Siz olsanız görümcenize verir miydiniz?

Satınca para etmeyeceğini biliyorum o yüzden işin parasında değilim ama ikinci elde edeceği parayı bile ben veremem demesi aslında ondaki fırsatçılığı gösteriyo

Aslında yazan arkadaşlar doğru söylüyor onun rahatsız olması lazım başkasının yatak odası ki ihtiyaçtan da istemiyor zaten ama ne bileyim çocuk gibi davranması bana saçma geliyor

Sırf kötü olmamak için vermem lazım heralde ama o da benim içinden gelmiyor
İçinden gelmiyorsa yapma.Her onlara gidişinde vermek istemediğin eşyalarını göreceksin.

satarsanız yazın buraya,
bu tarz eşyalar nasıl satılıyor hiç bir fikrim yok.
ben hayrına vereceğim diyorum, kimse talip olmuyor ya,
benim eşyalarda mı sorun var,
millet nakliye kurulum falan uğraşmak istemiyor.

madem ayni zmanda alindilar ve sizin deyisinizle kaliteleri ayni yani pek eskimemisler sizinde durumunuz sikisikmis neden degistiriyorsunuz.yani demekki sizde kullaktan bikmissiniz yada eskimis.kadincagizda ayni durumda olabilr.hem parasinda degilseniz abisine soylemis duzgunce. velki sizin takimlari cok begendi gidip aldi nevar bunda .bende arkadaslarimin takimlarini gorunce bundanda albilrmisiz diyorum kismandigim icin degil tatli buldugim icin

Paraya çok sıkıştıysanız siz götürün kullanın derim. Madem eski de değil. Yok bıktıysanız o da bıkmış değişiklik olsun istemiş olabilir. Ama ille satmak istiyorsanız beklediğiniz paraya alıcı çıkmazsa verebilirsiniz tabi. Zaten satabilirseniz satın demiş. O kendi rahatsız olmadıktan sonra siz neden rahatsız oluyorsunuz?
Sizdeki her şeyin aynısını alması da dert değil bence. Demek zevkinizi beğeniyormuş. Zaten piyasada belli tarz mobilyaların hepsi birbirinin aynısı. Aynı tarzı beğeniyorsanız bütçeniz çok yüksek değilse zaten ister istemez benzer şeyler alırsınız.

arkadaşlar, hemen konuya gireyim.
Bizimle yakın zamanlarda evlenen bir görümcem var. Ben şimdi evimi değiştireceğim ve bazı eşyalarımı götürmeyeceğim yeni eve. Evlenirken benzer yerlerden alışveriş yaptık bütçemiz arasında çok fark yoktu. Biz ne yaptıysak aynısını yapmaya çalıştı. Salon mobilyaları bir vitrin hariç benimkinin aynısı, koltuklar benimkisinin farklı rengi, halıların bir kısmı birebir aynı. Ne yapsak aynısını almaya çalıştı sinir oldum. Şimdi biz yatak odamızı ikinci el satmayı düşünüyoduk, durumumuz sıkışık. Eşime hemen bana verin benimki eskidi sizinki daha güzel demiş. Yaklaşık aynı zamanda alındılar ve kaliteleri de çok farklı değil. Öyle olsa diyeceğim ya onun ki çok eski ondan istiyor. Ama öle bir durum yok yani. Eşim belki satmak istiyoduk deyince satmaya çalışın bakalım kaç lira verecekler gerçi ben para veremem ama sizinkini çok isterim demiş.

İşin maddi tarafına çok takılmıyorum ama yatak odamı onun kullanması fikri beni irite etti.
Eşimde büyütme boşver verelim diyo. Tam isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü durumu ne yapsam sizce...
Durumunuz sıkışık diye yatak odanızımı satıyorsunuz.İlginç geldi bana.Eğer durumunuz sıkışık diye satıyorsanız zaten vereyim mi diye sormanıza gerek yok.

