Tabi çok haklısnız ben hep bakıyorum eşimin yeğenine ama evlerine gitmiyordum. Şimdi eşimi yanlız bırakmak da istemiyorumAnnesiz bir çocuğu anne kokusu kadar iyi gelen birşey yoktur
Dayının gösterdiği şefkat sevgi önemlidir eğer çok kırgın değilseniz gidin eşinize destek olun
Çocuğun yanında olun en azından yetişkin olana kadar
Bence gidin..Hanımlar eşim 2 yıl önce kardeşini kaybetti 2 kardeşlerdi. Biz damat ve ailesiyle sorunlar yaşamıştık o yüzden oraya gitmiyorduk ama yeğenini alır gezdiririz vs. eşimin yeğeni fıtık ameliyatı oldu ben de hastaneye geçmiş olsuna gittim şimdi geçmiş olsuna eşimin yiğenime gidecekler. Eşimde damatla öyle konulmuyor ama yiğeni için şuan gidiyor. Damat görümcem vefat edince aileisiyle yaşamaya kendi evlerinde başladılar. Sorum bende gitsem mi acaba neticede eşimle benden başka biri yok eşimin yeğeni için. Eşim gelmemi istiyor içinden belli ama beni zorlamaz. Eşimi yanlız bırakmasam da gitsem 2 saat eşim için sabretsem diyorum siz olsanız ne yaprdınız
Hastalık durumu var, yeğenin ve eşin hatrına gidilir.Hanımlar eşim 2 yıl önce kardeşini kaybetti 2 kardeşlerdi. Biz damat ve ailesiyle sorunlar yaşamıştık o yüzden oraya gitmiyorduk ama yeğenini alır gezdiririz vs. eşimin yeğeni fıtık ameliyatı oldu ben de hastaneye geçmiş olsuna gittim şimdi geçmiş olsuna eşimin yiğenime gidecekler. Eşimde damatla öyle konulmuyor ama yiğeni için şuan gidiyor. Damat görümcem vefat edince aileisiyle yaşamaya kendi evlerinde başladılar. Sorum bende gitsem mi acaba neticede eşimle benden başka biri yok eşimin yeğeni için. Eşim gelmemi istiyor içinden belli ama beni zorlamaz. Eşimi yanlız bırakmasam da gitsem 2 saat eşim için sabretsem diyorum siz olsanız ne yaprdınız
Ne yaşanırsa yaşansın ortada annesiz bi cocuk var gider elimden ne gelirse yapardımHanımlar eşim 2 yıl önce kardeşini kaybetti 2 kardeşlerdi. Biz damat ve ailesiyle sorunlar yaşamıştık o yüzden oraya gitmiyorduk ama yeğenini alır gezdiririz vs. eşimin yeğeni fıtık ameliyatı oldu ben de hastaneye geçmiş olsuna gittim şimdi geçmiş olsuna eşimin yiğenime gidecekler. Eşimde damatla öyle konulmuyor ama yiğeni için şuan gidiyor. Damat görümcem vefat edince aileisiyle yaşamaya kendi evlerinde başladılar. Sorum bende gitsem mi acaba neticede eşimle benden başka biri yok eşimin yeğeni için. Eşim gelmemi istiyor içinden belli ama beni zorlamaz. Eşimi yanlız bırakmasam da gitsem 2 saat eşim için sabretsem diyorum siz olsanız ne yaprdınız
Damat bey gorumcenizin ölümüne mi sebep oldu? Oyle olmadığını dusunerek yaziyorum, neden gitmek istemiyor ve uzak duruyorsunuz? Bence her zaman gidip gelinebilir.Hanımlar eşim 2 yıl önce kardeşini kaybetti 2 kardeşlerdi. Biz damat ve ailesiyle sorunlar yaşamıştık o yüzden oraya gitmiyorduk ama yeğenini alır gezdiririz vs. eşimin yeğeni fıtık ameliyatı oldu ben de hastaneye geçmiş olsuna gittim şimdi geçmiş olsuna eşimin yiğenime gidecekler. Eşimde damatla öyle konulmuyor ama yiğeni için şuan gidiyor. Damat görümcem vefat edince aileisiyle yaşamaya kendi evlerinde başladılar. Sorum bende gitsem mi acaba neticede eşimle benden başka biri yok eşimin yeğeni için. Eşim gelmemi istiyor içinden belli ama beni zorlamaz. Eşimi yanlız bırakmasam da gitsem 2 saat eşim için sabretsem diyorum siz olsanız ne yaprdınız
Bir sebep varki gidilmiyor demekki ölümüne sebep olmak ne demekDamat bey gorumcenizin ölümüne mi sebep oldu? Oyle olmadığını dusunerek yaziyorum, neden gitmek istemiyor ve uzak duruyorsunuz? Bence her zaman gidip gelinebilir.
Amaan ölümlü dünya ya bu kadar kin tutmaya hiç gerek yok kesinlikle gidin derim.Hanımlar eşim 2 yıl önce kardeşini kaybetti 2 kardeşlerdi. Biz damat ve ailesiyle sorunlar yaşamıştık o yüzden oraya gitmiyorduk ama yeğenini alır gezdiririz vs. eşimin yeğeni fıtık ameliyatı oldu ben de hastaneye geçmiş olsuna gittim şimdi geçmiş olsuna eşimin yiğenime gidecekler. Eşimde damatla öyle konulmuyor ama yiğeni için şuan gidiyor. Damat görümcem vefat edince aileisiyle yaşamaya kendi evlerinde başladılar. Sorum bende gitsem mi acaba neticede eşimle benden başka biri yok eşimin yeğeni için. Eşim gelmemi istiyor içinden belli ama beni zorlamaz. Eşimi yanlız bırakmasam da gitsem 2 saat eşim için sabretsem diyorum siz olsanız ne yaprdınız
Bir sebep varki gidilmiyor demekki ölümüne sebep olmak ne demek
Gidin canım ne olacak. Hatta büyük bir olay değilse arayı da yumuşatın yeğen arada size yatılı gelir belkiHanımlar eşim 2 yıl önce kardeşini kaybetti 2 kardeşlerdi. Biz damat ve ailesiyle sorunlar yaşamıştık o yüzden oraya gitmiyorduk ama yeğenini alır gezdiririz vs. eşimin yeğeni fıtık ameliyatı oldu ben de hastaneye geçmiş olsuna gittim şimdi geçmiş olsuna eşimin yiğenime gidecekler. Eşimde damatla öyle konulmuyor ama yiğeni için şuan gidiyor. Damat görümcem vefat edince aileisiyle yaşamaya kendi evlerinde başladılar. Sorum bende gitsem mi acaba neticede eşimle benden başka biri yok eşimin yeğeni için. Eşim gelmemi istiyor içinden belli ama beni zorlamaz. Eşimi yanlız bırakmasam da gitsem 2 saat eşim için sabretsem diyorum siz olsanız ne yaprdınız
Ozel sebebinizi elbette merak etmiyorum ama arada cocuklar oldugu ortada, o yuzden kin gutmeniz icin (oyle bi durum var gibi algiliyorum) ciddi bi sebep olmali diye dusundum.Bir sebep varki gidilmiyor demekki ölümüne sebep olmak ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?