- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
asla böyle bir talepte bulunmazdımarkadaşlar, hemen konuya gireyim.
Bizimle yakın zamanlarda evlenen bir görümcem var. Ben şimdi evimi değiştireceğim ve bazı eşyalarımı götürmeyeceğim yeni eve. Evlenirken benzer yerlerden alışveriş yaptık bütçemiz arasında çok fark yoktu. Biz ne yaptıysak aynısını yapmaya çalıştı. Salon mobilyaları bir vitrin hariç benimkinin aynısı, koltuklar benimkisinin farklı rengi, halıların bir kısmı birebir aynı. Ne yapsak aynısını almaya çalıştı sinir oldum. Şimdi biz yatak odamızı ikinci el satmayı düşünüyoduk, durumumuz sıkışık. Eşime hemen bana verin benimki eskidi sizinki daha güzel demiş. Yaklaşık aynı zamanda alındılar ve kaliteleri de çok farklı değil. Öyle olsa diyeceğim ya onun ki çok eski ondan istiyor. Ama öle bir durum yok yani. Eşim belki satmak istiyoduk deyince satmaya çalışın bakalım kaç lira verecekler gerçi ben para veremem ama sizinkini çok isterim demiş.
İşin maddi tarafına çok takılmıyorum ama yatak odamı onun kullanması fikri beni irite etti.
Eşimde büyütme boşver verelim diyo. Tam isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü durumu ne yapsam sizce...
vermezdim de
ihtyacı olan birine verin sevaba girersiniz