Siz olsanız gidermiydiniz ?

zerafetli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
1.121
422
123
41
Arkadaşlar evde çok bunaldim ailem sorunlu aynı şehirde olmamıza rağmen artık görüşüyorum.esimde uzakta çalışıyor.ben de hamileyim okuyan bir insanım sin senem ins ama bu sene hiç tatil yapamadık bazı sorunlardan dolayı,şimdi ise ben memleketime gitmek istiyorum, doğup büyüdüğüm yer suan yaşadığım yer ama sulalemiz başka yerde. esim başta gitmemi istemedi hamilesin yolda vs birsey olur diye ama ben evde çok bunaldim. O da şimdi git diyor gönülsüz de olsa ama ben karar veremedim gerçekten birsey olursa esim beni asla affetmez ve bu çocukta çok zor oldu ilk cocugumuzdan sonra gerçi malesef ilk çocuğumuz vefaat etti yaşamıyor bundan yillar once ben psikolojik olarak kendimi çok kotu ve yanlız hissediyorum, ama eşimin dedikleri kafamı karıştırdı ,siz olsanız eşinizi bırakıp gidermiydiniz? gerçi bırakıp gitmek olmayacak, esim zaten evde degil ama dedigim gibi çocuk için endişesi beni tedirgin etti bu yuzden kararsız kaldım ??

Arkadaşlar evde çok bunaldim ailem sorunlu aynı şehirde olmamıza rağmen artık görüşüyorum.esimde uzakta çalışıyor.ben de hamileyim okuyan bir insanım sin senem ins ama bu sene hiç tatil yapamadık bazı sorunlardan dolayı,şimdi ise ben memleketime gitmek istiyorum, doğup büyüdüğüm yer suan yaşadığım yer ama sulalemiz başka yerde. esim başta gitmemi istemedi hamilesin yolda vs birsey olur diye ama ben evde çok bunaldim. O da şimdi git diyor gönülsüz de olsa ama ben karar veremedim gerçekten birsey olursa esim beni asla affetmez ve bu çocukta çok zor oldu ilk cocugumuzdan sonra gerçi malesef ilk çocuğumuz vefaat etti yaşamıyor bundan yillar once ben psikolojik olarak kendimi çok kotu ve yanlız hissediyorum, ama eşimin dedikleri kafamı karıştırdı ,siz olsanız eşinizi bırakıp gidermiydiniz? gerçi bırakıp gitmek olmayacak, esim zaten evde degil ama dedigim gibi çocuk için endişesi beni tedirgin etti bu yuzden kararsız kaldım ??
Çok mu uzak gideceğiniz yer.

Mesafe ne kadar

Ulaşım nasıl direk mi indi bindi var mı

Orada kimde kalacaksın seni karşılarlar mı

Bir de hamilelik kaç aylık nasıl geçiyor

Eşiniz doktorsa evet dediklerine ciddi ciddi bakılabilir. Ama değiilse ve kendi doktorunuz bir sakınca görmüyorsa gitmenizde fayda var tabi eğer kendinizi iyi hidsedecekseniz. Sonuçta bebeğin iyiliği sizin iyi olmanızdan geçiyor. Sizin psikolojik manada iyi olmanız gerek ki bebekte iyi olsun. Eşi bırakıp gidemem olaylarını da anlamıyorum. Evlenince yapışık durmayın az nefes alın ayrı ayrı. Arada iyi gelir bünyeye.

Sizinde icinizde acaba var ben olsam gitmezdim.hersey Allah tan her yerde hersey olabilir ama ALlah korusun birsey olucak olursa kendinizi sizde suclaya bilirsiniz daha once de psikolojik problemler yasamissiniz iyi dusunun derim.saglikla kucaginiza almak nasip olur insaallah

doktorun izin verirse ve çokta uzak değilse gidebilirsin bence..ama kader kısmet herşey olacaklarında önüne geçilmez yani eşinin seni sorumlu tutmaması gerekir iyi veya kötü birşeyden..

allah korusun ama yolda bişey olsa siz sorumlu olmazsınız ki yani kamyon kasasında yolculuk etmeyeceksiniz nasıl olsa. eşiniz uzaktaysa gidin bence. bunalmışsınız belli ki.

