• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız herşeyi anlatır mıydınız?

Eşimin telefonundaki bazı şifreli yazışmaları yakalamam ve eşimin üstüne gitmem sonucunda ailecek görüştüğümüz ve yakın olduğumuz bir aile dostumuzun karısını aldattığını öğrendim. Eşim ilk başta söylemek istemedi ama zorunda kaldı..
Aldatmaktan kastım çalışanlarından biriyle otelde bir gece yatmak(!).

Şimdi sorum şu; ben bu adamın karısını çok seviyorum. En yakınlarımdan birisi.. ve ona söylemeli miyim?
Bir yanım bunu bilmeye hakkı olduğunu söylüyor. Anlatmazsam en az onlar kadar bu olaydan suçlu olacağımı düşünüyorum.
Bir yanım da eğer boşanırsa çocuklarıyla onu zorluklar bekleyeceğini, boşanmazsa da kendisine karşı bütün saygısını kaybetmiş gurursuz kadın haline geleceğini söylüyor.

Hani bazen insan “keşke hiç bilmeseydim” der ya. Siz olsaydınız napardınız?

Aktif olarak siteyi takip edemeyebilirim ancak tüm cevapları dikkatle okuyacağım. Şimdiden teşekkürler.
Bence söylemeyin zaten gerçek olan şey bir gün ortaya çıkar kendisi öğrensin

ben söylenmesini isterim, ama herkes bunu kaldıramayabiliyor.
çoğu zaman söyleyen kişiyi farklı seylerle suçlarlar.
kabullenmekte zorlanıyo bazi insanlar sanirim o yüzden söylemezdim.
kimiside biliyor oluyo ama bunun açığa çıkması birilerinin bildigini farketmesi rahatsiz ediyo.
böyle bir şey oğrensem karşımdaki kisiye göre karar alirdim bazı zamanlar tanidiklarimin eşlerini birileriyle gördüm kimisini söyledim kimisine sustum.

Aldatılıyorsam ve bunu öğrendiysem, arkadaşımın da bunu bildiğini bilip benden sakladığını duyarsam kesinlikle hayatımdan çıkarırım.
Acınası gözlerle kimsenin bana bakmasını istemem şahsen.
Ben olsam anlatırdım, üzücü....

Cevaplara bakılırsa hiç karışmamak en iyisi sanırım.
Ama kızın yüzüne baktıkça onun için üzüleceğim, bunu bilip yokmuş gibi davranmak cidden zor olacak benim için. Adam hala çıkmazda, umarım kendisi yakalar.

Çok zor bir durum. Aldatılsam, millet bilse kendimi salak gibi hissederdim.
Ama söyleyip kötü olmak da var. Sanırım ben karışmazdım.

Benim aklıma başka birşey geldi eşiniz neden onla görüşmeye devam ediyor aynı iş yerinde olsalar bile bence düzgün bir erkek böyle yapıda bir adama mesafe koymalı evinden eşinden uzak tutmali .yani bu adam bir günde namusuz olmadı yapısı bu erkekler bizden daha farklı onlar bir erkeğin niyetini direk anlıyor .eşiniz büyük olasılıkla nasıl bir adam olduğunu anlamıştır mesajdan önce .ben olsam bunu sorgulardim neden eşime mesaj atıyor eşim nedrn mesafe koymamış bide eşini tanıyan bir adama mesaj atıyor yuvasının yıkılması riskini eşinin duyma riskini göze alıyor neden bunları yapıyor eşim ya sınır koyamıyor yada onunda yediği bazı naneler varki ikisi de birbirinin açığını bildiği için rahat davranıyor .doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama aklıma gelen bu

Maddi durumları oldukça iyi. Kadın sonrasında eşine söylerim diye para istemiş adamdan. Para göndermiş sonra da hamileyim demiş. Ailecek yakın olduğumuz için adam da koşa koşa başımda böyle bir bela var diye bizimkine koşmuş.
Hamilelik falan varsa gerçekten zaten duyulur bir şekilde.
Eşini aldatan adamlara da böyle para sögüşlemeye çalışan kadınlar müstehak zaten. Belasını bulmuş kendi kendine.

Doğruyu söylemek gibi bir sorumluluğunuz var bunu yadsıyamayız ama bazı kadınlar da var ki ispatlasan bile kabul etmezler seni suçlarlar. E kolay değil yani sevdiği adam sonuçta inanmamakta inkarda haklı... Bu durumda hem sizin zor durumda kalmamanız hem de doğruyu söyleme sorumluluğunuz için en iyi yol arkadaşınızın bu olayı öğrenebilmesi için onu teşvik etmek. Biraz yönlendirin kendi bulsun.

Bana yapılsa ben bilmek isterdim ancak söylenecek kişi boşandıktan sonra maddi zorluk yaşayacaksa söylemezdim sanırım.

