- 16 Haziran 2019
- 331
- 391
- 103
- 26
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
atandımPsikolojik danışman olarak atanabildiniz mi yoksa kpss süreci mi var önünüzde anlayamadım ?
Bir de ilk atama ile Adana'ya gitmek büyük şans.
Ben olsam devlete atanmayı tercih ederim, günde 6 saatten de az çalışırsınız zaman zaman, kendinize ait odanız olur, öğretmenler odasının kaosundan uzak olursunuz.
Sırf garantisi olsun diye sevmediğiniz bir iş yaparsanız hayatınızı hem kendinize hem de o çocuklara cehennem edersiniz. Sürekli pişmanlık yaşarsınız, "ah o fırsatı tepmeseydim" dersiniz. Yaşandı görüldü.İki farklı iş fırsatım var.
Birincisi devlette rehber öğretmen olmak. Bu işin şartları şöyle
Günde 6 saat çalışma, yaklaşık 26k maaş ve Adana'da görev almam gerekiyor. Benim bu işte pozitif gördüğüm yön devlete atandığım için işsiz kalma gibi bir durumum olmayacak. Bir de biliyorsunuz tatili bol. Ama bu mesleği maalesef sevmiyorum ve kişiliğime uygun bir meslek değil
İkincisi özel sektörde veri analisti olmak. Bu işin şartları şöyle
Günde 8 saat çalışma, 26k maaş ve İstanbul'da görev almam gerekiyor. Bu işte pozitif gördüğüm yönler ise çok çalışmak istediğim bir alan bu işi keyifle yapacağım, başarılı olursam daha iyi yerlere gelebilir daha iyi maaş kazanabilirim. Bu işin negatif yanı ise özel sektör olduğu için işsiz kalma durumum da olabilir.
Benim gönlüm ikinciden yana çünkü insanların yapmayı sevdiği işi bulması zor ve ben buldum benim için çok büyük bir şans. Ama Türkiye'de yaşıyoruz ve bütün artı ve eksilerini tartıp öyle karar vermek istiyorum. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
aslında ben kararımı verdim gibi ama kimse desteklemediği icin eksik hissediyorum :/ tesekkür ederim görüşleriniz icin moralim düzeliyorSırf garantisi olsun diye sevmediğiniz bir iş yaparsanız hayatınızı hem kendinize hem de o çocuklara cehennem edersiniz. Sürekli pişmanlık yaşarsınız, "ah o fırsatı tepmeseydim" dersiniz. Yaşandı görüldü.
İş hayatında motivasyon ve başarı doğru orantılıdır. Bir işi motivasyonla ve hevesle, severek yaparsanız başarınız da o kadar yükselir. Unutmayın.
haha keske hayatımdaki insanlar hep sizin gibi olsa. içimi daralttılar devlet diye :) çok severek kabul edeceğim bir işi onlar yüzünden tedirginlikle kabul etmek zorunda kalıyorum2 tabi ki, calısması zevkli, önü cok cok açık bu yüzyılın en popüler mesleklerinden. Yurtdışı olanağı var, bol kariyer olanakları var, ilerleme olanağı var boyle bir meslegin yanına ögretmenlik gibi sıkıcı ve durağan bir mesleği koyup kıyaslayacak vizyonda kimseyi tanımıyorumBöyle bir anketin varolması bile tüm IT tipi işlere hakaret, öğretmenliğı seçenlere de Allah akıl fikir versin
haha keske hayatımdaki insanlar hep sizin gibi olsa. içimi daralttılar devlet diye :) çok severek kabul edeceğim bir işi onlar yüzünden tedirginlikle kabul etmek zorunda kalıyorum
2 tabi ki, calısması zevkli, önü cok cok açık bu yüzyılın en popüler mesleklerinden. Yurtdışı olanağı var, bol kariyer olanakları var, ilerleme olanağı var boyle bir meslegin yanına ögretmenlik gibi sıkıcı ve durağan bir mesleği koyup kıyaslayacak vizyonda kimseyi tanımıyorumBöyle bir anketin varolması bile tüm IT tipi işlere hakaret, öğretmenliğı seçenlere de Allah akıl fikir versin
İki farklı iş fırsatım var.
Birincisi devlette rehber öğretmen olmak. Bu işin şartları şöyle
Günde 6 saat çalışma, yaklaşık 26k maaş ve Adana'da görev almam gerekiyor. Benim bu işte pozitif gördüğüm yön devlete atandığım için işsiz kalma gibi bir durumum olmayacak. Bir de biliyorsunuz tatili bol. Ama bu mesleği maalesef sevmiyorum ve kişiliğime uygun bir meslek değil
İkincisi özel sektörde veri analisti olmak. Bu işin şartları şöyle
Günde 8 saat çalışma, 26k maaş ve İstanbul'da görev almam gerekiyor. Bu işte pozitif gördüğüm yönler ise çok çalışmak istediğim bir alan bu işi keyifle yapacağım, başarılı olursam daha iyi yerlere gelebilir daha iyi maaş kazanabilirim. Bu işin negatif yanı ise özel sektör olduğu için işsiz kalma durumum da olabilir.
Benim gönlüm ikinciden yana çünkü insanların yapmayı sevdiği işi bulması zor ve ben buldum benim için çok büyük bir şans. Ama Türkiye'de yaşıyoruz ve bütün artı ve eksilerini tartıp öyle karar vermek istiyorum. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
24. İki şehirde de kalacak yerim yok yeni ev tutacağımYasiniz kac? Istanbulda nerede kalacaksiniz? Sevdiginiz isi yapmak, hic calismamak bana gore.
Ayrica memurluk ,yerinde sayma demekmis. O yuzden simdiki aklimla ozel sektor diyorum.
Gonlunuze gore olsun her sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?