• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız gider miydiniz?

Gidilir,sizden bir parça o çocuk görümceniz gelmenizi isterdi, çocuğunun hayatında abisi ve yengesinin özellikle sağlık gibi bir durumda yanında olmasını isterdi onun için bile gidilir ne kadar kötü olunsa da erkek tarafıyla.

Hanımlar eşim 2 yıl önce kardeşini kaybetti 2 kardeşlerdi. Biz damat ve ailesiyle sorunlar yaşamıştık o yüzden oraya gitmiyorduk ama yeğenini alır gezdiririz vs. eşimin yeğeni fıtık ameliyatı oldu ben de hastaneye geçmiş olsuna gittim şimdi geçmiş olsuna eşimin yiğenime gidecekler. Eşimde damatla öyle konulmuyor ama yiğeni için şuan gidiyor. Damat görümcem vefat edince aileisiyle yaşamaya kendi evlerinde başladılar. Sorum bende gitsem mi acaba neticede eşimle benden başka biri yok eşimin yeğeni için. Eşim gelmemi istiyor içinden belli ama beni zorlamaz. Eşimi yanlız bırakmasam da gitsem 2 saat eşim için sabretsem diyorum siz olsanız ne yaprdınız
Eşimin sorun etmediği şeyi ben neden sorun edeyim.O gidiyorsa ben de giderdim.Sizin şahsınıza yapılmış bir şey varsa bilemem.Ama yine de o yavru için giderdim

Bir sebep varki gidilmiyor demekki ölümüne sebep olmak ne demek
Arkadaşımız gayet nazik sormuş niye laf sokmalı cevap veriyorsunuz
Biz müneccim miyiz nerden bileceğiz siz yazmazsanız o sebebi
Salon Kadini Salon Kadini kusura bakmayın ben gerildim sizin yerinize gerçekten siz yine kibarliginizi bozmamissiniz tebrik ederim

Yani hayret ediyorum gerçekten süregelen bir diyalogta birisi gayet normal merak edilecek bir şey soruyor diğerinin verdigi kinayeli cevaba bak "bir sebeb var ki gidilmiyor demek ki " uslubunuz böyleyse siz gitmeyin zaten

Hanımlar eşim 2 yıl önce kardeşini kaybetti 2 kardeşlerdi. Biz damat ve ailesiyle sorunlar yaşamıştık o yüzden oraya gitmiyorduk ama yeğenini alır gezdiririz vs. eşimin yeğeni fıtık ameliyatı oldu ben de hastaneye geçmiş olsuna gittim şimdi geçmiş olsuna eşimin yiğenime gidecekler. Eşimde damatla öyle konulmuyor ama yiğeni için şuan gidiyor. Damat görümcem vefat edince aileisiyle yaşamaya kendi evlerinde başladılar. Sorum bende gitsem mi acaba neticede eşimle benden başka biri yok eşimin yeğeni için. Eşim gelmemi istiyor içinden belli ama beni zorlamaz. Eşimi yanlız bırakmasam da gitsem 2 saat eşim için sabretsem diyorum siz olsanız ne yaprdınız
Tabi ki gidin . Ölüm bu ya ölüm. Yazık yeğenine çok üzüldüm. Anne acısı Rabbim hiçbir çocuğa yaşatmasın
Gidin sevgi şefkat gösterin. İsteyerek yapın bunu. Hem eşiniz de sevinir

Arkadaşımız gayet nazik sormuş niye laf sokmalı cevap veriyorsunuz
Biz müneccim miyiz nerden bileceğiz siz yazmazsanız o sebebi
Salon Kadini Salon Kadini kusura bakmayın ben gerildim sizin yerinize gerçekten siz yine kibarliginizi bozmamissiniz tebrik ederim

Yani hayret ediyorum gerçekten süregelen bir diyalogta birisi gayet normal merak edilecek bir şey soruyor diğerinin verdigi kinayeli cevaba bak "bir sebeb var ki gidilmiyor demek ki " uslubunuz böyleyse siz gitmeyin zaten
Ok.

Back
X