Siz olsanız görümcenize verir miydiniz?

arkadaşlar, hemen konuya gireyim.
Bizimle yakın zamanlarda evlenen bir görümcem var. Ben şimdi evimi değiştireceğim ve bazı eşyalarımı götürmeyeceğim yeni eve. Evlenirken benzer yerlerden alışveriş yaptık bütçemiz arasında çok fark yoktu. Biz ne yaptıysak aynısını yapmaya çalıştı. Salon mobilyaları bir vitrin hariç benimkinin aynısı, koltuklar benimkisinin farklı rengi, halıların bir kısmı birebir aynı. Ne yapsak aynısını almaya çalıştı sinir oldum. Şimdi biz yatak odamızı ikinci el satmayı düşünüyoduk, durumumuz sıkışık. Eşime hemen bana verin benimki eskidi sizinki daha güzel demiş. Yaklaşık aynı zamanda alındılar ve kaliteleri de çok farklı değil. Öyle olsa diyeceğim ya onun ki çok eski ondan istiyor. Ama öle bir durum yok yani. Eşim belki satmak istiyoduk deyince satmaya çalışın bakalım kaç lira verecekler gerçi ben para veremem ama sizinkini çok isterim demiş.

İşin maddi tarafına çok takılmıyorum ama yatak odamı onun kullanması fikri beni irite etti.
Eşimde büyütme boşver verelim diyo. Tam isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü durumu ne yapsam sizce...
asla böyle bir talepte bulunmazdım
vermezdim de
ihtyacı olan birine verin sevaba girersiniz

Yalniz Turkce , her yere cekiliyor. Dikkatli olun. :KK53:

Ihtiyaci yoksa yatak odasini vermeye gerek yok. 2. Elden satin gitsin.

verin gitsin. bence sorun edecek bir durum yok. belli ki size özenmiş. kıskançlık fesatlık yapmamış. zevkinize özebdiği icin aynılarını almış;)

Demek aile arasında bu tip konuları konuşmamanız gerekiyor. Satın sonra da sattık gitti deyin. Ne diye her şeyinizi anlatırsınız...

Çağır spotçuyu, ver gitsin.
Bir dahada bence şunu satıyoruz. Bunu elden çıkarıyoruz deme.

Tecrübelerim iyi niyet bulamadı.

Yatak odasının da durum sıkışık diye satıldığını ilk kez sizden duyuyorum saçma geldi bana zaten ne kadar satabilirsiniz ki hadi sattınız illa yeni bir yatak odası almanız lazım onu da o yatak odasını aldığınız fiyattan ve kaliteden alamazsınız sıkışık zamanınızda ve sattığınız paradan da ucuz bile olsa bir yatak odası alacaksınız elinize kuş kadar para kalacak. Sıkışık olduğunuz için satacaksanız eşiniz nasıl görümceye verelim diyor.

Ben biz satacaktık durumumuz sıkışık olmadı sana satabilirim derdim gülerek tabi oda almazdı bende vermezdim.

asalak gibi yaşamaya alışık bazı insanlar bence satın o gitsin kendi alsın
let go dan stışa koyabılrısınız

Maddi ihtiyaçtan satıyorsunuz ve buna rağmen sizin eskinizi almaya pek niyetli beleşçi bir görümce...
Asla vermezdim ben.
Para etmese, satamasam bile yeni evlenecek, durumu olmayan bir çift bulur onlara veririm hayrına ama zaten evini benimle aynı şekilde dekore etmiş birine inat ederim gene de vermem.

Ay koltuk falan olsa neyse de yatak odası ne ıstenır ne de verıkır kanımca satın gtsn

Yatak odasının da durum sıkışık diye satıldığını ilk kez sizden duyuyorum saçma geldi bana zaten ne kadar satabilirsiniz ki hadi sattınız illa yeni bir yatak odası almanız lazım onu da o yatak odasını aldığınız fiyattan ve kaliteden alamazsınız sıkışık zamanınızda ve sattığınız paradan da ucuz bile olsa bir yatak odası alacaksınız elinize kuş kadar para kalacak. Sıkışık olduğunuz için satacaksanız eşiniz nasıl görümceye verelim diyor.

Durum sıkışık diye satmıyor ki
Değiştirmek istediği için satıyor

İlk konuyu okudunuz mu?

normal bi görümce olsa verirdim ama böyle kıskanç görümceye vermezdim

ver parasını al yatak odasını.. ben olsam vermezdim satardım satamasam bile hayrına ihtiyacı olana verirdim onun ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum görgüsüzlük yaptığı. yatak odası oturma grubu filanda değil ki

arkadaşlar, hemen konuya gireyim.
Bizimle yakın zamanlarda evlenen bir görümcem var. Ben şimdi evimi değiştireceğim ve bazı eşyalarımı götürmeyeceğim yeni eve. Evlenirken benzer yerlerden alışveriş yaptık bütçemiz arasında çok fark yoktu. Biz ne yaptıysak aynısını yapmaya çalıştı. Salon mobilyaları bir vitrin hariç benimkinin aynısı, koltuklar benimkisinin farklı rengi, halıların bir kısmı birebir aynı. Ne yapsak aynısını almaya çalıştı sinir oldum. Şimdi biz yatak odamızı ikinci el satmayı düşünüyoduk, durumumuz sıkışık. Eşime hemen bana verin benimki eskidi sizinki daha güzel demiş. Yaklaşık aynı zamanda alındılar ve kaliteleri de çok farklı değil. Öyle olsa diyeceğim ya onun ki çok eski ondan istiyor. Ama öle bir durum yok yani. Eşim belki satmak istiyoduk deyince satmaya çalışın bakalım kaç lira verecekler gerçi ben para veremem ama sizinkini çok isterim demiş.

İşin maddi tarafına çok takılmıyorum ama yatak odamı onun kullanması fikri beni irite etti.
Eşimde büyütme boşver verelim diyo. Tam isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü durumu ne yapsam sizce...
Değişik bir kadınmış.Ben şahsen yengemin eskilerini isteyemezdim.Eliniz sıkışıksa paraya çevirin çok istiyorsa versin parasını

Paraya ihtiyacınız var diye satıyorsanız satacaksınız tabii.

Satınca para etmeyeceğini biliyorum o yüzden işin parasında değilim ama ikinci elde edeceği parayı bile ben veremem demesi aslında ondaki fırsatçılığı gösteriyo

Aslında yazan arkadaşlar doğru söylüyor onun rahatsız olması lazım başkasının yatak odası ki ihtiyaçtan da istemiyor zaten ama ne bileyim çocuk gibi davranması bana saçma geliyor

Sırf kötü olmamak için vermem lazım heralde ama o da benim içinden gelmiyor

Satınca para etmeyeceğini biliyorum o yüzden işin parasında değilim ama ikinci elde edeceği parayı bile ben veremem demesi aslında ondaki fırsatçılığı gösteriyo

Aslında yazan arkadaşlar doğru söylüyor onun rahatsız olması lazım başkasının yatak odası ki ihtiyaçtan da istemiyor zaten ama ne bileyim çocuk gibi davranması bana saçma geliyor

Sırf kötü olmamak için vermem lazım heralde ama o da benim içinden gelmiyor[/Q
Olmadı ihtiyacı olan birisine verin neden verdin deyince durumları yokmuş yazıktır dersin

Olmadı ihtiyacı olan birisine verin neden verdin deyince durumları yokmuş yazıktır dersin

Back
X