merhabalar
erkek arkadaşımın yıllar önce yakın olduğu, fakat zamanla başka yere taşındıklarından dolayı son birkaç yıldır yakın olmadığı, sadece instagram hikayelerde arada naber nasılsınlı mesajlaştıkları bir kız arkadaşı var. kızla benim tanışmam için hep bir ortam yaratmaya çalıştık ama bir türlü olmadı. kızla tanışıklığımız yok. olay özetinden sonra asıl meseleye gelecek olursam;
kızın nikahı var ve davet etmiş erkek arkadaşımı. sevgilimde bana illa sende gel dedi. hatta ilk etapta gelmemi çok istediği için elbise aldım vs.
Ama sonrasından düşününce benim bu kızla bir tanışıklığım yok , nikahı için 2 saat süren bir şehir değiştiricez, ki en can alıcı noktası bu korona dönemde yakınımın bile nikahına gitmiyorum, tanımadığım bir kzıın düğününe gitmek mantıksız geldi. sevgilime de 'zaten uzun zamandır görüşmüyorsun , ki görüşüyor olsan bile insanlar bu süreçte bırak arkadaşı, akrabalarının düğününe gitmiyolar, gitmemen şuan yargılanacak bişey değil, emin ol arkadaşında yargılamaz dedikçe;
her hafta avmye gidiyomuşuz (abartı her hafta değil büyük market alışverişim olduğu zamanlar tek seçeneğim orası olduğu için) , dışarda yemek yiyormuşuz ben o konularda pimpirikli değilmişim, neden bu konuyu bu kadar büyütüyomuşum, alt tarafı gidip yarım saat durup çıkıcaz kimseyi öpmiycez sarılmıycaz bu bu kadar büyütülecek bişey değil diyo

(kızın akraba bağları da çok kuvvetli değil , annesi yok babası başka bir kadınal yaşadığı için kızıyla artık hiç görüşmüyor ve zaten nikahta çok az kişi olacakmış)
empati kuramıyorum artık sinirlerim bozuldu. ''ben gelmek istemiyorum ama sen kendin istiyosan gidebilirsin, bu konuyu çok uzattın artık ısrar etme'' dedim en sonunda. ısrarının nedeni benim arabamla gitmeyi düşünüyor sanırım, ben gitmezsem araba ayarlaması gerekecek yada insanları kırmayı çok sevmeyen bir karakter kendisi, yakında bizimde nişanımız olucak biz gidelim ki gelsinler kafasında birazda bu da olabilir.
ya normalde insanlar eşlerini yalnız nikaha göndermek istemezler ama bu durum çok istisnai bana göre. sizcede gitmesem ayıp etmiş olur muyum erkek arkadaşıma, en azından hatırım için gel diyo çünkü. istemiyorum dediğim şeye bu kadar direttiği için bende de biraz inada bindi olay