Doktorum sakinca gormuyorsa giderim
Tabii yolculuk kosullari da onemli
Bu sicakta kalkip da 15 saatlik yola otobuse binip de cikmam yani

Madem okadar dusunceli rahat ulaşimini saglasin.yanında olsun seni bıraksın sonra tekrar işine donsun.

Eşiniz doktorsa evet dediklerine ciddi ciddi bakılabilir. Ama değiilse ve kendi doktorunuz bir sakınca görmüyorsa gitmenizde fayda var tabi eğer kendinizi iyi hidsedecekseniz. Sonuçta bebeğin iyiliği sizin iyi olmanızdan geçiyor. Sizin psikolojik manada iyi olmanız gerek ki bebekte iyi olsun. Eşi bırakıp gidemem olaylarını da anlamıyorum. Evlenince yapışık durmayın az nefes alın ayrı ayrı. Arada iyi gelir bünyeye.
Zaten ayrıyız o uzağa çalışmaya gidiyor evet bana iyi gelecek ama doktoruma soramadım bu durumu henüz kesinlesmeyince

Madem okadar dusunceli rahat ulaşimini saglasin.yanında olsun seni bıraksın sonra tekrar işine donsun.
Suan işi dolayısıyla bunu yapamaz zaten götürecek aracı da yok ki dediğiniz gibi ancak o da geldi oyle o da mümkün görünmüyor suan icin

mesafe nekadar,kara yolumu hava yolumu
kac aylık hamılesınız,hamılelıgınız nasıl gecıyor bunlar önemlı etkenler
Mesafe 6 saat gibi 7 buçuk aylığı ve çok şükür düşük tansiyon dışında bir sorunumuz yok düşük tansiyonda sicaklardan zaten suan bulunduğum,yasadigim yer sıcak gidecegim yer cok serin birazda bu yuzden gidesim var ama en büyük etken psikolojik olarak kötü olmam özellikle kendi ailem yüzünden ve şimdide eşimin evde bile olmayışı tek oluşum

Mesafe 6 saat gibi 7 buçuk aylığı ve çok şükür düşük tansiyon dışında bir sorunumuz yok düşük tansiyonda sicaklardan zaten suan bulunduğum,yasadigim yer sıcak gidecegim yer cok serin birazda bu yuzden gidesim var ama en büyük etken psikolojik olarak kötü olmam özellikle kendi ailem yüzünden ve şimdide eşimin evde bile olmayışı tek oluşum
Otobüsle gideceğim kismetse ve çok rahat otobüsler de

doktorun izin verirse ve çokta uzak değilse gidebilirsin bence..ama kader kısmet herşey olacaklarında önüne geçilmez yani eşinin seni sorumlu tutmaması gerekir iyi veya kötü birşeyden..
Elbette olacak olan olur ama esim böyle bir durumda beni suclayacaktir oyle bir yapısı var malesef iyi bir insan ama bu konularda böyle düşünsenize siz yere dusseniz sizi suçlar niye dikkat etmiyorsun yada etmedin diye.hatta ben hamileliğin ilk başında bayilmistim tüp bebek yaptırdık ve transfer sonrasindaydi eve giderken bayilinca bana kızdı çocuğu dusurdun gitti çocuk diye ben bayilmayı isteyerek yapmıyorum sonuçta değil mi ?

şöyle güzel sakin bir yer ayarlayıp iki üç günlüğüne gitsen rahatlamaz mısın

Mesafe ne kadar

Ulaşım nasıl direk mi indi bindi var mı

Orada kimde kalacaksın seni karşılarlar mı

Bir de hamilelik kaç aylık nasıl geçiyor
Hamileligim iyi geçiyor şükür.evet orada halamda kalacağım büyük ihtimal karsilanacagim bir aksilik çıkmazsa ve gideceğim yer cok uzak değil mersin-kayseri arası yani 6-7saat bile sürmez

7 buçuk aylık hamile misiniz? 6-7 saatlik otobüs yolculuğu şu durumda sizi yıpratmaz mı aynı şeyi arkadaşım yaşadı arkadaşıma doktoru gitme dedi

Back
X