Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Siz olsanız hangisini seçerdiniz? Ya da seçmezdiniz :)

bigidi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
55
0
86
40
İzmir
Arkadaşlar mezuniyetim çok yakında ve ben hala kararsızım yardımınıza çok ihtiyacım var lütfen aşağıdaki resimden siz de beğendiklerinizi ya da beğenmediklerinizi belirtin. Karar vermem için hpnzden fikir bekliyorumm.ben hepsini o kadar çok beğendim ki sizce de güzeller mi?yoksa yanılıyo muyum :sm_confused:Tabi ki içlerinden sadece birini alabilcem o yüzden en çok hangisini beğendiğinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz fikirlerinizi bekliyorum sadece bi ayım kaldı senağlama

(1)Turkuaz elbise

(2)Bir turkuaz daha

(3)Siyah

(4)Siyah

(5)Mavi

(6)kırmızı :)

(7)Turkuaz

(8)siyah

(9)pembe önden

Arkası:

(10) yavruağzı önden

Arkası:

(11)sarı (önden)

arkası:

(12)pembe önden

arkadan:

(13)sarı elbise önden

arkadan:

(14)pembe

(15)lacivert

(16)turkuaz

Son düzenleme:
Bence hepsi çok güzeller.Gerçekten çok beğendim hepsi tarzım diyebilirim.Ama tabi herkesin bir rengi vardır muhakkak mesela sarı beni bayar.Ben bunların arasından seçecek olsam 2.turkuaz kıyafetle 3.turkuaz kıyafeti seçerdim.Bende mezuniyetimde straplez bir elbise giymiştim.E biraz dikkat etmek gerekiyor tabi ama gerçekten çok hoş durur.Bide ben açıkçası çamaşırsız giyilecek bir kıyafetten rahatsız olurdum.Tabi bu benim tercihim.Sana şimdiden iyi eğlenceler güzelim...:lepi:

Yardımın için teşekkürler susamuru75 ben de turkuazların rengini modelini çok beğendim.12 deki pembenin de arkadan modelini çok beğeniyorum karar vermek ne kdr zormuş :sm_confused:sırt kısımları açık ama çok güzel. Çok teşekkür ederimm

Bence kirmizi yada siyah bide sana 1 2 resim yollim onlarin modellerinede bi bak

Ne demek güselimm.Evet o dediğinin sırt kısmıda çok güzel ama bazen böle fotodan beğendiğimiz üstümüzde hiiiç olmuyo dene ve içine sineni al kaydirigubbakcemile3

ben mezuniyetimde 9 numaranın aynı modelini giymiştim ama 2 numara çok hoş,boyun uzunsa çok yakışır derim

5 mükemmel ben zaten mavinin bu rengine hastayım
3, 14 ve 15 i de ele bence diğrelerine göre onlar biraz daha basit duruyor, inşallah gecen çok güzel geçer=)

Bana bu elbiseler mezuniyet için biraz ağırmış gibi geldi. böyle daha yaşınızı döneminizi yaşatan seçimler daha yerinde olur bence. hem o gece hoplayacaksın zıplayacaksın belki de eğlenceye diskoda devam edeceksiniz. o uzun etekler biraz rahatsız edici olmayacak mı? a.s.

sadece 6. kırmızı elbise hoş ne uzun ne mini
uzunlar cok agır kacmış bence uzun düşünme bile
daha uçuşan cıvılcıvıl renkli model secsen hoş olur bnce

Hiçbirini seçmezdim..çok sıradan duruyolar bana göre..hani ara sokaklardaki butiklerin kendi terzilerinde yaptıkları abiyeler gibi..Ama şöyle bişey olsa asla hayır demezdim delikafadulden

bence 1 ve 7 canım.diğerleri ya çok abartılı ya da çok sade.1 ve 7 hem farklı hem zarif hemde göz yormuyor bence onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…