeyi çok istedi bizde dedşk ama eşi sen neden gelmysun diye ısrar eder bunun üzerine tartısırırım diye korkuyordu, gerçekten büyük sorunlar yaşadı bir daha sorun yazarsak boşanmaya kadar gider diye cesaret edemiyor hiç bişeye