Siz olsanız gidermiydiniz ?

şöyle güzel sakin bir yer ayarlayıp iki üç günlüğüne gitsen rahatlamaz mısın
Nasıl yani ?esim oyle tek izin vermez de ama bu gideceğim yere de zaten en fazla 1hafta belki biraz daha fazla kalıp geleceğim çok bunaldim.seneye de tatili geç yapacağım malesef bu senede suana kadar hic yapamadık ve bunaldim

7 buçuk aylık hamile misiniz? 6-7 saatlik otobüs yolculuğu şu durumda sizi yıpratmaz mı aynı şeyi arkadaşım yaşadı arkadaşıma doktoru gitme dedi
Bilmek ben severim otobüs vs yolculuklarını suan daha yıpranmış durumdayım evde psikolojikmen tek başına kalmaktan coktüm resmen eylulde okul aciliyor ve ondan sinra dogum var hicbir yere çıkıp psikolojisi duzeltemeyecegim sonrası malum depresyon modu zaten lohusa sendromu vs var önümüzdeki senede tatile geç çıkacağız kısmet olurda yasarsak tabi hem çocukla sonradan zor olacak

Bilmem olacaktı bilmek çıkmış pardon

siz seversiniz ama bu sağlıklı değil ben onu söylüyorum. doktorlar önermiyor böyle bir şeyi saatte bir en azından kalkıp yürümeniz lazım. sağlığınız için diyorum ben işin psikolojik kısmına yorum yapamam tabi ki

Ben olsam giderim
Olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş.

Mutluluğum, huzurum, psikolojim benim için çok önemli.

Önce bebek tüp bebekmiş gitme diyecektim zira o süreçte benim eşim de çok pimpirikli idi

Ama Mersin çok da sıcak azıcık ferahlarsın

Bir de şunu düşündüm hamile iken her gün işe gittik geldik izin aldım iki hafta geçmeden doğurdum senin kadarken kucağımda dosyalar ile merdivenlerde idim

Yolda yoğunluk olmayan bir saatte gidebilirsin sanki hamilesin ve karnın dışarıdan görünüyor herkes yardımcı da olur

Tek önerim koca bir bavul doldurmaaaa

kimin yanına gidiceksin?

peki dönüşün?
15 gün kalsan 8 aylık hamile oluyosun.
otobüste 2 kişilik yer alıp ayaklarını uzatıp oturursan sorun olur mu?

yuruyus yapıyorum zaten

Teşekkür ederim haklısınız

bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım..Allah tan eşim böyle değil..işin çok zor..kararını iyi düşün ver...

bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım..Allah tan eşim böyle değil..işin çok zor..kararını iyi düşün ver...
Canim bizim ilk çocuğumuz normal oldu fakat rahatsızdı doğdu uc ay yaşadı sonra malesef vefa at etti ondan sonra yıllardır tekrar olmayınca bende tüp bebek yaptırdık çok şükür evet esim iyidir ama evhamlidir

çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin.sizlere sabır versin..olacak olanın önüne geçilmez ama eşinde kendine göre haklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…