Maddi durumları oldukça iyi. Kadın sonrasında eşine söylerim diye para istemiş adamdan. Para göndermiş sonra da hamileyim demiş. Ailecek yakın olduğumuz için adam da koşa koşa başımda böyle bir bela var diye bizimkine koşmuş.
Kadın hamileyim diye para kopardıgina göre demek ki korunmamislar. Adamın hastalık kapip zavallı kadına bulaştırma ihtimali de çok yüksek .
Acaba kaçak güreşip kanıtla beraber sosyal medyadan fake hesapla mi yazsan? Mesela tarih ve otel adını. Öteki kadın zaten tehdit ediyormuş,kimse senden suphelenmez. Vpn de değiştirirsin,anlamazlar

Bu tip şeylerde erkekler sonuna kadar inkar ettiği icin anlatan kisi suçlu oluyor. Ancak ben olsam aldatildigimi bilmek isterdim, bile bile benden saklayan herkesten nefret ederdim. Direkt yuzune soylemekten, basinizin agrimasindan cekiniyorsaniz sahte bir sosyal medya hesabi acip bildiklerinizi yazabilirsiniz.

Eşimin telefonundaki bazı şifreli yazışmaları yakalamam ve eşimin üstüne gitmem sonucunda ailecek görüştüğümüz ve yakın olduğumuz bir aile dostumuzun karısını aldattığını öğrendim. Eşim ilk başta söylemek istemedi ama zorunda kaldı..
Aldatmaktan kastım çalışanlarından biriyle otelde bir gece yatmak(!).

Şimdi sorum şu; ben bu adamın karısını çok seviyorum. En yakınlarımdan birisi.. ve ona söylemeli miyim?
Bir yanım bunu bilmeye hakkı olduğunu söylüyor. Anlatmazsam en az onlar kadar bu olaydan suçlu olacağımı düşünüyorum.
Bir yanım da eğer boşanırsa çocuklarıyla onu zorluklar bekleyeceğini, boşanmazsa da kendisine karşı bütün saygısını kaybetmiş gurursuz kadın haline geleceğini söylüyor.

Hani bazen insan “keşke hiç bilmeseydim” der ya. Siz olsaydınız napardınız?

Aktif olarak siteyi takip edemeyebilirim ancak tüm cevapları dikkatle okuyacağım. Şimdiden teşekkürler.
Daha önce benim başıma geldi. Tabi üzüntüden gittim arkadaşıma anlattım.

Arkadaşım rahatını bozmak istemedi. ayrılmayı göze alamadı. Barıştılar.

Adam eşinin kabullendiğini (metresi oros.u, ucuz kadın gördüğünden ) anlayınca metresi ile de ilişkiye devam etti. Bir eli yağda bir eli balda.

Sonuçta olan bana oldu. Arkadaşımla artık az görüşüyoruz. Ben eşimle kötü oldum.Çünkü biliyormuş ilişkilerini.

Bence karışma. Kim kimle yaparsa yapsın. Sen bildiğine göre başkaları da biliyordur merak etme.

Bu konuya vakıf olan eşimle çok büyük tartışma yaşardık. Çok iğrenç bir olay ve içinde olması beni sinirlendirdi.
Aldatılan kadın olsam bilmek isterdim ama bazıları söyleyeni suçlu çıkartıyor o yüzden bilemiyorum çok sevdiğim ve güvendiğim bir insansa dayanamazdim ama bu hayatta sanırım bir yakın dostuma ve aile üyelerime bu durumu söylerdim .

Erkek dayanışması. Aldatan adam sıkıntılı duruma düşmemek için arkadaşlarından yardım alır. Biz şuraya gidiyoruz falan deyip aldatan adam ile metresin buluşmasını sağlar.

Öyle bir durumda eş de en az aldatan kişi kadar suçludur benim gözümde.
Neden ahlaksızlığa çanak tutuyor ! ?

Beni bulaştırma pisliğine diyemiyor mu?
Buna yüz veren erkek yarın bir gün o bataklığa kendi de düşer.
Hoşuna gider zamanla çünkü. Aynı dayanışmayı kendisine de ister , bekler.

Öyle bir durumda eş de en az aldatan kişi kadar suçludur benim gözümde.
Neden ahlaksızlığa çanak tutuyor ! ?

Beni bulaştırma pisliğine diyemiyor mu?
Buna yüz veren erkek yarın bir gün o bataklığa kendi de düşer.
Hoşuna gider zamanla çünkü. Aynı dayanışmayı kendisine de ister , bekler.
Eşimle bu sebepten kavga ettik zaten. Aramız bozuldu. Sonra dedi, şu şu şu da biliyor yaptığını. Zaten bir gün ortaya çıkacaktı dedi. Tüm gerçeği anlatırsa affedeceğimi söyledim. Takır takır anlattırdım. Bazen diyorum keşke hiç bilmeseydim.

Empati kuracak olursam, Ben olsam bana söylenilmesini isterdim.. Arkadaşınızı en iyi siz taniyorsunuz ona göre hareket edersiniz.. Ha birde Soyleyecek olursaniz ispat isteyebilir eşine gidip söylese eşi inkar edebilir eşine inanabilir bilemedim. Karışık bir durum.. Ha sizde eşinize dikkat edin eşiniz böyle bir durumda şifreli konusuyorsa gizliyorsa o da az degil yani

Back
X