- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske hepimizin sorunu boyle olsa ne guzel dertmis boyle:) benim derdimde bunun gibi olsa on mobilya degissem onunuda veririm.verin gitsin takılmayın bu kadar
Eğer eşyaları eski ve gerçekten ihtiyacı olsa hiç düşünmeyin verin derdim.Ama zaten onun eşyaları da pek eski değilmiş.Arkadaşlar burda iki durum var
Birincisi mobilyamız satılabilir çünkü markalı bir ürünün özel tasarımı ama yine de ikinci el çok para etmez gibime geliyor. Desek ki şu paraya satıyoz o zaman kv felan paragöz diye bakıcak ne var karşılıksız verin diyecekler. Daha önce tvmizi bir kiramız kadar bir meblağaya sattık ta kv kaynıma karşılıksız vermiyoruz diye eşime kızmış (orda bir isteme olmadı onların led tvsi yok siz verin demiş kv)
İkincisi ya belki duygusal davranıyorum ama görümcemin bu yaklaşımına uyuz olduğum doğru herşeyimiz aynı yapmaya çalışmasına nedense sinir oluyorum![]()
AnkaradamısınızArkadaşlar durumum sıkışık derken şunu demek istedim
Şu anki mevcut mobilya yeni eve uymayacak zaten değişmesi gerekiyor
Satarsak gelecek paranın az olacağının farkındayım ama işte taşınma döneminde yine de işe yarayabilir
Bana hemen bize verin diye atlanması tuhaf geliyor
Asla vermezdim kimse kusurabakmasın bencillikse bencillik kiskancliksa kiskanclik adı ne olursa olsun gitsin 2. El alsin yine vermezdim,sonrasi benim yatak odamla bana hava yapacak...arkadaşlar, hemen konuya gireyim.
Bizimle yakın zamanlarda evlenen bir görümcem var. Ben şimdi evimi değiştireceğim ve bazı eşyalarımı götürmeyeceğim yeni eve. Evlenirken benzer yerlerden alışveriş yaptık bütçemiz arasında çok fark yoktu. Biz ne yaptıysak aynısını yapmaya çalıştı. Salon mobilyaları bir vitrin hariç benimkinin aynısı, koltuklar benimkisinin farklı rengi, halıların bir kısmı birebir aynı. Ne yapsak aynısını almaya çalıştı sinir oldum. Şimdi biz yatak odamızı ikinci el satmayı düşünüyoduk, durumumuz sıkışık. Eşime hemen bana verin benimki eskidi sizinki daha güzel demiş. Yaklaşık aynı zamanda alındılar ve kaliteleri de çok farklı değil. Öyle olsa diyeceğim ya onun ki çok eski ondan istiyor. Ama öle bir durum yok yani. Eşim belki satmak istiyoduk deyince satmaya çalışın bakalım kaç lira verecekler gerçi ben para veremem ama sizinkini çok isterim demiş.
İşin maddi tarafına çok takılmıyorum ama yatak odamı onun kullanması fikri beni irite etti.
Eşimde büyütme boşver verelim diyo. Tam isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü durumu ne yapsam sizce...