Arkadaşlar durumum sıkışık derken şunu demek istedim
Şu anki mevcut mobilya yeni eve uymayacak zaten değişmesi gerekiyor
Satarsak gelecek paranın az olacağının farkındayım ama işte taşınma döneminde yine de işe yarayabilir
Bana hemen bize verin diye atlanması tuhaf geliyor

Ayrıca tabi ki zevklerimiz yakın olabilir aynı şeyleri beğenebiliriz kötüye çekmemek lazım
Ancak bazı halılarımızın, salon perdesinin hatta duvar boya renginin özellikle sorulup aynı yapılması çokta normal değil ya kötü niyetli mi düşünüyorum

Bizimle yakın zamanlarda evlenen bir görümcem var. Ben şimdi evimi değiştireceğim ve bazı eşyalarımı götürmeyeceğim yeni eve. Evlenirken benzer yerlerden alışveriş yaptık bütçemiz arasında çok fark yoktu. Biz ne yaptıysak aynısını yapmaya çalıştı. Salon mobilyaları bir vitrin hariç benimkinin aynısı, koltuklar benimkisinin farklı rengi, halıların bir kısmı birebir aynı. Ne yapsak aynısını almaya çalıştı sinir oldum. Şimdi biz yatak odamızı ikinci el satmayı düşünüyoduk, durumumuz sıkışık. Eşime hemen bana verin benimki eskidi sizinki daha güzel demiş. Yaklaşık aynı zamanda alındılar ve kaliteleri de çok farklı değil. Öyle olsa diyeceğim ya onun ki çok eski ondan istiyor. Ama öle bir durum yok yani. Eşim belki satmak istiyoduk deyince satmaya çalışın bakalım kaç lira verecekler gerçi ben para veremem ama sizinkini çok isterim demiş.

İşin maddi tarafına çok takılmıyorum ama yatak odamı onun kullanması fikri beni irite etti.
Eşimde büyütme boşver verelim diyo. Tam isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü durumu ne yapsam sizce...

Ne güzel sizi taklit ediyor işte, beğeniyor demek ki. Ve sorunuzun cevabı evet verirdim.

Ayrıca tabi ki zevklerimiz yakın olabilir aynı şeyleri beğenebiliriz kötüye çekmemek lazım
Ancak bazı halılarımızın, salon perdesinin hatta duvar boya renginin özellikle sorulup aynı yapılması çokta normal değil ya kötü niyetli mi düşünüyorum

Sinir bozucu bir durum olabilir, ama görümceniz biraz çocuksu herhalde. Bir arkadaşım vardı küçükken, ben neyi beğenirsem o da beğenirdi, ben şu olacağım büyüyünce desem hayır ben olacağım derdi. Ben de onun bu huyunu keşfettim, beğenmediğim şeye bu benim olsun diyordum, o hemen atladığı için ben de asıl beğendiğime yöneliyordum :KK53: O rahatsız olmuyorsa sizin eskinizi kullanmaktan verin gitsin.

Bence sizin yatak odasını verin onunkini ikinci el olarak satın hem onu kırmamış olursun hemde ihtiyacını almış olursun .

Bence sizin yatak odasını verin onunkini ikinci el olarak satın hem onu kırmamış olursun hemde ihtiyacını almış olursun

Yatak odasını verirsen diğer eşyaların için de hazırda bekleyebilir.

Ben vermezdim.hem maddi acıdan ihtiyaç hem özel odamı onun evine gormektense hiç tanımadığım birine gitsin daha iyi.zaten çekemeyen biriymiş hiç vermezdim:-)

Kaç yıllık yatak odası ? vermeyin bence satın.
En az 500 den gider

Bence sat gitsin bi o aynısı olmayıversin takım yapmaya calısıyo galiba.bende sinir olurum öyle şeye

Ben olsam satardim gorumcemide sevmem gunahimi bile vermem

yatak odası çok mu özel bir sey ki irrite olacaksın. yatağını istememiş ki mobilyasını istemiş. satmaya çalış satamazsan ver, seni samimi görmüş ki istemiş.

Back
X